Exekuce do rejstříku trestů?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
exekuce do rejstříku trestů?
Dobrý den,
chci se zeptat, zda se exekuce zapisuje do rejstříku trestů. Ráda bych začala podnikat, ale k tomu budu právě výpis potřebovat…Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ne - to s tím vážně nemá nic společného. A teda než si pořídíte živnosťák, tak si proboha nastudujte patřičnou legislativu, nebo se vám to hrubě nevyplatí.
To že tomu nerozumíte neznamená, že nemáte povinost dodržovat zákony a předpisy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dlluginka píše:
@Ou Takovéhle rýpalky opravdu miluju
Rýpalka ale má naprostou pravdu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dlluginka píše:
@Ou Takovéhle rýpalky opravdu miluju
Ale ono to neni rypani. Od budouci podnikatelky bych dotaz tohoto druhu fakt neocekavala. Takze vyse uvedeny komentar bych brala jako dobrou radu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nezapisuje se to do rejstriku trestu ale do jinych registru.
Pokud dluzis na socialnim zdravotnim danich zivnostak ti nevydaji. Jak to budes chtit delat bez napr. bankovniho uctu?
- Citovat
- Upravit
@dlluginka nemusíte mě milovat, ale jestli začnete podnikat a nedáte si tu práci pochopit základy práva, tak kromě exekucí budete mít ještě na krku insolvenci a nebo kriminál.
Jako nebylo to nic jednoduchého ani v dobách, kdy finančák nešel po živnostnících jako Babiš po surikatách, natož teďka.
Takže buĎ se uražte a spoléhejte na svou neomylnost a nebo prostě otevřte knížky, nebo si najděte nějaký kurz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koukám na vaše starší příspěvky. JEstli vás někdo ukecal na přívýdělek v nějakém multilevel marketingu, pojišťování a nebo jiním letadle, tak do toho proboha nechoďte.
S vaší finanční gramotností a schopností práce s informacemi z toho bude strašlivý průšvih.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hezký večer, s exekucí se fakt do podnikání raději nepouštějte. Nevím v čem chcete podnikat, ale začátky bývají těžké, většinou se peníze musí znovu všechny investovat a to bude svádět k neplacení ex. pohledávky. Raději bych do zaplacení byla zaměstnancem a měla jistotu, že mi mzdovka odesílá srážky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jahuhudka píše:
Nezapisuje se to do rejstriku trestu ale do jinych registru.
Pokud dluzis na socialnim zdravotnim danich zivnostak ti nevydaji. Jak to budes chtit delat bez napr. bankovniho uctu?
To není pravda. Zivnostak normálně dostane.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jahuhudka píše:
@mag tak to je mi novinka. Musela se predkladat bezdluznost.
a musí se stále, na zdravotním a sociálním dluh být nesmí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Živnosťák mám cca 3 roky, žádná potvrzení o bezdlužnosti jsem nedokládala.
@trojnasobna3 píše:
A to vyplývá z jakého § živnostenského zákona?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@trojnasobna3 píše:
To není pravda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit