Existenční problémy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2359
17.11.21 12:35
@Melodie91 píše:
To opravdu meni nahled na vec a z uvodniho prispevku to nevyzniva…co se fakt poradit s osetrujicim lekarem, jestli by sly zaridit lazne? Treba v Karlove studance jsou zamereny i na psychicke problemy…a tech mist bude vic..pokud tvoje pocity vychazi v psychicke nemoci, tak tezko rict, jestli zi pomuze vratit se domu.., jestli neco resis uz 7 let, tak jsi to nejspis mela uz doma?

Lázně Jeseník, Karlova Studánka a Dolní Lipová…tam se jezdí na psychiku na „křížek“. Pro tazatelku - bezplatně na pojišťovnu s doporučením od psychiatra, když pojišťovna schválí návrh od dr.

Taky terapeutické stacionáře se hojně využívají. Docházkovy v místě bydliště bez zadanky od dr, můžeš se sama přihlásit. Druhá možnost je pobytový, kde musíš mít doporučení od dr.
Bydlíš v Praze. Máš tam Nudz Klecany. Mají kvalitni stacionáře, na které dojíždí i mimoprazsti. Dostaneš nemocenskou a můžeš se něčeho zúčastnit.

A individuální terapii mas zavedenou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
17.11.21 12:45

Nechápu. 2 úplně stejné diskuse.

• Citovat
  • Upravit
7
17.11.21 12:54
@jejjej píše:
Máš dvakrát založený stejnou otázku. Zdvojené.12:09 stejný příspěvek od uživatelky Lucie_sx…proč dvakrát pod jiným přihlášením?

Co? Obě dvě diskuze jsou ode mě pod tímhle uživatelským jménem. Nevěděla jsem kam to zařadit tak jsem to přidala 2×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
17.11.21 12:57
@rozinkac píše:
Co? Obě dvě diskuze jsou ode mě pod tímhle uživatelským jménem. Nevěděla jsem kam to zařadit tak jsem to přidala 2×.

Přehlédla jsem se. Dvě stejné od „rozinkac“
Proč dvakrát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20826
17.11.21 14:54

Dobrý den,

sloučila jsem tuto diskuzi se stejnou ve znění existenční krize, ať se nám to tu zbytečně neduplikuje.

Krásný den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
17.11.21 15:20
@ProfZav píše:
Začni řešit věci postupně. Práci potřebuješ, tak buď najdi nějakou, která tě bude bavit, nebo zatni zuby, vydrž tam, kde jsi teď a hledej dál. Co ti konkrétně vadilo na pracích? Pak vyres koníčky, volný čas. Jestli máš v životě jen práci a přítele, je to málo. Praha a Liberec nejsou až tak daleko, jde o to, jestli ve tvém věku není vztah na dálku krok zpět. Kdybys našla super práci u Liberce, stálo by za to se vrátit k vašim. Ovšem ne tak, že budeš bez práce jen tak doma zevlovat.. Jsem fakt šťastná, že moji rodiče nebyli jako @Ahep a @mackA159 a když jsem se potřebovala v určitě životní etapě postavit na nohy a začít znovu, přijali mě do rodného domu s otevřenou náručí. A to mi bylo 26.

Ja jsem zas stastna, ze jsme vychovali samostatne a silne jedince, kteri se byli schopni vyporadat s nastrahami zivota sami, aniz by se honem musely schovavat pod maminyma suknema! Takhle knucet, jak zdrava zakladatelka, no stydet by se mela a jit do sebe, pac se ji nic nedeje!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
17.11.21 15:26
@rozinkac píše:
Kvůli mojí práci která je psychicky i časově náročná, se moc nevidíme, nemáme na sebe čas, nežijeme pomalu žádným sexuálním životem. O tom všem samozřejmě mluvíme, ale nějak vnitřně mě to trápí a jen koukám kolem sebe a tiše závidím že ostatní páry na sebe mají dost času, chodí na večeře apod..

Psychicky a casove narocna prace, zkusim hadat: bud si zarazena ve vesmirnem programu u NASA nebo montovna.

Pokud te vasi ochotne nechaji vyhnivat doma, poskytnou ti opravdu medvedi sluzbu; ve svem zajmu do tohoto opravdu nejdi, podekuj jim za laskavost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová