Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Melodie91 píše:
To opravdu meni nahled na vec a z uvodniho prispevku to nevyzniva…co se fakt poradit s osetrujicim lekarem, jestli by sly zaridit lazne? Treba v Karlove studance jsou zamereny i na psychicke problemy…a tech mist bude vic..pokud tvoje pocity vychazi v psychicke nemoci, tak tezko rict, jestli zi pomuze vratit se domu.., jestli neco resis uz 7 let, tak jsi to nejspis mela uz doma?
Lázně Jeseník, Karlova Studánka a Dolní Lipová…tam se jezdí na psychiku na „křížek“. Pro tazatelku - bezplatně na pojišťovnu s doporučením od psychiatra, když pojišťovna schválí návrh od dr.
Taky terapeutické stacionáře se hojně využívají. Docházkovy v místě bydliště bez zadanky od dr, můžeš se sama přihlásit. Druhá možnost je pobytový, kde musíš mít doporučení od dr.
Bydlíš v Praze. Máš tam Nudz Klecany. Mají kvalitni stacionáře, na které dojíždí i mimoprazsti. Dostaneš nemocenskou a můžeš se něčeho zúčastnit.
A individuální terapii mas zavedenou?
@jejjej píše:
Máš dvakrát založený stejnou otázku. Zdvojené.12:09 stejný příspěvek od uživatelky Lucie_sx…proč dvakrát pod jiným přihlášením?
Co? Obě dvě diskuze jsou ode mě pod tímhle uživatelským jménem. Nevěděla jsem kam to zařadit tak jsem to přidala 2×.
@rozinkac píše:
Co? Obě dvě diskuze jsou ode mě pod tímhle uživatelským jménem. Nevěděla jsem kam to zařadit tak jsem to přidala 2×.
Přehlédla jsem se. Dvě stejné od „rozinkac“
Proč dvakrát?
Dobrý den,
sloučila jsem tuto diskuzi se stejnou ve znění existenční krize, ať se nám to tu zbytečně neduplikuje.
Krásný den
Diana ![]()
@ProfZav píše:
Začni řešit věci postupně. Práci potřebuješ, tak buď najdi nějakou, která tě bude bavit, nebo zatni zuby, vydrž tam, kde jsi teď a hledej dál. Co ti konkrétně vadilo na pracích? Pak vyres koníčky, volný čas. Jestli máš v životě jen práci a přítele, je to málo. Praha a Liberec nejsou až tak daleko, jde o to, jestli ve tvém věku není vztah na dálku krok zpět. Kdybys našla super práci u Liberce, stálo by za to se vrátit k vašim. Ovšem ne tak, že budeš bez práce jen tak doma zevlovat.. Jsem fakt šťastná, že moji rodiče nebyli jako @Ahep a @mackA159 a když jsem se potřebovala v určitě životní etapě postavit na nohy a začít znovu, přijali mě do rodného domu s otevřenou náručí. A to mi bylo 26.
Ja jsem zas stastna, ze jsme vychovali samostatne a silne jedince, kteri se byli schopni vyporadat s nastrahami zivota sami, aniz by se honem musely schovavat pod maminyma suknema! Takhle knucet, jak zdrava zakladatelka, no stydet by se mela a jit do sebe, pac se ji nic nedeje!
@rozinkac píše:
Kvůli mojí práci která je psychicky i časově náročná, se moc nevidíme, nemáme na sebe čas, nežijeme pomalu žádným sexuálním životem. O tom všem samozřejmě mluvíme, ale nějak vnitřně mě to trápí a jen koukám kolem sebe a tiše závidím že ostatní páry na sebe mají dost času, chodí na večeře apod..
Psychicky a casove narocna prace, zkusim hadat: bud si zarazena ve vesmirnem programu u NASA nebo montovna.
Pokud te vasi ochotne nechaji vyhnivat doma, poskytnou ti opravdu medvedi sluzbu; ve svem zajmu do tohoto opravdu nejdi, podekuj jim za laskavost.