Existuje ještě suchý šampon?

1371
5.11.11 12:04

Existuje ještě "SUCHÝ ŠAMPON"

Ahoj,
nevíte, jestli se furt dělá suchý šampon v prášku? Teď ho po snad patnácti letech hledám a v lékárně mi ukázali jen cosi od Vichy za 250káčé 8-o

Po vysazení HA se mi šíleně mastí vlasy - nezpramínkované, nemastné a nezplihlé vydrží jen jeden jediný den … Nejsem prase, min 1× denně se sprším, ale prostě denně si mýt vlasy někdy nezvládám a mezi lidi musím každý den :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15074
5.11.11 12:05

No jasně, myslím, že u nás v krámě ho maj. Ostatně, stačí googlit, vypadne jich na tebe hned několik.

Příspěvek upraven 05.11.11 v 12:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
5.11.11 12:06

Syoss ho má teď jako novinku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
5.11.11 12:07

Ahoj, já si teda myju hlavu každý den, ale máme doma i suchý šampon, nepoužívám ho ale když ho mám doma jsem jistější (co kdyby nám vypli vodu ? bez umyté hlavy bych nevyšla :lol: :lol: ) Je na něm napsané AMICA -suchý šampón a je tam logo Alpy. Výrobce alpa,.as. Už nevím odkud ho mám, ale mám za to, že právě z lékarny.

Je to takový ten úplně obyč.-prostě první pomoc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
5.11.11 12:16

Mám doma od Alpy a stál pár korun.. Byl z Rosmannu.Zatím jsem ho vyzkoušela jen jednou ( mám ho jen pro sichr) a hezky voněl ( taková ta vůně z dětství)..
Vlasy odmastil dobře, jen já je mám černé, tak pak byly takové matné..Jakoby poprášené, ale asi se to dá doře vyčesta..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
5.11.11 12:19

ahoj já mám tenhle ve spreji je na páté straně http://www.dm-drogeriemarkt.cz/…ournaly.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3524
5.11.11 12:21

Já ho občas použiju…mám ten jak psaly holky - amica…koupila jsem ho ve schleckeru za pár kaček…ale chci zkusit ten od Syossu, stojí kolem 100,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
5.11.11 12:37

Existuje, nedávno jsem si jeden koupila a pěkně voní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
5.11.11 12:43

Trochu OT, mě se taky hodně mastí vlasy, snažím se je mít ředěným šamponem, splachovat jen vlažnou vodou, nějak výrazně nepročesávat od kořínků, ale i tak se hodně mastí, teď mi kamarádky poradili na vlasy lávovou zem, že to prý na mastící se vlasy hodně moc pomáhá, tak jsem zvědavá, mám to objednané.

(a úplně přesně si pamatuju, jak jsem po 4letech nemastících se vlasů a krásné pleti vysadila HA, najednou jsem byla jak politá olejem a hubu plnou jebáků, takže soucítím, je to celkem šok)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
5.11.11 12:43

existuje http://www.alpa.cz/…ony-na-vlasy u nás mají ve „starých“ drogerkách (i Teta)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
5.11.11 13:11

Mají ho v DMku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
5.11.11 13:20

Manžel ho kupoval myslim v Rossmanovi (ten od Alpy :-) ), ale za mě to moc velkej zázrak teda není… Na tmavejch vlasech po tom vždycky zůstanou stopy. Jednou jsem ho takhle narychlo zkoušela a nakonec jsem si tu hlavu radši umyla a vysušila :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
5.11.11 13:23
Gladys píše:
Trochu OT, mě se taky hodně mastí vlasy, snažím se je mít ředěným šamponem, splachovat jen vlažnou vodou, nějak výrazně nepročesávat od kořínků, ale i tak se hodně mastí, teď mi kamarádky poradili na vlasy lávovou zem, že to prý na mastící se vlasy hodně moc pomáhá, tak jsem zvědavá, mám to objednané.(a úplně přesně si pamatuju, jak jsem po 4letech nemastících se vlasů a krásné pleti vysadila HA, najednou jsem byla jak politá olejem a hubu plnou jebáků, takže soucítím, je to celkem šok)

Tak prosím pak o echo, protože mýt si hlavu každý ráno už mě vážně neba :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
5.11.11 13:27

Aktuálně běží reklama na Syoss

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
5.11.11 13:30
kate02 píše:
Manžel ho kupoval myslim v Rossmanovi (ten od Alpy :-) ), ale za mě to moc velkej zázrak teda není… Na tmavejch vlasech po tom vždycky zůstanou stopy. Jednou jsem ho takhle narychlo zkoušela a nakonec jsem si tu hlavu radši umyla a vysušila :-D

Taky mám potom o pár odstínu světlejší vlasy :lol: Proto to voda a šampon jistí :mrgreen: Tento preparát opravdu jen v případě nouze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí