existuje taký kočík?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Gabika
30.9.06 10:39

existuje taký kočík?

Ahoj,

existuje taký kočík, ktorý by mal pevnú vaničku (nie tašku), zvlášť športovú ná:,–(u, a zároveň by mal prehadzovaciu rukoveť? A pokiaľ možno nemal by nafukovacie kolieska?

Díky.

Gabika

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
945
30.9.06 22:21

Tohle všechno až na tu přehazovací rukojeť měla naše Inglesina z bazaru. Zkus se kouknout na jejich stránky, třeba dělají něco přesně pro tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
1.10.06 18:13

Tak tohle presne bych chtela taky, ale jeste jsem to nikde nevidela, kdyz je nasazovaci hluboka korbicka, tak vzdycky bez prehazovaci rukojeti. Pokud bys na nejaky takovy narazila, tak dej prosim vedet.

Jinak Lolo, jak je velka korbicka u Inglesiny, mne se hodne libila, ale kamoska rikala, ze ma malou korbicku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2191
1.10.06 23:39

Zkus mrknout na Bébécar, myslím, že tohle všechno (hluboká korba, sporťák, přehazovací rukojeť) mají… hluboká korba je pro všechny modely společná, rozdíl je v podvozku (trojkolka, čtyřkolka s nebo bez natáčecích předních kol, golfky), na výběr jsou vždy i plastová nebo nafukovací kola…
Teoreticky ho mám zmáknutý, chystám se ho (Racet AT) vyzkoušet v nějaké prodejně a pro prosincovýho mimíska pořídit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
3.10.06 18:06

U Bebecaru nevím jak čtyřkolka,ale trojkolka nemá přehazovací rukojeť(žádná trojkolka ji nemá)Musíš koukat teda jen po čtyřkolkách ,jestli ti to neva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
4.10.06 08:28

Já mám PEG PÉREGO YOUNG+GIRO, už jsem z něho měla hodně pocitů, momentálně jsem strašně spokojená. Přehazovací rukojeť nemá, ale co vím, tak dražší kočáry je nemají. Pevná kola máme, korbička hluboká suprová. Rozčarovaná jsem byla ze sporťáčku, myslela jsem, že je malý, ale pak jsem zjistila, že to miminko už potom tak rychle neroste. Přehození korbičky i sporťáku je strašně jednoduchá záležitost, u hluboké korby jsem to nikdy nedělala, u sporťáku už párkrát ano, ale ne skrz sluníčko, ale když jsem měla pocit, že se malý nudí. Přehazuji i s prckem, má už skoro 11 kilo a je to pohoda.
 Věra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4