Externí korbička pro Valco snap 3

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Valco Baby Snap 3?

Přidejte zkušenost s Valco Baby Snap 3
Napsat příspěvek
Velikost písma:
315
19.7.16 22:29

@elaurra Snad :mrgreen: Jedna slečna to taky tak udělala a v pohodě, tak snad. Už mám, ale nutkání to předělat na sporťák, ale máme 3,5 měsíce, takže si ještě počkáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
20.7.16 10:00

@elaurra Desne :lol: Ja mam pulrocni ditko a uz asi dva mesice jezdim se sportakem, protoze vyrostlo z 75cm dlouhekorby. Ted si chci koupit Valco jako druhy kocar a uvazovala jsem, zda by nesel pouzit i pro dalsi prte s hlubokou korbou, ale to tim padem nee :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
20.7.16 15:19

@Gabriela3 Jo, snad to půjde v pohodě ;-)
a kde jsi objednávala tu korbičku??

@LucianS Náš první měl v půl roce 67 cm, takže tak tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
20.7.16 16:23

@elaurra Jo, tak to jeste jde :mrgreen: Ale ja si nestezuji, byva to i horsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
20.7.16 16:54

@LucianS Ono je to s těma kočárkama těžký… všude samý trojkombinace… :roll:
Já jsem pro první dítě měla trojkombinaci Dorjan - a ta hluboká korba mi vyhovovala (je jedna z největších - ale to jsme zrovna moc nevyužili :mrgreen: ), ale sporťák mi teda nevyhovoval vůbec + celkově skládání kočárku a tak - na cestování to moc není no :?

Tak jsme koupili Valco snap a za mě super sporťák… jen nevím, jak vyřešit hlubokej
kočár pro druhý miminko… ono se taky může stát, že bude větší než první a pak se mi tam ani nevleze :mrgreen:
A hlavně se fakt bojím, že když to valco budu rozebírat, že už to pak nedám dohromady :zed: :lol:
kdyby to aspoň měli někde k vyzkoušení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
20.7.16 17:09

@elaurra Pokud si z Prahy tak tu vloznou tasku jsem videla v Kasparku. Akorat jsem ai ji nestihla moc prohlidnout. Mozna tam budou mit i korbu :think: Kdyby bylo nejhur, nakup pres internet a do 14 dni muzes vratit.

Ja mam perfektni trojkombinaci a jsem naprosto spokojena. Je to skladne, jednoduche a lehke(cca 12kg tusim). Jen na cestovani bych rada neco jeste lehciho. Az bude mala sedet, bude to super do vlaku. Valco slozim a je klid, i kdyz jeste nesedi Valco taky vyuziju, pac je o mnoho kratsi nez sportak a tak se v klidu vejde do vlaku, do autobusu..A jine golfky nemaji nafukovaci kola, coz je pro me nutnost. Takze doufam, ze mi Valco vydrzi :mrgreen: A ted ho jdu objednat, kdyz maji tak silene dodaci lhuty :lol:

Edit: ja jsem v tehotenstvi nechapala, proc maji vsecky zenske dva a vice kocarku :mrgreen: Uz tomu naprosto rozumim. stejne dopadnu tak, ze druhemu miminu koupim i houpaciho Roana na doma a pak budu jako burzoust stridat tri kocary :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
21.7.16 11:58

@LucianS Do Prahy to mám celkem daleko, ale díky… Zkusím asi objednat.
Kdyžtak mám v záloze ještě Dorjan po prvním… tak to můžu střídat.. Taky jsem dřív nechápala, proč má někdo víc kočárků :mrgreen: :mrgreen:
A co máš za trojkombinaci??
Jasný, na cestování je Valco ideální ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
22.7.16 07:49

@elaurra :mrgreen: Casuaalplay. Nemuzu si ho vynachvalit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
27.7.16 19:10

@Gabriela3 Ahoj, ještě jsem se tě chtěla zeptat, jak se ti jezdí s nafukovacíma kolečkama?? Já mám totiž na Valcu ty normální a to by asi s korbičkou moc nehrálo, že?? Snažím se sehnat nafukovací, ale zatím se nedaří a taky nevím, jestli to pomůže, protože quad je i trošku odpruženej, ne?? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
5.9.16 20:05

@elaurra
Já jsem od externí korby na Valco ustoupila právě z důvodu, že to pro malé miminko vůbec není, chce to měkčí jízdu. Přemýšlela jsem o Valcu ve verzi s nafukovacíma kolečkama, ale nakonec jsem si tak nějak spočítala, že to je vyšší cena, o dost větší váha a špatná kvalita, Valco miluji, ale bohužel prostě nízká váha je na úkor kvality a kočárek je lehce rozpadávací. Takže jsme koupili kočárek jiné značky.
Snap si necháváme na syna, sice má poněkolikáté prolomená záda (syn v něm totiž spí, což je asi drzost, to se asi nesmí…), ale jinak bychom ho nedali, miluju ho já i manžel a rozhodně bych neměnila, ač jsme na něm za ani ne 2 roky používání měli závad víc.

@LucianS My máme taky 3 kočáry, Snapíka pro většího synka, GT3 do terénu (střídáme pro obě děti, jak je třeba) a pak Cybex pro miminko. A někdy je to málo (přijela švagrová se 2 malýma dětma bez kočárku a neměla si děti kam dát:-D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
6.9.16 09:03

@elaurra Mam na Valcu nafukovaci kolecka a jsou super. Nedokupovala jsem je, poridila jsem rovnou verzi sport. Zvlada to i polnacku.
@caramilla ono se to nezda no, ale je to potreba. A manzel nadava, ze potrebuju dva kocary a ze jsme za ne dali majlant :mrgreen: (9000 za trojkombinaci a 7500 za Valco) :mrgreen: A to jsou kvalitni kocary. Svagrova si poridila sice novou polskou trojkombinaci za 10000, ale je problem to vynest ve dvou do schodu. Kdyby kocarkovala tak casto jak ja a na takovych cestach jak ja, uz by bylo davno po nem - je to takovy plastacek. A po polnacce to skoro nejde tlacit. Oproti tomu znama si koupila jakysi turbokocar za 30000, ktery vazi snad 20kg a vzhledem k problemum se zady, radeji mimco nosila v satku :lol: pac tahani 20kg navic do busu, tramvaje to je fakt sila…Zlate Valco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
8.9.16 11:02

@LucianS Jojo, pro mě je váha kočárku taky zásadní kritérium, podle kterého vybírám:) Když mi maminky pomáhají ve městě s kočárem třeba do schodů, tak často slyším „jé, vy máte lehký kočárek, to ten můj je mnohem těžší“. A Valco sice má mouchy, ale ty jsou právě způsobeny tím, že je tak lehoučký, a mě osobně ty mouchy za tu váhu stojí, takže na něj nedáme i tak dopustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí