Externí korbička pro Valco snap 3

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
70
5.1.16 00:03

Externí korbička pro Valco snap 3

Dámy mám dotaz,
máme sporťáček Valco snap 4 bez polohování nožiček (což se dá vyřešit) Ale čekáme druhé mimi a řešíme zase kočárek hluboký. je tu někdo kdo má odzkoušeno Externí boudičku k tomuto tipu? Jak jezdí jak sedí apod…???

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Valco Baby Snap 3?

Přidejte zkušenost s Valco Baby Snap 3
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3417
5.1.16 00:58

@katyhl ja mam Valco snap 3 a vyresila jsem to vloznou taskou..Taky jsem koukala na korbicku, ale u nas jsem ji nikde neobjevila..Az na oficialnich strankach a tam jsem zase nevedela zda pasuje na muj kocar..Neumim aj a prekladac mi moc nepomohl…Ale mela jsem od kamardky pujcenou vloznou tasku s kovaru Phil&Ted a v pohode…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.16 08:28

@katyhl Řeším stejný problém, máme Snap 4 a jelikož ho zbožňuji jak je lehká, projedu domovními dveřmi bez otevření druhého křídla a má velký nákupní koš, tak bych chtěla stejný kočár i na miminko. Našla jsem dneska při hledání na netu tohle:
 http://www.babydracek.com/…ap-3-4-cerna

Vyzkoušeno samozřejmě nemám, mimi čekáme až v létě. A pak samozřejmě výměna za Snap Ultra nebo Quard, k nim se prodávají korby letní a zimní, ale zase mě přijde ten sporťák s klasickým polohováním dítěte do lehu lepší, nemůžu si na ty naklápěcí systémy, kde dítě je jak na talíři a musí na něj foukat, zvyknout.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.1.16 08:37

Ještě mě teď napadla jedna věc - je pro novorozené dítě vhodná jízda na těch gumových kolečkách? Nebude to miminko moc drncat? Možná pro malé miminko je bezpečnější trochu těžší kočár s nafukovacími koly, který je měkčí v jízdě… ach jo, vybrat komfort pro mimiko i maminku bude asi pech:) A to čekáme 3.:-D A ideální kočár jsem stále nenašla :roll:

• Citovat
  • Upravit
1278
12.6.16 14:02

Ahoj všem, chtěla bych se zeptat, jestli už někdo externí korbičku do Valco Snap 3 nebo 4 už používá a jaké máte zkušenosti???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
18.7.16 11:12

@jaajunkaa Ahoj, můžu se zeptat, jak ve Valcu fungovala ta vložná taška,
to se tam nějak přichytí??
Obrázky jsem nějaký viděla… že se dá Valco do lehu a tam se strčí ta vložná taška,
ale jde mi o to, aby nějak nevypadla 8o
Já k té externí korbě pořád nenašla skoro žádný informace, hlavně ne zkušenosti
ostatních maminek, tak si říkám, jestli taky nejít jen do vložné tašky???
Jak dlouho se tam miminko vleze?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
18.7.16 11:28

Já mám quada a k tomu právě tu korbičku s adaptéry. U Snapa to funguje stejně, jen je to jiná korbička. Já jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
18.7.16 11:33

@Gabriela3 Jee, tak super… A ta korbička ti tam drží hezky, neviklá se to?? Třeba při jízdě?? Děkuju za každý info ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
18.7.16 11:36

Ráda bych se přidala s dotazem, jak je velká ta korbička nebo vložná taška? Nikde jsem nenašla vnitřní délku, ale možná blbě hledám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
18.7.16 21:49

Takhle vypadá reálné foto :-), korbička se při jízdě neviklá, pouze když se malý sešoupne, váha je nerovnoměrně, takže se to malinečko nakloní. Nemám porovnání s žádným kočárkem, ale narovinu - určitě jsou stabilnější, jenže já jsem potřebovala lehký, skladný kočárek. Navíc jsem vybírala dle sporťáku :-)
Rozměry : délka 76cm, šířka 33cm ( měřila jsem to z matrace kočárku )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
18.7.16 21:58

@Gabriela3 Vypadá fakt moc hezky :palec:
Ale u toho quada je výhoda, že odcvakneš celej sporťák, ne??
Já našla video, jak je to u snapa: https://www.youtube.com/watch?… … a bojím se, abych ten sporťák pak vůbec dala dohromady 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
18.7.16 21:59

@LucianS rozměry vložné tašky jsou tady:
 http://www.valco.cz/…korbicka.php

(viz specifikace - vnitřek korbičky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
18.7.16 22:06

@elaurra Také ne :mrgreen:, přesně takhle jsem ho také rozebírala, no vidíš a to mne nenapadlo se juknout na nějaké video :cert: montovala jsem to pěkně dlouho, bála jsem s, že to zničím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
19.7.16 09:50

@elaurra Diky, ja to asi nejak prehlidla. Tak tim padem to pada, tasku kupovat nebudu. Ale diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
19.7.16 21:59

@Gabriela3 :mrgreen: Tak ono to video je relativně nový… a myslíš, že to dáš pak dokupy?? :)

@LucianS zdá se ti to malý??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4