Extremne nafoukly bricho

2999
10.8.17 12:50

Extremne nafoukly bricho

Ahoj holky, je tu nektera uz v pokrocivejsim stadiu tehotenstvi, která by me uklidnila?
Jsem teprve 8+1tt a mam strasne nafoukly bricho. Vypadam jako ve 4 mesici. Uklidnete me, ze to po 1. trimestru opadne a teprve pak se zacne delat tehu bricho. Uklidnete me, ze uz mi neroste bricho ted a ze nebudu ta z tech chudinek, co je jejich bricho vetsi nez ony samotne??!!! :( :( :(
Dekuju :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10.8.17 12:54
@Mirinda27 píše:
Ahoj holky, je tu nektera uz v pokrocivejsim stadiu tehotenstvi, která by me uklidnila?
Jsem teprve 8+1tt a mam strasne nafoukly bricho. Vypadam jako ve 4 mesici. Uklidnete me, ze to po 1. trimestru opadne a teprve pak se zacne delat tehu bricho. Uklidnete me, ze uz mi neroste bricho ted a ze nebudu ta z tech chudinek, co je jejich bricho vetsi nez ony samotne??!!! :( :( :(
Dekuju :?

A kdyby tak to půjdeš vrátit?
Nechápu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2999
10.8.17 12:57
@longed-for-dream píše:
A kdyby tak to půjdeš vrátit?
Nechápu :zed:

Neeeee, jen mi to prijde nepravdepodobny, abych ve 2 mesici mela takovy bricho. Kolegyne je v 6 mesici a ma jen o trochu vetsi bricho.
Vzdyt to není ani 2 tydny, co jsem se dozvěděla, ze jsem tehotna a ted takovy bricho.
Proto jsem se ptala, jestli s tim nektera nemá nahodou zkusenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
10.8.17 12:58

@Mirinda27 normálka, v šestém měsíci jsem měla bříško pomalu menší jak ve druhém měsíci, byla jsem pěkně nafouknutá a oteklá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2495
10.8.17 13:03

@Mirinda27 to bude dobre, kamaradka mela taky brisko rychleji, ale ve finale jsme mely stejne a ona mela mensi mimi u porodu. Neres brisko, raduj se :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12121
10.8.17 13:22

No asi tě nepotěším, kolegyně byla těhotná zároveň stejně jako já a opravdu jí rostlo břicho hned a opravdu už se nezmenšovalo :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
10.8.17 13:39

Jo ja nemohla dopnout dopnout kalhoty jiz v 6tt. Nepribrala jsem, pouze jsem byla silene nafoukla.. Nekdy ve 12tt se to zlomilo a kolemm 16tt jenom vykouklo bricho. Nemela jsem moc velke na to, ze mala nebyla prcek.
Doporucuji klasicky dietu proti plynnatosti. Vyloucit vse, co te i normalne nadyma.
Vice holek kolem mne to takhle melo a nebyly nejak velike pak.
Gratuluji k miminku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
10.8.17 14:02

@Taky jedna Mně se zmenšilo, vtipné, že ve čtvrtém měsíci bylo menší jak ve druhém :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
10.8.17 14:48

@Mirinda27 Ja jsem 8tt+4 a mam bricho, jak ve ctvrtem mesici v prvnim tehotenstvi. Nedopnu zadne kalhoty, nosim tehotenske, vse me tahne. Klasickou podprsenku jsem musela vymenit za kojici. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.17 14:50
@Mirinda27 píše:
Neeeee, jen mi to prijde nepravdepodobny, abych ve 2 mesici mela takovy bricho. Kolegyne je v 6 mesici a ma jen o trochu vetsi bricho.
Vzdyt to není ani 2 tydny, co jsem se dozvěděla, ze jsem tehotna a ted takovy bricho.

Proč se obávat a když budeš mít břicho jako balón co se stane? Chceš uklidnit od někoho kdo je úplně jinej? Ty jsi ta kolegyně? Ty jsi já? Ty jsi tady některá z diskutujících? Prvni moje dite - bricho jako krava. U druhého dítěte jsem se nehla kvůli kyclim seděla jsem měsíc jen na gauči. Velké jako kráva. Akorát jiný tvar. A výsledek = dítě. I kdybys měla lézt po kolenou celý měsíce, udělala bys to. Nechápu tenhle dotaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
10.8.17 20:56

Já jsem na tom byla stejně, u prvního těhotenství to nafouknutí splasklo někdy kolem 12 tt, pak kolem 16 tt začlo růst těhotenský břicho. U druhýho jsem měla taky hned ze začátku panděro, byla jsem strašně nafouklá, bylo mi to až blbý, že sotva se dozvím o těhotenství, už mám pupek. Poprvé v životě jsem nosila volná trička. Už v 10 tt se mě kamarádky ptaly, jestli náhodou nečekám druhý. Ale tentokrát nic nesplasklo a kolem 14 tt se ten plyn začal měnit na těhotenský břicho a já ho konečně začala hrdě vystavovat. Taže jsem vlastně vůbec nepomohla, že? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
10.8.17 21:00
@Mirinda27 píše:

Ja v prvnim trimestru myslela, ze me regulerne roztrhne. Ja ptrpim na plynnatost i bezne, ale to, jak jsem se nadymala v tehotenstvi bylo az absurdni. Vubec nejhorsi nadymani jsem mela, kdyz jsem si dala espumisan. To jsem myslela, ze nedoziju rana.

To prestane. Ve 4. mesici jsem o brichu nevedela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2999
14.8.17 08:47
@warita píše:
Ja v prvnim trimestru myslela, ze me regulerne roztrhne. Ja ptrpim na plynnatost i bezne, ale to, jak jsem se nadymala v tehotenstvi bylo az absurdni. Vubec nejhorsi nadymani jsem mela, kdyz jsem si dala espumisan. To jsem myslela, ze nedoziju rana.To prestane. Ve 4. mesici jsem o brichu nevedela.

Presne, to nadymani! Jen se napiju vody a do 2 hod to zacne, sileny.
Faaakt to prestane? Moc dekuju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
14.8.17 09:45

Mne ze zacatku stvalo, jak mi kazdy rikal, ze uz to tehotensky brisko je pekne videt a ja vedela, ze videt jsou akorat ty prdy. Strasne mne to stvalo o to vic, ze jsem to lidem nechtela na potkani rozmlouvat, protoze jim prece nebudu rikat, ze jsem nafoukla prdama. No jo no, ono to prejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2999
14.8.17 10:21
@warita píše:
Mne ze zacatku stvalo, jak mi kazdy rikal, ze uz to tehotensky brisko je pekne videt a ja vedela, ze videt jsou akorat ty prdy. Strasne mne to stvalo o to vic, ze jsem to lidem nechtela na potkani rozmlouvat, protoze jim prece nebudu rikat, ze jsem nafoukla prdama. No jo no, ono to prejde.

Co to nase telo všechno vydrzi, az neskutecny :)Chlap by po prvním pichnuti v podbrisku umrel bolesti :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí