Extrémní pocení po císaři

713
19.8.26 19:41

Extrémní pocení po císaři

Ahoj holky a hezký večer, chci se zeptat: neřešila jste některá náhodou opravdu intenzivní pocení po sekci? Už si fakt nevím rady, děje se mi to především v noci - na prostěradle je po chvilce promočená skvrna, musím spát na ručníku. To samé polštář, peřina taky. Přes den se hodně potím taky, ale ta noc je opravdu děsně nepříjemná. Chápu, hormony a tak, ale pokud jste to některá náhodou měla podobně, můžete mi napsat, jak dlouho to trvalo, prosím? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
19.8.26 19:52

Hlavně si dávej pozor na jizvu!, Ať se nezapaří, pokud máš převis!

Řekla bych, že to budou rozhozené hormony. :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
233
19.8.26 19:57

Po prvním porodu jsem se taky příšerně potila (a i smrděla), rodila jsem přirozeně. Do konce šestinedělí se to vrátilo do normálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
19.8.26 20:10

Já jsem se taky mnohem víc potila po všech porodech, nerodila jsem císařem, ale srovnalo se to až tak nejdřív po šestinedělí, u některého z dětí až když se ustálila laktace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
19.8.26 20:16
@Anonymní píše: Více

Ahoj, díky - jizvičku už mám krásně zahojenou, dávala jsem na to pozor. :palec: A určitě to bude hormonální, případně si ještě říkám, jestli tělo nevyplavuje to kvantum léčiv - byla jsem nějakou dobu hospitalizovaná a pumpovali do mě toho fakt hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
19.8.26 20:17
@Bramborab píše: Více

Je pravda, že se taky cítím a trápí mě to… A mam už pár dní po šestinedělí, ale že by se to zlepšilo, to vůbec. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
19.8.26 20:18
@teroonka píše: Více

Určitě to jsou hormony, takže jasně, určitě se to může dít i po přirozeném porodu. Jen už tedy mám chvilku po šestinedělí a stav pořád stejný, tak doufám, že to postupně odezní… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37211
19.8.26 20:45

To jsou hormony, já se šíleně potila i po normálním porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6441
19.8.26 21:07

Měla jsem 2 císaře. Při obou noční pocení. 3× za noc jsem se převlékala.
Po prvním to nejhorší přešlo asi do 3 měsíců.
U druhého kratší dobu, ale aktuálně jsem 19m od posledního. Noční pocení sice přestalo, ale potím se mnohonásobně více, než jsem byla zvyklá před dětmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
19.8.26 22:08

Teď při třetím porodu, druhý císař, přešlo to cca do tri týdnů po porodu. U předchozích porodu nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5129
19.8.26 22:50

Hormony. Přímo souvislost s císařem to nejspíš nebude. Měla jsem 3 a ani jednou jsem se takto nepotila. Do 3 měsíců by to snad mohlo přejít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
19.8.26 22:54

Já se taky hodně potila. Ještě v porodnici jsem se pořád strašně cítila a měnila si pořád propocenou noční košili. Srovnalo se to během šestinedělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
20.8.26 06:58
@Neboj píše: Více

Já bych se potila, kdybych spala na ručníku. Pořádně vyvětrat a spát bez košile. Hormony to být můžou, ale sotva za to může sekce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
20.8.26 07:00
@Neboj píše: Více

Kvantum? Dávají anzibiotika, co si pamatuju. A heparin kvůli srážlivosti. U nás bylo v porodnici hrozné vedro a potila jsem se taky. Doma už ne. Jsem spíš zimomřivá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
20.8.26 07:03
@Klávesa289 píše: Více

Já ale měla komplikace a ležela jsem na jipce ještě předtím, než muselo být těhotenství ukončeno akutním císařem. Kapalo mi toho hodně a dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí