Extrémní strach z operace

159
20.11.22 18:25

Extrémní strach z operace

Ahoj holky. Čeká mě pozítří odstranění vaječníku pro cystický útvar charakteru tumoru, neuvěřitelně se bojím anestezie a toho jak to dopadne. Týden nespím, neustále brečím.
Po smrti tatínka se mi rozjely hrozné úzkosti, ještě jsem se s tím nevyrovnala a další stresová situace. Mám doma děti, nemocného chlapečka.
Děsí mě, že se třeba něco pokazí, mám teď po druhém covidu zdravotní problémy, tlak v hlavě a uších, hrozná únava, problémy se žaludkem. To jaký mám strach je k nevydržení.
Vůbec nevím, jak si od toho pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4706
20.11.22 18:39
@Verisfejt píše:
Ahoj holky. Čeká mě pozítří odstranění vaječníku pro cystický útvar charakteru tumoru, neuvěřitelně se bojím anestezie a toho jak to dopadne. Týden nespím, neustále brečím.
Po smrti tatínka se mi rozjely hrozné úzkosti, ještě jsem se s tím nevyrovnala a další stresová situace. Mám doma děti, nemocného chlapečka.
Děsí mě, že se třeba něco pokazí, mám teď po druhém covidu zdravotní problémy, tlak v hlavě a uších, hrozná únava, problémy se žaludkem. To jaký mám strach je k nevydržení.
Vůbec nevím, jak si od toho pomoct.

Sver se lekari

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
20.11.22 19:03

Svěřit se partnerovi/kamarádce/někomu z rodiny, vypovídat se, zajít k PL pro nějaké anxiolytikum na předpis (třeba Lexaurin, Neurol, Oxazepam apod… ) po dobu nezbytně nutnou před operací, snažit se zaměstnat se, hlavně zaměstnat myšlenky něčím jiným, chodit na procházky, vybít se fyzicky. Neutápět se v tom, nebýt sama. Uvidíte, že až bude operace za Vámi, řeknete si, že to vůbec nestálo za ten stres. Hlavně přeji, ať je nález ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí