Fabrika v Plzni
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
fabrika v Plzni
Ahojky holky,
ráda bych se zeptala na vaše zkušenosti z výrobních firem v Plzni. Mám sice maturitu, ale nemám hlavu na jazyky, tak jsem se nedostala k práci v administrativě
. Pracuju v Daikinu, kde je sice docela dobrý plat, ale hrozný kolektiv a vedení, které se jen diví proč mu odchází lidi. Chtěla bych znát názory na různé firmy v Plzni a nejbližším okolí, jaký je nástupní plat, a jaký jsou přímý nadřízení ale i vyšší managment firmy, výhody pro zaměstnance a tak. Nechce se mi odcházet jen tak někam naslepo aby to pak nebylo z bláta do louže… Teď je taková situace že berou všichni a všechno…
Moc moc děkuji, právě jsme s přítelem vyřídili hypotéku, plánujeme miminko, tak by mi pomohlo pomoci si finančně i psychicky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, hele, Panasonik nedoporucuju, spatne vedeni, plat taky nic moc a ty lidi hnus..kamaradka je ve Fuji Koyo a neststezuje si a myslim, ze i nabiraj ![]()
- Citovat
- Upravit
Já dělala před pár lety v KS Europe v Křimicích. Není to nijak těžká práce, ale naprosto mizerný plat, snad nejhorší ze všech fabrik, takže tím spíše radím, kam neee. Ale jak píše anonymní nade mnou, ve Fuji Koyu dělá muj taťka, taky je celkem spokojený a nabíraj stopro ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co vím já tak v Nýřanech v Trostu jsou pěkný peníze, ale prý je to dřina. Kamarádka má plat cca 24-25 tisíc. Jinak moc ty fabriky neznám.
V Křimicích jsem byla jedno léto na brigádě a stačilo… Už nikdy víc.
Příspěvek upraven 11.11.16 v 07:47
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Esminka24 nevim, co čekáš, ono je to všude stejný
vždycky se najde blbec, co se po Tobě vozit a slepice, co kazí kolektiv.. a je upa fuk, jestli jsi ve fabrice nebo třeba v obchodě
jestli plánuješ hypo a mimino, zůstaň, kde jsi - u nás je častá praktika - nabrat, za 2 měsíce ve zkušebce vyhodit atd..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Esminka24
ono je to všude podobné, já dělala v panasoniku
, manžel byl ve víc firmách a šílený. neodcházela bych, všude budeš mít smlouvu na určito, pokud plánuješ dítě tak bych neodcházela už vůbec. ze stejného důvodu jsme pak práci neměnila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc děkuji za typy, kam nejít přesně vím
KS Europe a Panasonic už jsou v Plzni tak profláklé, že se ještě divím že tam někdo pracuje
Právě, že hypotéka už je vyřešená a odkleplá a s miminkem by se třeba ještě počkalo až po zkušebce… Spousta firem teď dává už po zkušební době smlouvu na neurčito, já už tam pracuju rok a půl a zase jsem dostala smlouvu na rok a opravdu se mi nechce čekat další 2 roky na mimi jen kvůli smlouvě na neurčito…
Ty důvody proč neodcházet jsou mi jasné, proto jsem se ptala na typy na firmy, kde bych měla lepší plat, a smlouvu na neurčito ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě mě napadlo, že dodělávají ten sklad Lidlu, stojí to místo Loguranu na BP. Netuším sice, kdy to otevřou, ale už pomalu nabírají lidi a nabízejí pěkné peníze a smlouvu na neurčito. Spousta našich zaměstnanců vyhrožuje, že tam půjde
…tak jen další tip ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje mamina teď dělá zrovna ve Fuji Koyo a prý je to tam děsný, dali ji dělat hned na 6 strojích najednou, kde tahá těžká železa a o zástupci mistra raději nemluvě.. Nechápu jak téměř negramotný lidi mohou dělat vyšší pozice, kde to jsme, hrůza a děs, chce se mi z toho zvracet. Najdou se i firmy, kde je to určitě lepší, zrovna v jedné pracuji, sice v administrativě, ale výrobu a lidi tam znám velice dobře ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koukám na tuhle diskuzi. Taky jsem tam dělala než jsem otěhotněla. A můžu říct, že to byla hrůza. Co se týče toho kolektivu, tak to není jenom o nějaké kvokající slepici. Ale je to tam samej Bulhar, a to ještě ne zrovna těch nejlepších kvalit. Kolikrát bych je tam nejraději všechny zfackovala na jednu hromadu. Některé situace člověka fakt neskutečně vytáčely.
Bohužel podnik se pak podle toho chová k nám českým pracovníkům. Za tu dobu, co jsem tam byla jsem potkala jenom jednoho člověka s maturitou mimo kancelář. Dojížděla jsem a měla jsem z toho hrozné deprese, co zase ty s prominutím blbečky nepadne. Pracovala jsem tam přes agenturu a zacházeli se mnou jako z debílkem, co má jenom základní školu a nic neumí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit