Fake nabídka práce?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
432
6.3.24 12:46

Fake nabídka práce?

Zdravím,

jen tak pro zajímavost, jestli se vám třeba taky ozvali - včera mi na whatsapp psalo číslo s indonéskou předvolbou :-D (psali česky) nejdřív jen Dobrý den (chtěla jsem jim na to napsat Kozy ven…no nakonec jsem se držela) a psala nejdřív nějaká bába z ESP REC, prý jestli mám zájem o práci v průmyslovém odvětví a podobné kecy. Když jsem se ptala, kde vzali moje číslo, tak prý z jejich náborové databáze :-D :-D :-D
Psali vám náhodou taky? Co to je s prominutím za ko.ko.ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3139
6.3.24 12:52

Včera jsem dostala podivnou sms nabízející brigádu taky, smazala jsem to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
6.3.24 13:26

Podobne zprávy automaticky mažu a čísla blokuji

Nedávno mi psali z csob, ze mam nabourany účet. Jen teda nevím jaký, když u nich nemám jediný produkt 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12535
6.3.24 13:37
@maty009 píše:
Zdravím,jen tak pro zajímavost, jestli se vám třeba taky ozvali - včera mi na whatsapp psalo číslo s indonéskou předvolbou :-D (psali česky) nejdřív jen Dobrý den (chtěla jsem jim na to napsat Kozy ven…no nakonec jsem se držela) a psala nejdřív nějaká bába z ESP REC, prý jestli mám zájem o práci v průmyslovém odvětví a podobné kecy. Když jsem se ptala, kde vzali moje číslo, tak prý z jejich náborové databáze :-D :-D :-D

Mne psala vojanda :D z usa, ze se mnou chce moc kamaradit pac jsem kvalitni clovek a tak mne posle statisice dolaru..pry Buh ti zehnej za tvoji dobrotu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21695
6.3.24 13:52

A mně jen onehdy nějaký jouda tady do sz, poslal fotku svého přirození. Ale byl slušně vychován, pozdravil, zeptal se, co na něj říkám a poděkoval. Neříkala jsem, kupodivu, nic, tak už nenapsal. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15728
6.3.24 14:00
@maty009 píše:
Zdravím,jen tak pro zajímavost, jestli se vám třeba taky ozvali - včera mi na whatsapp psalo číslo s indonéskou předvolbou :-D (psali česky) nejdřív jen Dobrý den (chtěla jsem jim na to napsat Kozy ven…no nakonec jsem se držela) a psala nejdřív nějaká bába z ESP REC, prý jestli mám zájem o práci v průmyslovém odvětví a podobné kecy. Když jsem se ptala, kde vzali moje číslo, tak prý z jejich náborové databáze :-D :-D :-D

Neřeším, blokuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8324
6.3.24 14:35

Mi včera večer volalo cizí číslo - při hledání na google jsem zjistila, že to je podvod skrz nabouraný účet u banky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5908
6.3.24 14:51

Mě nedávno volal cizí chlap, že kolik beru na hodinu, tak jsem mu řekla že na mě by neměl a zavěsila. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
6.3.24 14:53

Mně napsal nejaky doktor, dle fotek, z USA, že si všiml mých komentářů a že je mnou okouzlen a požádal o přátelství :srdce: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
6.3.24 18:16

Taky mi došla zprava na whatsapp, číslo jsem blokovala s neřeším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
6.3.24 22:37

Díky holky za info a zkušenosti, nabouraný účet ČSOB taky zkoušeli, nic tam nemám haha, takže smolík pacholík, darování peněz v Eurech také, že dotyčný má rakovinu a je věřící, taky zkoušeli, ale nakonec nechtěly sviňky dát ani cent :lol:
No a tento blázen se nejdřív představil jako žena, následně psal v mužském rodě - teda megarychlá transformace a pak dal číslo nějakému česky píšícímu Slovakovi (dle fotky evidentně s asijským původem), po něm jsem chtěla podrobné info o práci, načež mi poslal velmi zevrubný mail ohledně práce (v AJ)-systém letadlo (pyramida), jsem mu v AJ odepsala, že vzhledem k mým hodnotám a původu firmy nakonec o práci nemám zájem…snad mě nezažalují za diskriminaci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat