Fake nabídka práce?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Fake nabídka práce?
Zdravím,
jen tak pro zajímavost, jestli se vám třeba taky ozvali - včera mi na whatsapp psalo číslo s indonéskou předvolbou
(psali česky) nejdřív jen Dobrý den (chtěla jsem jim na to napsat Kozy ven…no nakonec jsem se držela) a psala nejdřív nějaká bába z ESP REC, prý jestli mám zájem o práci v průmyslovém odvětví a podobné kecy. Když jsem se ptala, kde vzali moje číslo, tak prý z jejich náborové databáze
![]()
Psali vám náhodou taky? Co to je s prominutím za ko.ko.ty?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Včera jsem dostala podivnou sms nabízející brigádu taky, smazala jsem to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podobne zprávy automaticky mažu a čísla blokuji
Nedávno mi psali z csob, ze mam nabourany účet. Jen teda nevím jaký, když u nich nemám jediný produkt ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@maty009 píše:
Zdravím,jen tak pro zajímavost, jestli se vám třeba taky ozvali - včera mi na whatsapp psalo číslo s indonéskou předvolbou(psali česky) nejdřív jen Dobrý den (chtěla jsem jim na to napsat Kozy ven…no nakonec jsem se držela) a psala nejdřív nějaká bába z ESP REC, prý jestli mám zájem o práci v průmyslovém odvětví a podobné kecy. Když jsem se ptala, kde vzali moje číslo, tak prý z jejich náborové databáze
![]()
![]()
Mne psala vojanda
z usa, ze se mnou chce moc kamaradit pac jsem kvalitni clovek a tak mne posle statisice dolaru..pry Buh ti zehnej za tvoji dobrotu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A mně jen onehdy nějaký jouda tady do sz, poslal fotku svého přirození. Ale byl slušně vychován, pozdravil, zeptal se, co na něj říkám a poděkoval. Neříkala jsem, kupodivu, nic, tak už nenapsal. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@maty009 píše:
Zdravím,jen tak pro zajímavost, jestli se vám třeba taky ozvali - včera mi na whatsapp psalo číslo s indonéskou předvolbou(psali česky) nejdřív jen Dobrý den (chtěla jsem jim na to napsat Kozy ven…no nakonec jsem se držela) a psala nejdřív nějaká bába z ESP REC, prý jestli mám zájem o práci v průmyslovém odvětví a podobné kecy. Když jsem se ptala, kde vzali moje číslo, tak prý z jejich náborové databáze
![]()
![]()
Neřeším, blokuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mi včera večer volalo cizí číslo - při hledání na google jsem zjistila, že to je podvod skrz nabouraný účet u banky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě nedávno volal cizí chlap, že kolik beru na hodinu, tak jsem mu řekla že na mě by neměl a zavěsila. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně napsal nejaky doktor, dle fotek, z USA, že si všiml mých komentářů a že je mnou okouzlen a požádal o přátelství
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky mi došla zprava na whatsapp, číslo jsem blokovala s neřeším
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky holky za info a zkušenosti, nabouraný účet ČSOB taky zkoušeli, nic tam nemám haha, takže smolík pacholík, darování peněz v Eurech také, že dotyčný má rakovinu a je věřící, taky zkoušeli, ale nakonec nechtěly sviňky dát ani cent ![]()
No a tento blázen se nejdřív představil jako žena, následně psal v mužském rodě - teda megarychlá transformace a pak dal číslo nějakému česky píšícímu Slovakovi (dle fotky evidentně s asijským původem), po něm jsem chtěla podrobné info o práci, načež mi poslal velmi zevrubný mail ohledně práce (v AJ)-systém letadlo (pyramida), jsem mu v AJ odepsala, že vzhledem k mým hodnotám a původu firmy nakonec o práci nemám zájem…snad mě nezažalují za diskriminaci
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit