Věříte na něco, co není vědecky podloženo, ale víte, že to je?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Fakta bez důkazu
Dobrý den, věříte na něco, co i když nebylo vědecky podloženo, vy víte, že to tak je a funguje? Viz energie, to, že pro každého tu je kamarád a přítel i když ne nutně od 15 atd?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Napadá mě teď narychlo jedna zkušenost - můj subjektivní strach z něčeho, může to být zkouška, schůzka, pohovor, cokoliv.. čím větší strach mám, tím větší je pravděpodobnost, že to dopadne dobře. Mnohokrát ověřeno, škola, zkoušky, lékaři a vyšetření, pracovní záležitosti..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tery203 píše: Více
Věřím, ale zase až tak bláhová přece jen nejsem…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tomu zrovna moc neverim..ja zase verim na odchylky v casoprostoru, ze se clovek muze za urcitych podminek dostat do jine dimenze, doby a neco sem. Verim ze tu byla pradavno na celem svete jakasi mimozemska civilizace, ktera dala lidem spostu znalosti, stavby, pyramidy, artefakty, neuveritelne presne stavby, malby, sochy, fresky po celem svete znazornujici podobne bytosti a pak zmizela, znicila se. A nebo nas pozuruji stale a zlomili nad nami hul, kdyz vidi jakou rychlosti se ritime vlastnimu sebezniceni. Kdo vi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanča1234 píše: Více
Ja cerim ze tu byli kdysi, ted uz ne.ale jsou lide co veri ze jsou tu pritomni nyni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Věřím, že je někde ve vesmíru další civilizace, možná ne jedna. Ale nemyslím si, že nás navštěvují a unášejí lidi, to fakt ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak myslíš, že tu pro každého je kamarád?
Já třeba z okolí tenhle pocit nemám. Znám hodně lidí, kteří nemají žádného kamaráda, který tu pro ně je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Propojení matky a dítěte, jakási intuice. Už mnohokrát se mi potvrdilo.
Jako nejšílenější uvedu případ hned po narození jednoho dítěte, kdy leželo už 4 dny na neo JIP v kritickém stavu. Já se uprostřed noci vzbudila s tím, že jsem věděla, že se “něco” stalo, i když jsem nepoznala, jestli to něco bylo dobré nebo zlé. Ráno jsem s třesoucíma rukama volala ošetřující lékařce a dozvěděla se, že v noci konečně dítě začalo reagovat na léčbu a jeho stav se začíná lepšit.
- Citovat
- Upravit
Nevěřím na duchy, vodoo, čarodějnice, věštce, minulé životy, horoskopy, předurčený osud a zaříkávání. Nevím, jestli je Bůh, ale já sama jsem ateista. Mimozemštané někde statisticky jsou, ale pochybuji, že se s nimi vzhledem k neskutečně obrovským vzdálenostem někdy setkáme. Ale věřím, že jsou věci, které ještě nejsou vědecky dokázané. Zkrátka proto, že na to zatím žádný vědec nepřišel a možná nikdy nepřijde. I lidský mozek má své limity a hloubka naší psychiky a podvědomí je nekonečná. I já občas zažiju deja vu, nebo si pomyslím, že už jsem dlouho neviděla určitého člověka a bum, druhý den na něho narazím. Také by mě zajímalo, co je v centru černých děr nebo co se doopravdy děje v těch nejmenších stavebních částicích, jako jsou kvarky. A spoustu dalších fascinujících věcí ve vesmíru, které se nejspíš nikdy nedozvím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit