Zajímáte se o vědomý život?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zajímáte se o vědomý život?
Dobrý večer. Vykládáte si afirmacni kartičky nebo se zajímáte o tarotové karty? Byli jste někdy u kartářky? Věříte na anděli? V zákon přitažlivosti? Řídíte se jím? Nebo věříte na osud? Jak to máte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Zákon přitažlivosti, to je jako gravitace? Tím se řídím, například pořád padám. z zemi, nikoli nahoru. To nemůže být náhoda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ambruše myslím to tak, že to co vysíláme ze svého nitra to pak dostáváme v životě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ze všeho, co nás nějakým způsobem přesahuje, věřím ponejvíce na přírodu.
To, co jsi vyjmenovala, je pro mne spíš taková pouťová ezoterika, která nemá s duchovnem a tzv. vědomým životem moc co dělat. Jsou to spíš berličky pro ty, kteří odmítají převzít zodpovědnost za svůj život.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Věřím na to, že čím jsou kozy povislejší, tím je náruč eza otevřenější ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TerezaDankova Můžu se zeptat proč zakladas tolik diskuzi? Ty se nudis?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TerezaDankova Kamarádku najdeš tak, že budeš zakládat X diskuzí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanča1234 je to přece každého věc. A reagovat na můj dotaz jste nemusela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TerezaDankova píše: Více
Na anděli jen v neděli - nebo v prrdeli. Proč tu takhle trolíš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na zákon přitažlivosti věřím, ale nemyslím si, že to funguje přesně tak, jak to ukazují ve filmu Tajemství. Na andělé věřím. Afirmuju si sama co chci, smysl kartiček nechápu. Tarotové karty taky ne, když nevím, hodím si korunou. Výklad karet si občas pustím na youtube, ale beru to spíš jako zábavu, ke kartářce bych určitě nešla a už vůbec bych za to neplatila.
- Citovat
- Upravit
Jde spíše o klasický obranný mechanismus ve stylu: „Mně by se nic takového stát nemohlo. Určitě musela být nějaká divná, proto to tak dopadlo — a já taková nejsem.“ Je to podvědomá ochrana před představou, že se na světě takhle kruté věci nemohou dít jen tak, samy od sebe. A pokud už k nim dojde, má člověk tendenci si vsugerovat, že si to dotyčný z nějakého smyšleného důvodu jednoduše zaslouží. Průšvih ovšem nastává ve chvíli, kdy se tito jedinci, kteří jsou o sobě přesvědčeni, že jsou něčím lepším, začnou navážet třeba do někoho vážně nemocného. To už je morální dno, bahno a totální lidský odpad.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zajímala… Ale na mne to nějak nefunguje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kartářkám nevěřím. Mám celkem dobrý odhad a dopředu vím, jak se některé události budou ubírat. Na osud nevěřím. Jsme z masa a kostí, ze souboru jistých genů. Ty nás vedou životem a nutí nás dělat rozhodnutí. Malá i větší. Podle toho se odvíjí náš život. Ne že je někde dopředu napsaný.
Na anděle nevěřím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když se budu na svět tvářit jako kakabus, o druhých si myslet to nejhorší, nebudu se těšit z maličkostí, pak se mi bude svět zdát hrozně špatný. Takže do jisté míry platí, co člověk vyšle, to se mu vrátí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit