Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejde vidět duch.
Na druhé fotce lehce.
Jak dlouho máte zpoždění?
Zkuste si za den, dva udělat další test.
Zkuste si udělat další test i jiný test, jinou značku vyzkoušejte. Závěry bych ještě raději nedělala. Vydržte a buďte trpělivá! Ta druhá čárka se tam třeba opravdu ukáže ještě trochu lépe než teď! ![]()
@Paní Kudrnatá je vidět, jen je třeba fotku otevřít úplně.
Prave ze mam nějak 12 dni do ms, ms mam nepravidelnou, a ovu tím pádem taky nevím kdy poradně mam. Ale zkoušeli jsme ted poprvé přes měsíčky a dva dny po Ms, takže 2 a 6.9.
A poprvé v životě mam zácpu, tak jsem jen tak ze zvědavosti zkusila udělat test.
![]()
@Anonymní píše: Více
Na té druhé fotce ten duch vidět lehce jde. Otevřela jsem to úplně.
Já na sobě třeba pozorovala příznaky jiné než před MS a test mi to akorát potvrdil.
Uvidíte, buďte trpělivá a zkuste si udělat další test tak jak jsem psala.
Držím palce, ať to vyjde tak, jak si přejete!
@Paní Kudrnatá Ja se ted prave cítím jak kdyby me přejel parní válec
zácpa, žaludek na vodě, unavena..překvapilo mě právě to, ze čárka byla vidět hned po namočeni, pak teda zeslábla, většinou se mi spíš stalo, že se falešná čárka udělala za nějakou dobu na testu a tady vyskočila hned, tak budu doufat, že už konečně
bohužel tu nemáme lékárnu, ale testy už jsem objednala, tak za pár dní zkusím ještě jeden a pak raději počkám jestli ta mrcha dorazí nebo ne. Dekuju, moc bych si to přála ![]()
Držím palce!
Dejte pak vědět jak dopadl další test. Hlavně si ho zkuste udělat ráno.
Já teda duchy neměla, ale pozitivní čárka vylezla hned.
Je to pozitivní gratuluji❤️ Co si myslíte o mem testu? Je to mama test comfort akorat rozdelany protze mi prislo ze neco vidim
Pokud je ta čárka dole u toho, kde se to namáčí, tak je tento test špatný. Mrkněte na návod, tam by to mělo být napsáno.
@Paní Kudrnatá tak jsem byla nedočkavá a koupila jsem včera test v lékárně nějaký pregnancy, odpoledne slabý duch byl vidět, ale dneska ráno nic ![]()
Zkus odpoledne 2-3hodiny nepit a zkus to, ja sem treba mela carky vic viditelne odpoledne
Uvidíte, zkuste tak jak radí anonym a uvidíte. Dejte tomu kdyz tak ještě pár dní čas. Kdy má přijít MS?
Ahoj holky, co myslíte je to falešná nebo duch?
Vyskočila hned, co jsem test namočila.