Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, prosim potvrdte ze je negativni! Mam dva dny zpozdeni, sle v mě veku bych dite vazne nechtela ![]()
Já tam něco málo vidím. Ale ta kontrolní čárka je taková neúplná. Možná bude vadný. Zkusila bych za dva dny ještě jiný.
Když dítě nechceme tak se chráníme žejo žejo.
Nooo… Já bych si negativním testem jistá nebyla. Něco tam vidím. Ale třeba je to jen ryska. Uvidíme názory dalších.
No obycejne chranime. Jednou jedinkrat v pri menzes ne, ale v mem mladibabickovskě veku by tohle byla fakt trefa..
Taky tam něco vidím, ale je to neúplné. Přesně jak je psáno výše.
Damy ja jsem ted uplne vyklepana. Tu kontrolni jsem seskrabla nehtem. Mam foma jeste jeden, tak ho zitra zkusim. Ted jsi jdu obarvit sediny!!! ![]()
Na tomto testu jsem mela taky takovou carku a tehu sem nebyla, zkuste dalsi tt a uvidite
Já myslim, že ten stín tam moc dobře vidíš. Nevím, jak dlouhý cyklus máš, pokud standard, na těhotenství je ten duch slabota, takze přeji hodně štěstí, ať je to jen planý poplach, protože v opačném případě by to taky mohlo být (kromě prosperujícího) i neprosperující nebo mimoděložní těhotenství. Držím pěsti.
@Catalinn uprimne? Je to muj druhy tt v zivote, je mi pres 40 a jsem bezdetna, takze moje zkusenosti co se testu tyce jsou nulove.. tak se mi ted katalog katastrofickych scenaru jeste hezky rozsiril
Holky se spletli kde končí kontrolní část a začíná ta lesklá bílá a tam vidí ten stín. Já tam nevidím absolutně vůbec nic.