Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, chtěla bych vaší radu. Mám dnes 6 den zpoždění, menstruaci mívám normálně jako hodinky. Testy jsem dělala 2 a oba negativní. Mám dost citlivé prsa, což normálně vůbec nemívám. Do toho jsem neustále hladová.. chci podotknout že minulý rok jsem samovolně potratila v 9tt, A a právě ten minulý rok to citlivost a bolest prsou byl první příznak. Mě totiž jindy prsa vůbec neboli.. Poslední ms 4.-11.8 další měla dojít 3.9 a stále nic. S přítelem se ne vyloženě snažíme ale pokud by vyšlo byly by jsme moc rádi. Máte někdo podobnou zkušenost nebo radu? Jsem z toho celá zmatená🙈Děkuju moc😊
Příspěvek upraven 09.09.25 v 21:25
Třeba jsi měla opožděnou ovulaci. Znáš délku svojí luteální fáze?
Já mám zpoždění 4 dny a dělala jsem si 4 testy a každý měl ducha.. dělala jsem si i teď večer, kdy koncentrace hcg je menší, a i tak se tam duch objevil, znamená to, že jsem fakt těhotná?
@Anonymní píše: Více
Na sto procent to nejde říct. Pokud budou testy sílit, tak je to nadějné. Nebo si zajít na krev jako samoplátce, to je pak jistota.
@Janča6 Jak říkám nějak to necháváme na osudu takže já si nehlídám nic.. Jediné co můžu říct že aplikace mi ukazuje že jsem měla ovulaci od 16.-22.8 ![]()
@Patricie007 píše: Více
No takže nic nevíš. Tyhle aplikace jsou k ničemu. Já jsem vždycky mívala cyklus 28 dní a otěhotněla jsem 4× z ovulace 10 DC, 11 DC, 15 DC a 6 DC.
Švagrová zase otěhotněla pár dní před očekávanou MS, asi měla hodně posunutou ovulaci.
Příspěvek upraven 09.09.25 v 21:26
@Patricie007 píše: Více
Ja mela ted zpozdeni 12 dni a to mam taky normalne MS pravidelnou. Ale brala jsem progesteron, bylo to asi tim. No pak jsem to dostala, preju ti vic stesti ![]()