Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky dnes ráno jsem zkoušela jen tak testnout pac my poslední dobou není dobře únava spatne od žaludku atd ms jsem měla 19/11 krvácení bylo jen 2 dny pak jen špinění. No a ukázalo se my tohle dost lidí teď zas píše že mamatesty jsou na prd ale mě nikdy neukazal právě blbě
tak teď nevím jestli testovat jinama testama nebo jít rovnou k dr
@Lejlas píše: Více
Asi bych zkusila dalsi test za 2 dny. Je to slaby duch a mozna je ta carka moc tenka.
Pokud by jsi byla těhotná z minulýho cyklu, tak by tam byla dálnice, teď ještě nemáš ani ovulaci. Jen falešný duch. Pokud teda potřebuješ testovat, tak počkej aspoň týden, v případě těhotenství by tam byl progres.
Měla jsi menstruaci, test bych brala jako negativní. Z minulého cyklu to určitě není.
@JancaS84 tak to bude asi z tohohle cyklu nevadí že jsem měla ms znám hodně ženský který během těhotenství krvácely ale nemusí to tak bejt, nechce se my dál testovat zajdu si k dr tam to budu mít 100% dneska ty testy jsou nespolehlivý
K doktorovi je teď zbytečný chodit. Počkej do další menstruace.
Podle mě testy spolehlivé jsou. Mě vždycky co ukázaly, tak byla pravda.
Já tě tak úplně nechápu proč bych měla čekat do další menstruace?? Ukázaly se my 2 testech slabý čárky to znamená buď to těhotenství nebo falešny výsledek nic víc na tom nehledala
No však, ta druhá čárka je hodně slabá takže gynekolog stejně na ultrazvuku nic neuvidí. Buď těhotná nejsi a nebo je to v úplném začátku, takže je zbytečný tam teď chodit.
@JancaS84 nemyslela jít jako hned to vím taky že podle tyhle čárky by viděla velký kulový,
Z tohoto cyklu jsi neměla ještě ani ovulaci natož těhotenství….
@Janli ovulace mohla klidně bejt i po ms když nemám pravidelny cykly nemusí bejt ani ovulace
Já vidím jen negativni test. Ani toho ducha ne. Nechápu, co řešíš? Ani kdyby jsi měla ovulaci pátý den po menzes, tak by ten test nemohl být pozitivní.
A nemohla být místo Ms ovulace? to by pak teoreticky mohlo už ukazovat takhle slabou čárku…nebo by to mohla být nidace ale zase to by ta čárka měla být tmavší…tak si skoč pak na krev no ta je vždycky 100%