Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Minule jsem na mamatestu měla silnější duchy a na livsane taky slabý náznak a nebylo z toho nic. Proto bych spíš řekla, že jsou to negativní testy. Zkus otestovat za dva dny a uvidíš, jestli čárka zesílí.
Pred terminem ms nema cenu testovat. Tak jsem akorat zjistila, ze jsem prodelala biochemko. Zato pul roku nato 4 dny zpozdena ms a tehotenska carka na testu silnejsi nez kontrolni.
Tady těžko říct …ja mela biochemko na mama testu duch a na livsane byl úplně slabý duch mela sem silnější duchy ale už to bylo v den vynechané MS este dva dny po vynechaní to dělalo duchy a pak se začali ztrácet a podle krve to bylo jasné biochemko …u vás mohou čárky ještě sílit tak zkuste vydržet a testovat za ty dva dny a když budou čárky silnější tak je to jasné 🍀
Ahoj holky, co myslíte? Vím, že je brzy se testovat, ale nedalo mi to. První den poslední menstruace byl 31.10., mamatest ukázal duchy a livsane dnes slabšího. Vzhledem k tomu, že v srpnu došlo k samovolnému potratu, tak to více sleduji. Děkuji za reakce