Farmaceutický asistent

9216
10.10.10 08:31

farmaceutický asistent

ahoj,není tu někdo kdo studuje tento obor na VOŠ? já bych chtěla dálkově, buď v Jihlavě nebo v Čelákovicích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27263
10.10.10 09:46

Moje švagrová studovala na farmeku v Jihlavě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
10.10.10 09:50

díky za odpověď, poslala jsem ti sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Majulis
21.3.14 11:50

.

Příspěvek upraven 23.07.14 v 14:59

• Citovat
  • Upravit
6661
21.3.14 11:56
@Majulis píše:
Chtěla jsem se zeptat farmaceutů či farmaceutických asistentů, jestli nemají nějaké zkušenosti z ředěním cytostatik a radiofarmak. Byla jsem na exkurzi na oddělení nukleární medicíny a říkali, že hledají farmaceutické asistenty na tuto práci. Práce probíhá v laminárním boxu a musí si bát na bezpečnost, stejně jako u pozice radiologa. Zajímalo by mě, jak moc je tato práce nebezpečná nebo jestli, když člověk bude dodržovat všechna opatření, tak je výstava radiace minimální. Na oddělení říkali, že když se dodržují všechna opatření, tak je riziko minimální. Nevím ale jestli je to pravda nebo jestli se jenom nesnaží nalákat farm. asistent. Budu ráda za jakékoliv info.

Tak já znám ředění cytostatik z jiné strany - té technické, protože se s tím díky své profesi taky občas setkám. Jsou to čisté prostory, kde se hlídají také přetlaky/podtlaky, ředění probíhá v odsávaných laminárních boxech. Ptala jsem se na to už dříve odborníků a řekli, že když se dodrží předpisy, riziko je minimální. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze