Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, koukate někdo? Co vy na to? Mne je hodně nesympatickej ten starej, co nevím, jak se jmenuje, ten jen mele a mele nesmysly a je strasne nadrzenej a tak nějak celkově pritrapnelej. A pak taky ten František mi moc nesedí, bude asi mamanek. A přijde mi, ze má přehnaně vysoké nároky na partnerky, co se tyče vzhledu, vzhledem k tomu, co sam muže nabidnout. Líbila by se mi k němu ta Štěpánka, která se mu ale líbí paradoxně nejmíň.
@Semtex ahoj, viděla jsem, tuhle reality show žeru
starej mi přišel jako sebestřednej narcis, ten hledá obecenstvo, ne partnerku.
Nejvíc mě zaujal ten Josef, imponuje mi, že mu imponuje inteligence a přišel mi jako sympaťák.
František mi přišel trochu jako buránek, uvidíme, co se z něj vyklube, tipuju to taky spíš na sobečtější typ osobnosti.
@foxtauri píše:
@Semtex ahoj, viděla jsem, tuhle reality show žerustarej mi přišel jako sebestřednej narcis, ten hledá obecenstvo, ne partnerku.
Nejvíc mě zaujal ten Josef, imponuje mi, že mu imponuje inteligence a přišel mi jako sympaťák.
František mi přišel trochu jako buránek, uvidíme, co se z něj vyklube, tipuju to taky spíš na sobečtější typ osobnosti.
Jojo, Josef je sympos, inteligentní. Ten druhej tmavovlasej se jmenuje jak? To je takovy pohodar, asi nic moc neřeší, to taky jde.
Ale ti další dva, to je tady matroš
a jak František měl u toho prvního pohovoru a čtení dopisu oba rodiče a hodnotil s nimi ty fotky
takového chlapa fakt chceš
já se porad divím ty Lucii, ze o nej má zájem, přijde mi, ze to přece vůbec nemůže byt její typ chlapa
ta další blondýnka Linda, nebo jak se jmenuje, by se k němu ještě hodit mohla.
Ja na Farmáře koukala od první řady a přiznám se, ze tahle série mě docela začíná bavit, výpada to ze by to mohlo byt zajímavý ![]()
Starej farmář je mi nesympatickej, nemám rada tyhle typy co se evidentně moc rádi poslouchaj a vypadalo to, ze ženský, co prijely kvůli němu pomalu nepustil ke slovu
Ony jsou z nej ale překvapivě nadšený to vypadá. Až na katarinu, ja si říkala, jestli se tam zas nacpe ![]()
Farmárka vypadá fajn, zatím působí jako normlaˇni ženská, ale je mi ji v podstatě líto za ty chlapy co ji tam prijeli, tam si podle mě nemá šanci úplně moc vybrat …
Nejmladší farmář (Josef myslím?) z nich působí tak nějak nejlíp, vypadá ze bude sikovnej, chytrej, líbil se mi jeho přístup k ženám, co tam měl a podle mě bude mít i z čeho vybírat. Jen je chudák dost nervózní.
Ostatní dva mě nazaujali, a teda ten farmář z teepee vypadá ze je tam úplným omylem, až jsem si rikala, jestli není nastrčenej
Neprijde mi, ze by tam vážně někoho hledal. A mamánek, to bude tragédie …
Jinak koukat určitě budu, pro me je to relax a tenhle typ reality show mě bavi ![]()
@Semtex jeee, já si spletla dva - Františka a Zdeňka, to, co jsem psala o „Františkovi“ jsem myslela o Zděňkovi. František - no s tím plně souhlasím, rodiče ho celej život asi kočírovali, tak je teď pro něj těžký zjistit koho vlastně chce a proč ![]()
Asi myslíte Pavla.
Tak to je narcis jak z učebnice. Ten je tak postiženej, že si ani nedá práci tu roli přijatelnýho aspoň zahrát.
Co mě ale fascinovalo víc ta jedna ženská, která z něj byla nadšená. Buď žila v nějakým sociálním vakuu nebo je po lobotomii. Nebo jí napsali scénář a pořádně zaplatili. Páč jinak to není možný. ![]()
@Tofifea amen, sestro
navíc ta, co z něj byla hotová je fakt pěkná žena, jestli myslíš tu dlouhovlasou. Má pro mě trochu exotičtější vzhled, jak kdyby byla šmrncnutá nějakou indiánkou, líbí se mi moc. Ale teda úplně jsem valila oči, že od toho chlapa hned všechny neutekly
no a pak se divíme, že jsou ženy ve vztazích nespokojené, ony si na ty vidle nabíhají samy ![]()
@foxtauri píše:
@Tofifea amen, sestronavíc ta, co z něj byla hotová je fakt pěkná žena, jestli myslíš tu dlouhovlasou. Má pro mě trochu exotičtější vzhled, jak kdyby byla šmrncnutá nějakou indiánkou, líbí se mi moc. Ale teda úplně jsem valila oči, že od toho chlapa hned všechny neutekly
no a pak se divíme, že jsou ženy ve vztazích nespokojené, ony si na ty vidle nabíhají samy
No právě, taková pěkná ženská udržovaná. Nechce se mi věřit, že je až tak mimo.
![]()
Ahoj, taky tuto reality show mám ráda a sleduju od první řady. Letos teda asi nebudu mít žádného favorita mezi farmáři, Josef podle mě přehnaně zdůrazňuje ty tituly, holka může být inteligentní i bez doktorátu, každý třeba nemá možnost studovat hned po střední. František působí zvláštně, moc nevím čím tak zaujal tu platinovou blondýnu z Prahy. Napadá mě jedině varianta zlatokopka jelikož co se týče majetku tak tam je vše psané na něj, na rozdíl od ostatních. Zdeněk mi přijde je tam tak nějak metodou pokus omyl a ženy co má ve výběru se k němu vůbec nehodí. Pavel - to raději nekomentuju ačkoliv na potenciální partnerky měl štěstí, sympatické jsou všechny, ale tuším že časem zjistí že je to takový životní loser a zdrhnou. Farmářka je sympatická, ví co chce, sice vypadá starší než kolik jí je, ale to nevadí. Přihlásilo se jí tam chlapů dost, ale materiál šílený
Jediný kdo k ní podle mě jde je sympaťák z Orlických hor, jméno nevím, ale má krásný úsměv. Tam by to možná mohli být oboustranné. Uvidíme ![]()
@Tofifea píše:
Asi myslíte Pavla.Tak to je narcis jak z učebnice. Ten je tak postiženej, že si ani nedá práci tu roli přijatelnýho aspoň zahrát.
Co mě ale fascinovalo víc ta jedna ženská, která z něj byla nadšená. Buď žila v nějakým sociálním vakuu nebo je po lobotomii. Nebo jí napsali scénář a pořádně zaplatili. Páč jinak to není možný.
No to jo, a ze tam těch ženských má, to fakt koukám
přece už podle toho medialonku musely vidět, ze je to magor. Ale která z nej byla nadšená, ta jak přišla později, protože byla na té svatbě?
@Semtex ta ze svatby to řekla přesně a tohle by mělo varovat i ostatní „Nedala jsem přednost jemu před vlastní rodinou a za to mě vyhodil“ - klasika u narcistní poruchy osobnosti. Já, já, já, jenom já, tvůj život je v porovnání s mojí grandiózností nic ![]()
edit: omylem jsem napsala „dala“ místo „nedala“ ![]()
Příspěvek upraven 12.04.22 v 11:23
@foxtauri píše:
@Semtex ta ze svatby to řekla přesně a tohle by mělo varovat i ostatní „Dala jsem přednost jemu před vlastní rodinou a za to mě vyhodil“ - klasika u narcistní poruchy osobnosti. Já, já, já, jenom já, tvůj život je v porovnání s mojí grandiózností nic
Jojo, ano, ta to vystihla. Fuj, ale když s ni mluvil, jak byl slizkej ![]()
Koukám, protože jednu aktérku znám osobně…
Nicméně je mi moc líto farmářky. Z mého pohledu sympatická žena, ale z těch jejich nápadníků se mi nelíbí ani jeden. Asi by si zasloužila někoho víc k sobě. Zdeněk je nezralý puberťák, Pavel je oslizlý narcis, František je troubelín. Pepa nezapadá, je galantní a je prostě poznat, že je studovaný. Vzdělání je pro něj nejspíš hodně důležité.
@erians píše:
Ahoj, taky tuto reality show mám ráda a sleduju od první řady. Letos teda asi nebudu mít žádného favorita mezi farmáři, Josef podle mě přehnaně zdůrazňuje ty tituly, holka může být inteligentní i bez doktorátu, každý třeba nemá možnost studovat hned po střední. František působí zvláštně, moc nevím čím tak zaujal tu platinovou blondýnu z Prahy. Napadá mě jedině varianta zlatokopka jelikož co se týče majetku tak tam je vše psané na něj, na rozdíl od ostatních. Zdeněk mi přijde je tam tak nějak metodou pokus omyl a ženy co má ve výběru se k němu vůbec nehodí. Pavel - to raději nekomentuju ačkoliv na potenciální partnerky měl štěstí, sympatické jsou všechny, ale tuším že časem zjistí že je to takový životní loser a zdrhnou. Farmářka je sympatická, ví co chce, sice vypadá starší než kolik jí je, ale to nevadí. Přihlásilo se jí tam chlapů dost, ale materiál šílenýJediný kdo k ní podle mě jde je sympaťák z Orlických hor, jméno nevím, ale má krásný úsměv. Tam by to možná mohli být oboustranné. Uvidíme
Farmárka má vskutku pestrý vyber
z orlickych hor je ten stihlej kratovlasej, má úplně stříbrný vlasy a nemá vousy? Ten by k ni celkem šel a tipuji, ze i ji je vcelku sympaticky.
@Semtex píše:
No to jo, a ze tam těch ženských má, to fakt koukámpřece už podle toho medialonku musely vidět, ze je to magor. Ale která z nej byla nadšená, ta jak přišla později, protože byla na té svatbě?
Nn, tu vyhodil. Taková blondýna hezká, jméno si nepamatuju.