Farma/statek Vysocina

Anonymní
24.9.22 12:14

Farma/statek Vysocina

Zdravim,
Nemáte někdo na nějaké typy na obory, farmy, statky, chovy nebo cokoliv, kde mají na Vysočině zvířata vyjma Zoo Jihlava? A dá se ke zviratum dostat, jsem studentka zvireciho oboru na VŠ a každá návštěva by mi pomohla s pozorováním
Dekuju za každý typ ❤️️

Příspěvek upraven 24.09.22 v 12:51

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5195
24.9.22 12:29

Hospodářský dvůr Bohuslavice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
24.9.22 12:43

A kdybys měla dítě tak by byl problém?

Bohuslavice, rodinny koutek nová říše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.22 12:47

@Lutern
Není to mirene špatně na děti, ale minule jsem napsala podobný příspěvek akorát na jinou stránku a použila jsem větu “abych se mohla dostat do kontaktu se zvířetem” a bylo tam x komentářů typu “Další mamina s dítětem, co bude zvířata tahat za rohy a za chlupy a kde si co si” “Zvířata nejsou dětské hračky” “nezapomeň na ne porvavat ať přijde blíž” a podobně

• Citovat
  • Upravit
462
24.9.22 13:19
@Anonymní píše:
@Lutern
Není to mirene špatně na děti, ale minule jsem napsala podobný příspěvek akorát na jinou stránku a použila jsem větu “abych se mohla dostat do kontaktu se zvířetem” a bylo tam x komentářů typu “Další mamina s dítětem, co bude zvířata tahat za rohy a za chlupy a kde si co si” “Zvířata nejsou dětské hračky” “nezapomeň na ne porvavat ať přijde blíž” a podobně

Jejda, tak to je síla Teda. Však na zvířata se chodí nejvic s detma, a pokud není rodič úplný kre.ten tak ví co se smi a co nesmí..kasli na ně, to byly nějaké kr…avy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný