Felix Slováček a spol.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7205
18.12.21 14:52
@prokr píše:
Vyhrožuje bývalé milence smrtí-což je jenom špička ledovce :jazyk:

To určitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.12.21 15:23
@prokr píše:
Vyhrožuje bývalé milence smrtí-což je jenom špička ledovce :jazyk:

Nesleduji, ale očividně mu dobře hrabe :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16414
18.12.21 15:26

Včera jsem se zasmála, jak se směje Gelemová Felixovi, jestli to je pravda, je to celé na hlavu. Ale dneska mě rozsekal Ovčáček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24656
18.12.21 15:28
@tulipán píše:
Včera jsem se zasmála, jak se směje Gelemová Felixovi, jestli to je pravda, je to celé na hlavu. Ale dneska mě rozsekal Ovčáček.

Jj taky jsem se od plic zasmála. Je to ptáček ten Ovčáček. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16414
18.12.21 15:38
@lucad77 píše:
Jj taky jsem se od plic zasmála. Je to ptáček ten Ovčáček. :lol:

Na idnesu je boží diskuze. Když už čttu blbosti, tak i s diskuzí a tentokrát js :think: jsem se fakt pobavila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
18.12.21 15:48

U Slováčka bych to tipla na lehkou demenci. Každopádně Gelemka je liška mazaná, ta s nějakým dělníkem nikdy zřejmě nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
18.12.21 15:51
@lucad77 píše:
Jj taky jsem se od plic zasmála. Je to ptáček ten Ovčáček. :lol:

Není zvyklej chlastat, Zeman by měl dát nějaké školení 😆

Nedalo mi to a proběhla jsem Story Slováček Gelemová, to bude ještě pokračovat nejmíň do Novýho roku😆 už na něj pouští nějakou špínu, jak jí podváděl :mrgreen: já ty zensky nechapu on je fakt osklivej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
18.12.21 15:56

Jedinej Felix, kterej mě zajímá, je Felix Lee. Šerední důchodci a jejich životy mě nezajímají.:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
amuse bouche
18.12.21 16:03

Felix Slováček aspoň nespadá do místní velmi oblíbené a stále rozšířenější kategorie „nechce se mnou spát, nechce se mnou sex, už ho nepřitahuju“. Je to hnusnej dědek, ale má prostě koule, a to se cení.

• Citovat
  • Upravit
13188
18.12.21 17:54
@GabinkaCh píše:
U Slováčka bych to tipla na lehkou demenci. Každopádně Gelemka je liška mazaná, ta s nějakým dělníkem nikdy zřejmě nebude.

A co je mazanýho na tom, že nechá na sebe vlézt kohokoliv, kdo má prachy? Jako oba pánové - Tonda i ten nový vypadají dost nepřitažlivě, spíše odpudivě… I když peníze jsou silný magnet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
18.12.21 17:59

Slováček i Patrasová strašný :D. Chovají se jak puberťáci oba… a Anička je chudák.

• Citovat
  • Upravit
5593
18.12.21 18:05
@amuse bouche píše:
Felix Slováček aspoň nespadá do místní velmi oblíbené a stále rozšířenější kategorie „nechce se mnou spát, nechce se mnou sex, už ho nepřitahuju“. Je to hnusnej dědek, ale má prostě koule, a to se cení.

Koule na to, aby dělal hysterický scény a vyhrožoval vším ne/možným ženský se kterou už nějaký ten pátek nemá partnerský vztah :think:
Tomu bych neříkala mít koule, ale oscilovat mezi těžce zastydlou pubertou a rychle se zhoršující stařeckou demencí :mrgreen:.
A k tomu sexu…jistě nejsi tak naivní, aby sis myslela, že mezi Lůcou a jím něco takovýho probíhalo. Tam si myslím, že šlo oběma stranám o úplně jiné atributy :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
amuse bouche
18.12.21 18:28

@prokr
A pak kdo je tady naivní, lol. Myslíš, že sexuální život končí v padesáti, šedesáti? :mrgreen:
Celkem se i vsadím, že Felix toho naklátil a stále klátí víc, než tvůj manžel za tři životy.

• Citovat
  • Upravit
5593
18.12.21 19:01
@amuse bouche píše:
@prokr
A pak kdo je tady naivní, lol. Myslíš, že sexuální život končí v padesáti, šedesáti? :mrgreen:
Celkem se i vsadím, že Felix toho naklátil a stále klátí víc, než tvůj manžel za tři životy.
Že sex končí v šedesáti si rozhodně nemyslím :D.
Za to si ale myslím, že člověk, který se veřejně roky prezentuje jako kanec n. one toho ve skutečnosti zase až tak moc nenaklátí.
A dál si myslím, že kdyby Gelemka chtěla vztak kvůli sexu bude její poslední volba nevzhledný stařík, který má problém dát do kupy souvislou větu :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
amuse bouche
18.12.21 19:09

Šuk. ní se nezapomíná, Felix pořád jede jako kanec, demence nedemence :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat