Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@prokr píše:
Vyhrožuje bývalé milence smrtí-což je jenom špička ledovce
To určitě
@prokr píše:
Vyhrožuje bývalé milence smrtí-což je jenom špička ledovce
Nesleduji, ale očividně mu dobře hrabe
![]()
Včera jsem se zasmála, jak se směje Gelemová Felixovi, jestli to je pravda, je to celé na hlavu. Ale dneska mě rozsekal Ovčáček.
@tulipán píše:
Včera jsem se zasmála, jak se směje Gelemová Felixovi, jestli to je pravda, je to celé na hlavu. Ale dneska mě rozsekal Ovčáček.
Jj taky jsem se od plic zasmála. Je to ptáček ten Ovčáček. ![]()
@lucad77 píše:
Jj taky jsem se od plic zasmála. Je to ptáček ten Ovčáček.
Na idnesu je boží diskuze. Když už čttu blbosti, tak i s diskuzí a tentokrát js
jsem se fakt pobavila.
U Slováčka bych to tipla na lehkou demenci. Každopádně Gelemka je liška mazaná, ta s nějakým dělníkem nikdy zřejmě nebude.
@lucad77 píše:
Jj taky jsem se od plic zasmála. Je to ptáček ten Ovčáček.
Není zvyklej chlastat, Zeman by měl dát nějaké školení 😆
Nedalo mi to a proběhla jsem Story Slováček Gelemová, to bude ještě pokračovat nejmíň do Novýho roku😆 už na něj pouští nějakou špínu, jak jí podváděl
já ty zensky nechapu on je fakt osklivej
Jedinej Felix, kterej mě zajímá, je Felix Lee. Šerední důchodci a jejich životy mě nezajímají.:D
Felix Slováček aspoň nespadá do místní velmi oblíbené a stále rozšířenější kategorie „nechce se mnou spát, nechce se mnou sex, už ho nepřitahuju“. Je to hnusnej dědek, ale má prostě koule, a to se cení.
@GabinkaCh píše:
U Slováčka bych to tipla na lehkou demenci. Každopádně Gelemka je liška mazaná, ta s nějakým dělníkem nikdy zřejmě nebude.
A co je mazanýho na tom, že nechá na sebe vlézt kohokoliv, kdo má prachy? Jako oba pánové - Tonda i ten nový vypadají dost nepřitažlivě, spíše odpudivě… I když peníze jsou silný magnet.
Slováček i Patrasová strašný
. Chovají se jak puberťáci oba… a Anička je chudák.
@amuse bouche píše:
Felix Slováček aspoň nespadá do místní velmi oblíbené a stále rozšířenější kategorie „nechce se mnou spát, nechce se mnou sex, už ho nepřitahuju“. Je to hnusnej dědek, ale má prostě koule, a to se cení.
Koule na to, aby dělal hysterický scény a vyhrožoval vším ne/možným ženský se kterou už nějaký ten pátek nemá partnerský vztah ![]()
Tomu bych neříkala mít koule, ale oscilovat mezi těžce zastydlou pubertou a rychle se zhoršující stařeckou demencí
.
A k tomu sexu…jistě nejsi tak naivní, aby sis myslela, že mezi Lůcou a jím něco takovýho probíhalo. Tam si myslím, že šlo oběma stranám o úplně jiné atributy ![]()
@prokr
A pak kdo je tady naivní, lol. Myslíš, že sexuální život končí v padesáti, šedesáti? ![]()
Celkem se i vsadím, že Felix toho naklátil a stále klátí víc, než tvůj manžel za tři životy.
@amuse bouche píše:Že sex končí v šedesáti si rozhodně nemyslím
@prokr
A pak kdo je tady naivní, lol. Myslíš, že sexuální život končí v padesáti, šedesáti?
Celkem se i vsadím, že Felix toho naklátil a stále klátí víc, než tvůj manžel za tři životy.
Šuk. ní se nezapomíná, Felix pořád jede jako kanec, demence nedemence ![]()