Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Zdravím všechny ![]()
Holky taky Vám připadá, že Slováček kompletně a definitivně úplně zešílel
?
Téma pro pobavení a pro Ty, kdo si občas rádi zadrbou.
Ti co ne a od bulváru udržují bezpečnou vzdálenost mi nemusí nutně psát, že řeším koniny a měla bych místo toho dělat něco pořádnýho…to vím sama
![]()
@Anna766 píše:
Co provedl? Našel si další milenku?
Vyhrožuje bývalé milence smrtí-což je jenom špička ledovce ![]()
@prokr mě to pobavilo
většinou čtu tedy jen nadpisy u článků na FB, ale ono to stačí.
Dědek si asi myslel, že bude holka čekat než natáhne bačkory ![]()
Mně je ho spíš líto, jak je trapnej, dědek starej, vypelichanej… Se těm ženským někdy fakt divím.
![]()
Podlě mě má pán senilní demenci. Sympatický mi nebyl tedy nikdy, hlavně propagováním svého sexuálního života před novináři (a to ještě před milenou Glemovou). Vždycky jsem měla pocit, že ten, kdo je trochu na úrovni a má sexuální život v pořádku, tohle nemusí tak okatě vyřvávat.
Takže jo. Myslím, že mu čvachtá na maják. K tomu je silně směšný až nechutný.
Nicméně i Dáda mi přijde trochu mimo. Pokud chtěla vytrvat z důvodu nedělení majetku (což chápu), měla nechat chlípného dědu vyvádět a zkoušet křísit vyhaslé libido a neposkytovat do bulváru žádná vyjádření a prostě na toto téma mlčet. Též si odpustit poněkud směšná selfíčka a vyjádření do sociálních sítí. Na rozdíl od mileny bývala za mlada skutečné krásná a tohle neměla zapotřebí. Směšní jsou oba.
Je mi za něj tak nějak stydno. Nevím, jestli je mu to jedno, je cvok nebo je to pouze mediální kampaň
(i špatná reklama vydělává). Každopádně myslím, že se ke slečně brzo vrátí. A bude velká láska ♥️️ pokračovat.
@agirt píše:
Podlě mě má pán senilní demenci. Sympatický mi nebyl tedy nikdy, hlavně propagováním svého sexuálního života před novináři (a to ještě před milenou Glemovou). Vždycky jsem měla pocit, že ten, kdo je trochu na úrovni a má sexuální život v pořádku, tohle nemusí tak okatě vyřvávat.
Takže jo. Myslím, že mu čvachtá na maják. K tomu je silně směšný až nechutný.
Nicméně i Dáda mi přijde trochu mimo. Pokud chtěla vytrvat z důvodu nedělení majetku (což chápu), měla nechat chlípného dědu vyvádět a zkoušet křísit vyhaslé libido a neposkytovat do bulváru žádná vyjádření a prostě na toto téma mlčet. Též si odpustit poněkud směšná selfíčka a vyjádření do sociálních sítí. Na rozdíl od mileny bývala za mlada skutečné krásná a tohle neměla zapotřebí. Směšní jsou oba.
Mně přijde, že se k sobě s Dádou hodí. Oba působí jednodušším dojmem, mají potřebu vše řešit přes média. Dáda mi s přibývajícím věkem přijde obdobně slizká jako její manžel.
@Snorlaxik píše:
Mně přijde, že se k sobě s Dádou hodí. Oba působí jednodušším dojmem, mají potřebu vše řešit přes média. Dáda mi s přibývajícím věkem přijde obdobně slizká jako její manžel.
Asi tak…jsem si do teď myslela, že nikdo trapnější než Dáda nemůže existovat. A že na tom má lví podíl její alkoholismus.
Ovšem teď ji Felix slušně trumfuje a to snad ani nepije nad míru ![]()
Je to trapný slizký dědek, který ve skutečnosti neví, co chce. Podle mě ho a Dády už jeho mladá Gelemka měla plné zuby, tak to raději skončila. Dědek se vrátil se staženým ocasem k Dádě a myslel si, že za ním mladá bude plakat. A ono houno, ta si radši našla jiného ošklivého sponzora
trapní jsou všichni tři. Jen je mi líto jejich dcery, po tom všem, čím si musela projít
@Snorlaxik
Jo, jsou oba ubozí. Resp. všichni tři, včetně slečny Glemové. Zajímalo by mě, kolik lidí zná pana Slováčka kvůli jeho hudbě (nepopírám, že je, nebo aspoň býval velmi dobrý) a kolik ho zná pouze z bulváru (který on dobrovolně zásobuje). Stejně tak Glemová. Tam její umělecké kvality posoudit nemohu. Tu znám jen jako..ani nevím, jestli to vzhledem k Felixově kondici a věku nazývat - milenku kdysi dobrého klarinetisty ![]()
@Snorlaxik píše:
Taky jsem mela Patrasovou rada, v Navstevnicich v Arabele, kocka kam se na ni Golemka hrabe..
@Aduš8 píše:
Je to trapný slizký dědek, který ve skutečnosti neví, co chce. Podle mě ho a Dády už jeho mladá Gelemka měla plné zuby, tak to raději skončila. Dědek se vrátil se staženým ocasem k Dádě a myslel si, že za ním mladá bude plakat. A ono houno, ta si radši našla jiného ošklivého sponzoratrapní jsou všichni tři. Jen je mi líto jejich dcery, po tom všem, čím si musela projít
Přesně tak, jsou věci, který se děti nechtěj o svých rodičích dočíst na internetu. A věřím, že tu rakovinu má z toho stresu, co musela za poslední roky prožívat.
@prokr píše:
Vyhrožuje bývalé milence smrtí-což je jenom špička ledovce
Opravdu? Dědek už to nemá v hlavně v pořádku.
Jednou za čas si nějaký bulvár přečtu.
@prokr píše:
Vyhrožuje bývalé milence smrtí-což je jenom špička ledovce
Svojí nebo její?