Fénixovy slzy a Imunobram

4
10.1.12 13:07

FÉNIXOVY SLZY a IMUNOBRAM

Zdravím . Nemáte někdo zkušenost s FÉNIXOVÝMI SLZAMI nebo IMUNOBRANEM? Má to být k léčbě nádorových onemocnění. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1014
23.9.15 15:37

Obnovuji diskuzi. Máte prosím někdo zkušenost s fénixovými slzami? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
23.9.15 16:00

@anonymka227 Skusenosti nemam aale tu je nejaky clanok..mozno pomoze..http://blisty.cz/art/50190.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
23.9.15 16:12

@Reaskiller nejde mi otevřít :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
23.9.15 16:34

@anonymka227 hm..zadaj si do googlu fenixove slzy..a je to 4ty odkaz odvrchu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.15 17:43

Omlouvám se za anonym, je to pro mě citlivé..Mám osobní zkušenost s fénixoými slzami…dědečkovi byla v 77 letech diagnostikova nejagresivnější forma rakoviny slinivky, jako léčba byla navržena pouze chemoterapie. V Brně na žlutáku bylo řečeno, at počítáme s tím, že do vánoc zemře (byli jsme tam koncem srpna). Na netu jsme našli právě články o fénixových slzách a začali je dědečkovi vařit…no až na první dávku je snášel úplně skvěle, témeř netrpěl bolestí, měl obrovskou chuť k jídlu, neztrácel na váze spíše naopak pár kilo nabral. Byl fyzicky aktivní, plný života, na krevních testech mu dokonce klesly markry o více než polovinu…bohužel se dědeček koncem dubna rozhodl podstoupit agresivni chemoterapii, no a do třech týdnů zemřel v bolestech kvůli totálně zničenému žilnímu a tepenému systému, měl rozsáhlou trombozu v obou DK a když jsem ho viděla v den jeho smrti, tak mu dokonce černaly akrální části těla, jak se nedokrvovaly (měl černý nos).Než podstoupil chemoterapii tak byl veselý, při chuti a plný života, po chemoterapii se z něl stal během 2 týdnů vyhublý věchýtek bez života a v bolestech. Jsem přesvědčena, že kdyby nešel na tu chemoterapii, tak tady s námi ještě pár měsiců navíc mohl být a vést docela kvalitní živost s ohledem k diagnoze. Za mě tedy je zkušenost s fénixovými slzami pozitivní. Neublížily, spíše pomohly zkvalitnit a prodloužit život (navzdory prognoze lékařů) a výrazně zmírnit bolesti (morfium dostal až v den smrti, jinak po celou dobu nemoci neužíval žádná analgetika).

• Citovat
  • Upravit
1014
23.9.15 18:01
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonym, je to pro mě citlivé..Mám osobní zkušenost s fénixoými slzami…dědečkovi byla v 77 letech diagnostikova nejagresivnější forma rakoviny slinivky, jako léčba byla navržena pouze chemoterapie. V Brně na žlutáku bylo řečeno, at počítáme s tím, že do vánoc zemře (byli jsme tam koncem srpna). Na netu jsme našli právě články o fénixových slzách a začali je dědečkovi vařit…no až na první dávku je snášel úplně skvěle, témeř netrpěl bolestí, měl obrovskou chuť k jídlu, neztrácel na váze spíše naopak pár kilo nabral. Byl fyzicky aktivní, plný života, na krevních testech mu dokonce klesly markry o více než polovinu…bohužel se dědeček koncem dubna rozhodl podstoupit agresivni chemoterapii, no a do třech týdnů zemřel v bolestech kvůli totálně zničenému žilnímu a tepenému systému, měl rozsáhlou trombozu v obou DK a když jsem ho viděla v den jeho smrti, tak mu dokonce černaly akrální části těla, jak se nedokrvovaly (měl černý nos).Než podstoupil chemoterapii tak byl veselý, při chuti a plný života, po chemoterapii se z něl stal během 2 týdnů vyhublý věchýtek bez života a v bolestech. Jsem přesvědčena, že kdyby nešel na tu chemoterapii, tak tady s námi ještě pár měsiců navíc mohl být a vést docela kvalitní živost s ohledem k diagnoze. Za mě tedy je zkušenost s fénixovými slzami pozitivní. Neublížily, spíše pomohly zkvalitnit a prodloužit život (navzdory prognoze lékařů) a výrazně zmírnit bolesti (morfium dostal až v den smrti, jinak po celou dobu nemoci neužíval žádná analgetika).

A nemůžu do SZ poprosit o více informací? Jak jste vařili atd.? Děkuji moc za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
24.9.15 17:11

Nikdo jiný žádnou zkušenost? Klidně i SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
27.9.15 15:02

Nikdo jiný? FS vyzkoušíme a uvidíme, pokud se budete chtít někdo na něco zeptat, dám info jak a co :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
955
6.3.16 20:05

@anonymka227 prosim info
tatínek je na tom moc spatne..
 dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
25.5.16 21:35

O tom jsem nikdy neslyšela 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.6.16 09:11

B17 (nový lék k léčbě rakoviny)

Dobrý den všem. Píšu proto, že nám zbylo 66 ampulí B17 (Amigdalina) - dovoz Cytopharma Mexico a také ampule céčka. Obojí je k nitrožilnímu užití. Datum expirace je až příští rok. Snad to někomu pomůže. U nás už bylo příliš pozdě díky tomu, že měl bráška (27 let) za sebou příliš mnoho zásahů a chemoterapií :( Pokud by měl někdo zájem, prosím kontaktujte mě. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
955
28.6.16 12:20

@Boticka82 :,( :,(
taky mam tatínek zemřel 17.6 :,( :( :,( :,(
je to strašne co ta rakovina dokáže!!! doslova člověka žere :nevim: :pocitac: :pocitac:
držte se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
28.6.16 12:23
@Boticka82 píše:
Dobrý den všem. Píšu proto, že nám zbylo 66 ampulí B17 (Amigdalina) - dovoz Cytopharma Mexico a také ampule céčka. Obojí je k nitrožilnímu užití. Datum expirace je až příští rok. Snad to někomu pomůže. U nás už bylo příliš pozdě díky tomu, že měl bráška (27 let) za sebou příliš mnoho zásahů a chemoterapií :( Pokud by měl někdo zájem, prosím kontaktujte mě. Děkuji

JE mi to líto, ale je hrozné psát, že mu tohle nepomohlo kvůli předchozí chemoterapii. Nepomohlo to, protože to prostě nefunguje. Akotár kupování naděje :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
28.7.16 20:42

Pomoc

Dobrý den, moooc Vás prosím, můžete mi dát kontakt kde jste zakoupila F. kapky? Děkuji moc Mám rakovinu :-( na email ******@seznam.cz":https://www.emimino.cz/…il/seznamcz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze