Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, už se blíží votvirak a pořád si nejsem jistá zda tam jít. Budu ve 32tt, co myslíte? ![]()
Já jsem stejne jak ty… A před 3tydnama jsem byla na svatbě ktera byla na zahradě a mazec…poslední moje akce. Bolelo me pak břicho, zada, nohy hrůza. Já nepojedu…budu jen dale relaxovat do porodu
jo a nabrala jsem 4kg tak ze zátěž skoro minimalni
@novakova.t Mě to zas problém nedělá, ve čtvrtek jsem byla na helpfairu na střeleckým ostrově. Jen mi vadí to horko
Já mám nahoře okolo 15kg
![]()
Příspěvek upraven 10.06.18 v 19:45
Zalezi jak to mas daleko domu, abys mohla kdyztak prchnout, kdyby ti nebylo do skoku… to vedro neprida, tak to chce mit si kam treba sednout do stinu…jak dlouho tam chces byt? Celý vikend?
@Jahudka82 No vlakem z Milovic 15 minut a vůbec nevím jak dlouho bych tam byla, asi podle toho jak bych se cítila. Minulý rok bylo hnusný počasí, kdyby se to zopakovalo jela bych 1000% ![]()
@pikachu9 No je to o zdravotním stavu a taky o tom, že tam je milion lidí, kteří do tebe vrazí ani nevíš jak. A i o hluku. My včera byli na menším festiválku jeli jsme až večer, kdy nebylo horko. A když do toho jedna kapela začala mlátit, tak se to malé opravdu nelíbilo a celou dobu mě kopala. A jinak jsem stejně za chvilku usnula, protože už jsem teď unavená.
Tak musíš zvážit ty, co vydržíš, a na jak dlouho. Ale určitě bych měla v záloze variantu, že mě něko odveze, když mě nebude dobře.
Mám kamarádku která takhle díky koncertu porodila v osmém měsíci holčičku. Záleží jen na tobe.
@pikachu9 píše:
Ahoj, už se blíží votvirak a pořád si nejsem jistá zda tam jít. Budu ve 32tt, co myslíte?
Ja bych se bala ze do me nekdo bouchne. No ale Ty musis vedet.
@pikachu9 nejela bych. Mám smůlu a když někde jsem, tak na mě většinou nějaký ožrala spadne atd. Ale tak chlap se mi furt směje, že na tohle mám fakt někde magnet
Souhlasim s holkama…asi bych to neriskovala…festak a hromada lidi
Ja byla prezili jsme ale kluk do ted nesnasi hlasitejsi tony a akcim pouti atd se vyhyba obloukem..muze to byt tim nemusi
A popravde na takovych akcich je snad jen wc toitoi ne? Bala bych se ze neco chytim..my byly s vlastnim wc co nebyl pro verejnost a nespali jsme jeli jsme v noci domu
Ale zase radsi jet tehotna a davat pozor nez s mimcem..coz je ted snad modni trend
Taky bych nejela, dlouho uz bych nepostala a hlasitá hudba mi nedela dobre, navic jak pisou holky, bala bych se nejakeho ozralce co na me spadne…ale je to kazdeho rozhodnutí ![]()