Fetmed - spletli pohlaví ve 13.tt?

12262
30.8.13 10:21

Fetmed

Ahoj holky, min. týden jsme byli ve Fetmedu na NT screeningu a dr. nám řekla svůj tip na pohlaví. příští týden se tam chystají dvě moje kamarádky na téže vyšetření a řešíme jakou úspěšnost v odhadu na pohlaví paní dr. má. Ten tip mi řekla že to vidí na 70% dle nějakého pahýlu který se za 2-3 týdny změní na plně vyvinutý orgán. mě pohlaví které si přeji řekla a i tak to nějak cítím že je to pravda, vč. nevolností které mám stejné jako u dcery ale kamarádka si přeje holčičku, je to její první a další dítě prý nechce tak by mě zajímalo zda když jí řekne už tip jako mě zda to vyjde nebo ne. u kolika z vás se dr. spletla a u koho trefila v tom 13 tt ve Fetmedu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3
26.11.14 18:56

Dobrý den, už je moje reakce pro Vás asi trochu pozdní, ale já stejný problém řeším až teď, kdy jsem ve 13.tt. Včera jsem byla u paní docentky ve fetmed a pohlaví jsme si nechali říct. Bohužel k našemu zklamání, protože jsme si přáli holčičku a paní docentka byla na 90% přesvědčená o chlapečkovi. Někteří lékaři tvrdí, že v tomto týdnu to může být pouze loterie, tak stále ještě doufám. Ukazovala nám cosi, co se jí zdálo jako pindík, ale my na to s přítelem koukali dost nevěřícně :-) Nevím, jaká je úspěšnost paní docentky, ale pokud byste k tomu někdo měl nějaký postřeh, budu za něj ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
26.11.14 21:06

@Missaliss Co si takhle raději počkat ještě 3-7 týdnů a raději než spekulovat o tom, co má dítě mezi nožkama, být rádi, že se jeví být zdravé? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
26.11.14 23:18

Tak přesně kvůli této reakci jsem psala tento příspěvek :potlesk: Samozřejmě, že zdraví miminka je a bylo vždy na prvním místě (a i to se může ještě v mnohém změnit), ale to předmětem této diskuze, zdá se, není. Pokud je možnost podělit se o zkušenosti, k čemuž jsem myslela, že tato diskuze má sloužit, tak nerozumím tomu, proč někdo ztrácí čas s podobnou reakcí. Každopádně děkuji za všechny postřehy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
26.11.14 23:32

Mě by ani nenapadlo ve 13 týdnu pohlaví zjišťovat :nevim: byla bych pak naštvaná kdyby mi řekli jedno a příště to změnili na něco jiného, stává se to často. A tato paní docentka je tím nějak vyhlášená? Jako že se vždy trefila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.11.14 18:59

Kamarádka, co u ní byla, tak ještě neporodila, takže težko říct :-) proto jsem právě chtěla zjistit více tady. Vůbec nemám tušení, jaký má paní docentka strefovací percentil nebo tak :-) ale když tam ležíte a zeptá se Vás, jestli chcete vědět pohlaví, tak je težké říct něco jako, že pokud to neví na sto procent, že raději ne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.11.15 13:48

Muzu se zeptat, jak to nakonec dopadlo? K paní dr se chystám ve stredu a doma mame uz dva kluky a prejeme si holcicku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí