Fetmed - Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9
20.4.16 05:27

@Mexie urcite, rekni si, ze chces fotku tu 3d a ona ji udela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.7.17 07:30

Nic moc

Ve fetmedu jsem byla na konci června a teda nic moc, pokud to srovnám s péčí ve FnOl. Je to asi jiný téma, byla jsem tam pouze na 1.screeningu a další návštěvu jsem neabsolvovala. Ve Fetmedu to vypadá jako když vpadnete do dětského pokoje. Při odběru krve jsem se dívala na mikrovlnku asi tak metr od odběrového lůžka, sestřička mi teda (nebo kdo to byl) střelila jehlou málem do oka, recepční ok, protože vlastně její práce spočívá jen v telefonování a zaškrtávání „pacientů“ a sbírání vyplněných dotazníků, na který se stejně nikdo z přítomných při vyšetření ani nepodívá. Jelikož s emnou nebyl mažel, ten hlídal malého syna venku, tak možná i proto utz jakoby odflinkli. Nic mi mudr? neřekla, u stolu opodál u pc seděl zbytek personálu (3osoby) a kecali nejspíš o hovadinách. Mudra mi párkrát rozvlnila břicho, něco řekla té sestře u pc, zeptala se mě na fotku, kterou nakonci naplácla na pogelovaný břicho a čágo bágo výsledky budete mít u svého gyndaře :nevim:… nedozvěděla jsem se nic, nekomuniovali vůbec, možná tam seděla uklízečka z nedalekého tesca a prostě si s tím nelámala hlavu. :zed: :zed: Pro mě ztráta času, na to že za těch cca 10minut čumění na zrnitý monitor chtějí na ruku peníze. Nedoporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.17 14:33

Ráda bych také přidala příspěvek a názor na Fetmed v Olomouci. Na screening u prvního dítěte jsem byla ve FN, nebyla jsem absolutně spokojená a podruhé už bych tam nešla. Kamarádky mi doporučily Fetmed. Sama jsem zdravotní sestra a zřejmě proto, jsem ze všeho ještě více vystresovaná…Čekárna není moc velká a je příjemně barevně laděná, aspoň jsem si nepřipadala jako na operačním sále. Sestřička na recepci byla příjemná a ochotná, a to třeba ve FN nebyla vůbec! Druhá sestřička odebrala krev v ordinaci a taky vše OK. Paní Docentka je úžasná, všechno nám krásně popisovala a ukazovala. Byli moc vstřícní a odpověděli na všechny naše dotazy a podotýkám, že v našem případě vše v soukromí a zavřenými dveřmi..kontrola ve 20. týdnu byla také naprosto v pohodě, opět usměvaví a v klidu, to je v těhotenství potřeba. Třetí dítě s manželem neplánujeme, ale pokud bude potřeba, půjdu už jedině tam! i moje kamarádky jsou stejného názoru :) děkuji tudíž Fetmedu, že jsem mohla jít na screening na jejich pracoviště, vše splnilo mé očekávání na 1*.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
29.8.17 20:30
@LenkaProch píše:
Ráda bych také přidala příspěvek a názor na Fetmed v Olomouci. Na screening u prvního dítěte jsem byla ve FN, nebyla jsem absolutně spokojená a podruhé už bych tam nešla. Kamarádky mi doporučily Fetmed. Sama jsem zdravotní sestra a zřejmě proto, jsem ze všeho ještě více vystresovaná…Čekárna není moc velká a je příjemně barevně laděná, aspoň jsem si nepřipadala jako na operačním sále. Sestřička na recepci byla příjemná a ochotná, a to třeba ve FN nebyla vůbec! Druhá sestřička odebrala krev v ordinaci a taky vše OK. Paní Docentka je úžasná, všechno nám krásně popisovala a ukazovala. Byli moc vstřícní a odpověděli na všechny naše dotazy a podotýkám, že v našem případě vše v soukromí a zavřenými dveřmi..kontrola ve 20. týdnu byla také naprosto v pohodě, opět usměvaví a v klidu, to je v těhotenství potřeba. Třetí dítě s manželem neplánujeme, ale pokud bude potřeba, půjdu už jedině tam! i moje kamarádky jsou stejného názoru :) děkuji tudíž Fetmedu, že jsem mohla jít na screening na jejich pracoviště, vše splnilo mé očekávání na 1*.

Dneska jsem tedy byla ve FnOlu a v pohodě, jako minulé těhotenství. Nevím teda, jak by místní lékaři dokázali svým milým přístupem rodičku vystrašit. Ale u mě teda nic takového nebylo. Narozdíl od pí docentky (jak jsem dnes zjistila, že to docentka byla)se mnou komunikovali úplně v pohodě, ukázali, vysvětlili, řekli výsledky a popřáli hodně štěstí. Paní docentka buď toho má hodně nebo to prostě okašlává, protože na mě doktorka dneska koukala jak na zjevení, že jsem už xtá, která přešla z Fetmedu do FNoLu a zajímalo ji proč. Moc jsem ji situaci vysvětlit nechtěla. Nemusí taky vědět vše. Pro mě je po prvním předčasným porodu důležitý pozitivní přístup, i dkyby bylo všechno špatně! A pí. docentka nemluvila, nevysvětlila, odkázaa mě na mého gyndaře, ke kterému ty výsledky došly. Takže jsem se je dozvěděla až při další měsíční kontrole. Celý měsíc jsem se musela přesvědčovat a neplašit, že přece „nevolají, tak je vše OK“.Tenhle přístup s emi nelíbí. A dneska pohodička. Nebylo ani plno, všichni s úsměvem na rtech a dali si záležet, aby vše dobře přeměřili. Žádný 10minutový mlčení na lehátku. Pohoda, no stress…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.9.17 11:57

fetmed Olomouc

Poprvé když jsem otěhotněla, tak jsem na screeningu nebyla, vše bylo ok. U druhého dítěte mi Mudr. objevila VVV srdce neslučitelnou pro život a já šla na předčasný porod. Znovu jsem otěhotněla už za 4 měsíce, šla jsem do Fnol, mladá paní doktorka mi řekla, že nevidí srdeční činnost a srdce se zastavilo i mně. Jenomže ta paní doktorka nebyla moc zkušená a zavolala si někoho dalšího a ten řekl, že je to v pořádku. pro mě to byl druhý nejhorší den v životě. Na 20.týden jsem šla k paní docentce, byl to úplně jiný level. Vyslechla mě, všechno pomalu prohlédla. Personál skvělý! pozvala mě ještě ve 30. týdnu na jednu kontrolu, asi pro jistotu. Otěhotněla jsem neplánovaně a šla 28.6. na screening, ale tentokrát tam nebyla paní docentka, ale nějaká mladá lékařka, ale byla milá a šikovná. Minulý týden jsem byla na druhou kontrolu a to už tam byla, zase jsme se domluvily na 30. týden. určitě tam půjdu, díky ní se hned cítím více v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.2.22 20:21
@Anonymní píše:
Dnes jsem byla na 1.screeningu v Olomoouci- Fetmed a hrůůza :( Hodinu jsem čekala v malé čekárně, svoji váhu jsem musela nahlásit před všemi lidmi a když mi brali krev, nechala sestřička otevřené dveře- nebylo mi to moc příjemnné…Paní doktorka udělala jen ultrazvuk, vůbec mi nedala šanci se nacokoliv zeptat- jsem prvorodička. Za 10min jsem byla hotová. Jsem z toho hrozně zklamaná :,( Máte také podobnou zkušenost?

Za mě taky hrůza… Dr nic nevysvětlila nerekla vůbec se s námi nebavila jen se sestrou. Výsledky poslala akorát do emailu a ve zprávě je psáno že jsem seznámena (nejsem musím ke své Dr aby mi řekla co a jak) na břicho mi kamerou tak tlačila že se mi dělá modřina :( ) snad na druhý screen nebudu muset tam… Fotku nám dala ošklivou kde není nic vidět přitom měla pěknou kde vidět bylo :( opravdu velké zklamání :( jsem prvorodička a čekala jsem teda lepší přístup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.26 15:52

Preventivní prohlídka na gynekologii

Dobrý den chci se zeptat máte někdo zkušenost s fetmed jdu tam poprvé a podle toho co čtu na recenzích tak mám obavy Budu mít doktorku Lehnertovou :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
12.5.26 19:14

Na Fetmed nedám dopustit. Jsou tam úplně úžasní. A to uz je moje čtvrtá gynda, přecházela jsem tam během těhotenství. Vyšel nam Dawn 1:14 a můj bývalý gynekolog, který věděl jak me velmi vzal potrat, nas na dalsi hnal. K tomu nas na prvni screening poslal k Polakovi na Hanackeho pluku, který je nejdražší v celém Olomouci a byli tam hodně arogantní. Měla jsem jít na CVS k nim, ale nechtěla jsem riskovat, ze by se male neco stalo. Tak jsem zavolala na Fetmed a tam to bylo nebe a dudy. Paní docentka nam udělala znovu screening a od te doby chodim tam. A při CVS jsem se vubec nemusela bát, ze by se neco stalo špatně. Takze Fetmed hodne doporucuju, ale dávejte si pozor na Polaka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.26 19:23

@MonikaGeller četla jsem recenze ze tam ženu mlátili do břicha aby se dítě obrátilo :srdce: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.26 19:25
@MonikaGeller píše: Více
:srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
12.5.26 19:26

@Pavlínka04 Kde ve Fetmedu? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.26 19:27

Kontrola

Chci se zeptat co vše se tam platí při prevenci ať zhruba vím mela jsem jít k panu doktorovi Davidovi neubertovi a tam musím čekat až do 8 měsíce hrůza :* 8o 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.26 19:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.26 19:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
12.5.26 19:29

Já tam chodim na prevenci a nic neplatim. Do břicha urcite nikdo nebouchá a nasi male tam zachránili život. Díky Bohu za ne 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí