Fetmed - Olomouc

udana
12.5.15 08:49

Fetmed - Olomouc

Máte některá zkušenosti s 3D/4D ultrazvukem a celkovým přístupem ve Fetmedu v Olomouci? Děkuji :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
659
12.5.15 08:59

@udana Ahojky. Já byla ve Fetmedu v Olomouci na screening v prvním trimestru a byla jsem s přístupem paní docentky a všech okolo moc spokojená. Miminko jsme krásně viděli. Manžel byl nadšený. Na další screening jdeme 1.7. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
udana
12.5.15 12:32

@Misha777 Děkuji. Zažila jsem paní docentku před více než 4lety u prvního miminka na druhém screeningu a je pravda, že je opravdu výborná. Takže rozhodnuto, ráda půjdu do Fetmedu na 3D :)

• Citovat
  • Upravit
9
19.8.15 14:05

Ahoj holky, objednala jsem se k paní doktorce do fetmedu, protože sem byla totálně zklamaná dr. Polákem, byla jsem objednaná na 9.9, ale ještě ten den mi volala sestřička, že mám přijít už zítra, že paní doktorka uznala, že kdyby bylo potřeba odebírat plodovou vodu, tak to bude lepší teď než ve 20. týdnu, všude jsem četla na paní doktorku jen samou chválu, a kvůli pozitivnímu screeningu u Poláka, jsem se objednala k ní, protože polák mi ani nic nevysvětlil, byl nepříjemný a sotva jsem tam vlezla už chtěli peníze :D katastrofa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2981
6.9.15 15:03

Ahojte :) sem objednaná na konec září kdy budu 12tt no..a chtěla sem se zeptat jak bude probíhat vyšetření, kdy budu vědět výsledky a jestli tam semnou u toho může být partner :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
6.9.15 16:01

Ahoj, paní doktorka ti bude dělat ultrazvuk (lepší, než má gynekolog) přes břicho + ti vezmou krev. Výsledky UTZ ti řeknou hned (kontroluje se miminko celkově + riziko down. syndromu) a výsledky krve bývají ještě ten den. Pokud ti volat (myslím, že do 18ti hodin) nebudou, tak je vše v pořádku, volají jen kdyby bylo něco špatně. Partner tam být může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2981
6.9.15 16:27

@mischelinka děkuji!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1820
2.1.16 20:41

Prosim, jak je to s placenim screeningu v 1.trimestru když mám žádanku od moji dr.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.3.16 16:41

Fetmed- obrovské zklamání

Dnes jsem byla na 1.screeningu v Olomoouci- Fetmed a hrůůza :( Hodinu jsem čekala v malé čekárně, svoji váhu jsem musela nahlásit před všemi lidmi a když mi brali krev, nechala sestřička otevřené dveře- nebylo mi to moc příjemnné…Paní doktorka udělala jen ultrazvuk, vůbec mi nedala šanci se nacokoliv zeptat- jsem prvorodička. Za 10min jsem byla hotová. Jsem z toho hrozně zklamaná :,( Máte také podobnou zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
3230
24.3.16 18:10
@Anonymní píše:
Dnes jsem byla na 1.screeningu v Olomoouci- Fetmed a hrůůza :( Hodinu jsem čekala v malé čekárně, svoji váhu jsem musela nahlásit před všemi lidmi a když mi brali krev, nechala sestřička otevřené dveře- nebylo mi to moc příjemnné…Paní doktorka udělala jen ultrazvuk, vůbec mi nedala šanci se nacokoliv zeptat- jsem prvorodička. Za 10min jsem byla hotová. Jsem z toho hrozně zklamaná :,( Máte také podobnou zkušenost?

Já jsem byla minulý týden a byla jsem spokojena. Váhu jsem napsala do dotazníku. Docentky jsem se zeptala jen na určité léky a ta nám řekla, že půjdeme do místnosti vedle ke genetikovi. Byli jsme oba nadšení. Prcka jsme krásně viděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
17.4.16 20:50

Od kolikátého týdne 3D???

Prosím kdo byl na screeningu ve Fetmed Olomouc a má 3D snímek, od kolikátého týdne dělají 3D??? Na prvním screeningu ve 13tt jsem dostala normální a teďka pojeud ve 20. týdnu. Je asi ještě brzy, že??? Jezdí se potom ještě jednou ve 3. trimestru???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
19.4.16 15:15

Já byla ve 20+5 myslím a mám 3D obrázek.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
19.4.16 17:26

@misa163 juuu to je super :)
Já budu taky kolem toho 20 týdne. Hodně lidí mi tvrdí, že až ve 28 nejdřív :cert: :lol: ono to je právě všude různé a každý to má jinak.
Děkuji :hug: už jsem nečekala, že se někdo ozve :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
19.4.16 18:29

Tohle je jedna z nich, ještě mám oranžovou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
19.4.16 19:10

@misa163 juuu…já chci taky :srdce: :srdce: :D snad mi taky dají tu 3D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí