Fimoza u syna

Anonymní
17.7.20 15:53

Fimoza u syna

Dobrý den,
chtěla bych znát příběhy nám podobné.
Synovi budou za týden 2 roky. Doktorka nás před nějakým časem poslala na urologii s tím, že syn balonkuje. Na urologii nám doktor řekl, že má vrozenou fimozu, že nic jiného než obřízka nepomůže. Zeptal se na to kdy má syn narozeniny a týden po narozeninách ho objednal na obřízku. Důrazně mi řekl ať nezkouším žádné mastičky, že nic nepomůže.
S jeho názorem jsem se nějak nesmířila a objednala jsem syna na urologii do nemocnice. Kde nám řekli to samé. Poprosila jsem je aspoň na zkoušku o kortikoidní mast. Máme čas do 14.8. na nějaký pokrok.
Ale i tak mi přijde v čerstvých 2 letech obřízka jako brzké radikální řešení. Pohrávám si s myšlenkou celou akci odložit.
Budu rada za jakékoli rady, reakce i do zpráv.
 Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
17.7.20 16:02

Syn měl ve 2 letech taky fimozu a balonkoval. Trpí na záněty?
Podívej se na stránky pro kluky, tam to je vysvětlené moc pěkně.
Synovi je 9, kolem 5 si začal „hrát“ s penisem a tak nějak se to zlepšilo vlastně samo.
Pro zajímavost - balónek má při čůrání dodnes :nevim: A to přetáhne předkožku komplet.

• Citovat
  • Upravit
1362
17.7.20 16:11

Doporučuji stránky pro kluky tak nějak se to jmenuje. A taky si hodně lidí chválí pinda mast od Kláry Kantove, my eshop a fb stránky altera Herba. Jako pokud nemá záněty a jiné problémy, tak je to balonkovani byhh nebrala jako důvod ve 2 letech. Moji kluci taky ne přetáhnout, balónkuji a nikdo neřeší, ani já. Žádné jiné problémy nemají, jsou úplně v pohodě. Začínají si s ním hrát a doufám, že to půjde tak dál v pohodě 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.20 16:20

Nás poslal dětský doktor ve 3 letech syna do Prahy na vyšetření. Tam nám řekli, že jina moznost než obrizka neexistuje. A ať se ani nesnazime hledat jinou cestu 8o. Mě se to, ale úplně nezdálo. Dirku měl tedy hodně maličkou. Ale všude jsem četla, že to lze i šetrněji. Vydali jsme se tedy za panem doktorem Janeckem do Kolína. Ktery mi byl zde doporučen. Ten mu to opatrně uvolnil. Ukazal mi pro mě figl jak přetahovat syn má hodně kuzicky. A už je to rok co pretahujeme a jde mu to krásné. Musime tedy každý den.Co bude dál nevím. Diky kovidu 19 jsme ještě nebyli na kontrole. Musime tam vyrazit.Ale ohrnovat mu jde krasne a dirku má větší. Zadny balónek se mu nedělá a má i jiný proud moci.

• Citovat
  • Upravit
6650
17.7.20 16:23

Pokud nemá záněty a daří se vám předkožku při koupání vypláchnout čistou vodou tak bych se zákrokem počkala. Synovci dělali kvůli fimóze obřízku ve dvou letech a doteď má kvůli tomu problémy a to je mu 13, v místě jizvy se mu dělají záněty. Jinak můj syn (5) měl taky hrozně dlouho „fimózu“ už rok se mu předkožka postupně odlepuje a po zúžení není památky. Asi před půl rokem měl menší zánět, který se vyléčil lokální antibiotickou mastí a během tří dnů byl bez problémů. Naštěstí to bylo v době, kdy ordinovala naše dětská doktorka, po vyléčení nás ještě pro jistotu poslala na kontrolu na urologii a tam ho hned chtěli obřezat i když už žádný problém nebyl :zed: tak jsem odmítla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.20 16:23
@Anonymní píše:
Nás poslal dětský doktor ve 3 letech syna do Prahy na vyšetření. Tam nám řekli, že jina moznost než obrizka neexistuje. A ať se ani nesnazime hledat jinou cestu 8o. Mě se to, ale úplně nezdálo. Dirku měl tedy hodně maličkou. Ale všude jsem četla, že to lze i šetrněji. Vydali jsme se tedy za panem doktorem Janeckem do Kolína. Ktery mi byl zde doporučen. Ten mu to opatrně uvolnil. Ukazal mi pro mě figl jak přetahovat syn má hodně kuzicky. A už je to rok co pretahujeme a jde mu to krásné. Musime tedy každý den.Co bude dál nevím. Diky kovidu 19 jsme ještě nebyli na kontrole. Musime tam vyrazit.Ale ohrnovat mu jde krasne a dirku má větší. Zadny balónek se mu nedělá a má i jiný proud moci.

A můžu se zeptat jaký trik? já to opatrně zkouším, ale skoro vůbec mu to nejde

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.7.20 16:24

@Heivka Záněty nemá i když občas se za pindíka chytá, tak nevím jestli ho nějak nesvědí.

• Citovat
  • Upravit
6650
17.7.20 16:32
@Anonymní píše:
@Heivka Záněty nemá i když občas se za pindíka chytá, tak nevím jestli ho nějak nesvědí.

Tak oni malí kluci se za penis chytají hlavě z jiných důvodů než svědění :mrgreen: když se synovi udělal ten zánět tak to byl řev jak na lesy, penis je hodně citlivý a myslím, že manipulaci kvůli diskomfortu poznáte téměř okamžitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.20 16:37

Nevím jak to popsat. On jak má hodně kuzicky tak se nam stávalo jako kdyby tam ani žádnej pinda pri snaze přetáhnout nebyl :lol: Ukázal mi a chtěl abych to udělal předním. Ze si dám prsty prostrednicky ke kořenu. Tema si to tam přidrzim a palcema a ukazovackama stahuju.Ted uz to tedy jde samo.Ale já bych se do toho sama doma nepouštěla. On měl direcku jak spendlicek. A bála bych se, že mu to natrhnu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.7.20 16:57

Pan doktor má i poradnu na internetu. Dejte si do googlu mudr Libor Janeček a ono to na vás vyskočí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.7.20 16:59
@Anonymní píše:
Pan doktor má i poradnu na internetu. Dejte si do googlu mudr Libor Janeček a ono to na vás vyskočí.

Děkuji. Zkusím.

• Citovat
  • Upravit
6661
17.7.20 17:00

Syn měl fimózu, přetahovat vůbec nešlo. Taky se někdy dělal balónek, zánět nikdy neměl. Naše doktorka měla naštěstí rozum a nespěchala na žádné chirurgické řešení. Chce to čas, ještě v pubertě dochází ke změnám. Synovi fimóza zmizela v 7 letech, bez mastí a chirurgických zákroků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.20 17:02

@bartsch Zmizela tak, že normálně přetáhne? a v těch dvou letech to nešlo vůbec jako nám?

• Citovat
  • Upravit
6661
17.7.20 17:09
@Anonymní píše:
@bartsch Zmizela tak, že normálně přetáhne? a v těch dvou letech to nešlo vůbec jako nám?

Ano, přetáhne. Nepřetáhl vůbec ani v 6 letech. Pak to povolilo. Zkoušel to samozřejmě vždy při sprchování, ale nešlo to. Muselo se to dělat hodně opatrně, aby nedošlo k zjizvení. Ve 2 letech je na to navíc brzy, nechápu, že to řeší, pokud nemá záněty. Syn se naučil vyplachovat při koupání i tím malým otvorem. Ono to opravdu povoluje ještě i v pubertě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.20 17:15

@bartsch Vyplachovat? to myslíte jak?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat