Fio banka - platby o víkend
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Fio banka - platby o víkend
Dobrý den, Fio banku mám teprve chvíli. Účet mám ale aktivní, už mi na něj chodily peníze a i jsem z účtu posílala. Vždy bez problému. Jenže dnes mi chtěla mamka na účet poslat nějaké peníze. Má monetu, ale vždy ji to napsalo “banka příjemce není momentálně dostupná”. Je tu prosím někdo kdo fio banku má? Stalo se vám to někdy? Co to prosím znamená? Účet mám aktivní, tak nevím kde by mohla být chyba
Má mi na účet přijít právě i rodičovský příspěvek a tak se bojím, zda mi vůbec přijde..
díky za případné odpovědi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
S tím jsem se ještě nesetkal, když jsem posílal něco do FIO banky. Teď to funguje, žádná informace o nefunkčnosti tam není. Není spíš chyba u té banky, ze které se posílá? Nějaký výpadek nebo tak. Nebo špatně zadaný kód banky není?
MM
- Citovat
- Upravit
@MartaProchajda zadaný účet má správně, zadaný kód banky také. Zadávala okamžitou platbu, tak jestli to není tím. Také jsem hned koukala zda Fio nemá nějaký výpadek, ale nikde nic. U Monety nevím. Možná máte pravdu a problém bude tam. Myslíte, že kdyby byl problém v mém účtu, tak to napíše něco jiného? Takhle mi přijde problém prostě v bance 😕
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Brbra mě právě funguje i bankovnictví a i aplikace funguje bez problému ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Citovat
- Upravit
@MartaProchajda nezkoušeli, jen přes aplikaci Monety to mamka zkoušela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Citovat
- Upravit
@Teenka15 píše: Více
Monetu mám, ale tenhle design je mi podezřelý, u mě ta appka takhle nevypadá. Co má za OS?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám Fio a zrovna dneska mi paní posílala peníze a přišly hned. Tohle neznám, a to tu banku mám léta. To znám jiné adepty na každou chvíli mimo provoz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Posilam pravidelne pani za doucovani, co ma Fio a o vikendech mi to taky pise, ze nelze okamzitou platbu, jen ve vsedni dny, ze banka neni dostupna
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To bude problém u monetární, zkuste dát normální den odeslání.
Manžel má Monetu jako firemni účet, furt tam něco blbne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To bude spíš problém u Fia. Mám Monetu a pokud banka přijímá okamžitou platba, tak nikdy není problém.
- Citovat
- Upravit
Zdravím, děkuji všem za reakce. Posláno dnes znovu a vše bez problému. Přišlo mi to na účet ihned
takže asi o víkend nejde zadat okamžitá platba, nebo byl nějaký výpadek u Monety. Každopádně v účtu chyba není, tak jsem ráda, že nemusím řešit s bankou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit