Fio banka – problém s přihlášením

20
17.1.26 18:19

fio banka problém s přihlášením

Dobrý den, chci se zeptat mám problém s přihlášením zapomněla jsem přihlašovací údaje a musím dneska odeslat důležitou platbu, ale nevím jak to udělat.
Banka má otevřeno až v pondělí a to je už pozdě.

děkuji předem za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
146
17.1.26 18:25
@Katerina41 píše: Více

Dobrý den, používate jen internetbanking nebo i smartbanking? Už jste zadala víckrát špatné údaje a došlo k dočasné blokaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8564
17.1.26 18:48

Nemůže za tebe tu platbu udělat někdo jiný? :nevim: bez hesla se těžko do bankovnictví dostaneš. Popř mě napadá ještě vkladomat (např v Air bank lze takhle vložit peníze na jiný účet, ale nevím, zda to jde i u Fia).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
17.1.26 18:51

A zavolat tam? Každá banka musí mít nějakou infolinku pro tyhle případy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8564
17.1.26 18:55
@Kriss Tina píše: Více

Přes telefon ji heslo neobnovi, musí na pobočku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
17.1.26 19:16

Mám staženou aplikaci v telefonu, kde jsem zkoušela už asi 6× heslo a došlo k dočasné blokaci a nevím si rady.
A platbu bohužel musím poslat já z tohoto účtu.,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
17.1.26 19:19

A hlavně jsem si blbec smazala smlouvu v emailu.
Takže když se daří tak se daří.

Svoji banku mám 100 km daleko a nejsem pojízdná, potřebuji nutně poradit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8564
17.1.26 19:29

Není co radit, neobnoví ti heslo přes telefon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20905
17.1.26 19:40

No nijak. Na webu to mají celkem jasné napsaný.

Pravděpodobně jsem zapomněl heslo pro přihlášení do aplikace Internetbanking, co mám dělat? Několikrát jsem jej zkoušel zadat a účet se zablokoval.

Pro zadání hesla při vstupu do aplikace Internetbanking máte pět pokusů. Pokud Vám bude přístup odmítnut, zkontrolujte si prosím, zda máte aktivní českou či anglickou verzi klávesnice, zda pracujete ve správném režimu psaní velkých/malých písmen (klávesa „Caps Lock“), případně jestli máte zapnutou numerickou klávesnici (klávesa „Num Lock“). Jestliže se správné heslo přesto nepodaří zadat, přístup bude v rámci dne na hodinu zablokován. Tento stav je signalizován nápisem „Přístup zablokován“. Po uplynutí blokační lhůty se můžete pokusit o opětovné přihlášení. Blokační lhůtu není možné žádným způsobem zrušit či zkrátit. V případě opakovaného dočasného zablokování Internetbankingu se prodlužuje lhůta blokace a snižuje množství pokusů.

Pokud jste heslo zcela zapomněli, navštivte kteroukoli pobočku Fio banky a požádejte o vystavení náhradního hesla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
17.1.26 19:46

To já všechno vím, jen nevím bohužel přihlašovací jméno
heslo to vím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
17.1.26 20:01

Jaký je rozdíl mezi internetbanking a smartbanking?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
17.1.26 20:32

Tak přihlašovací údaje do internetbankingu bys mohla mít někde v dokumentech z banky. Zkus pohledat.
Je tam daný přihlašovací jméno (ja mám příjmení malými písmeny a trojčíslí). Heslo sis patrně nastavovala sama. Dřív ho chtěli pravidelně měnit. Musí obsahovat malá i velká písmena a číslice.

Internetbanking je klasicky přes internetový prohlížeč, smartbanking je aplikace do mobilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
17.1.26 20:35

A já teda když otevřu aplikaci v mobilu, tak to chce jen heslo (nebo otisk prstu, pokud máš nastavený).
Ta blokace by snad měla být jen 60 min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5379
17.1.26 21:30

A co poslat to přes bankomat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
18.1.26 09:27