Firma wilmorejewellery.com

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15.7.24 20:18

Firma wilmorejewellery.com

Dobrý den, chci se zeptat zda nemá někdo zkušenost s touto firmou? Ozvala se mi paní s 0 0 nic na ig, že se jí líbí můj profil, který mám mimochodem soukromý a jestli bych nechtěla dělat spolupráci s touto firmou, že jim mám napsat. Tak jsem tak udělala, dala mi nabídku, že si něco objednám, dostanu to zadarmo a zaplatím jen dopravu, dostanu kód, který když budu sdílet s fotkou s jejich produktem a někdo ho použije, dostanu 10% provizi z každé objednávky. Dohledala jsem si, že firma nemá dlouhou působnost, nemohu jí najít na heurece. Na jejich ig jsem našla, že píšou z Polska, ale v biu mají napsané London a UK. Navíc mají dvakrát změně jméno, ale poměrně dost sledujicích. Všechny fotky jsou přidány ve dvou dnech a to před 4mi dny a v listopadu 2023. Jaký máte názor? Zdá se mi to jako podvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5908
15.7.24 20:22

Na zaplacení kauce pronájmu si takhle nevyděláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.24 21:02

@mamule42 děkuji za velmi zcestný komentář 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13719
15.7.24 21:29

Hlavně nikomu nedávej čísla karet a přístupy do internetového bankovnictví. Nicméně bych do toho nešla, bude to nějaký podvod. Aby potom po tobě nevymáhali platbu nebo tak něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
15.7.24 21:40
@Veronika459 píše: Více

Je to podvod. Naštěstí mi nemohou cizí lidé na FB či IG psát. A podvodníci už vůbec ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.7.24 18:10

Ahoj napsali mi pár dni zpátky úplně to stejné. Mám docela dost sledujících na ig, takže mi to nepřišlo až tak divné, ale říkala jsem si, že proč chtějí abych něco platila když se jedna o spolupráci. Hlavně tam chtějí kartu, takže do toho asi taky nepůjdu pro bezpečí. Jinak žádné recenze k této stránce jsem ani nenašla a jejich počet sledujících a lajků pod jejich příspěvky moc nedávají smysl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat