Potřebuji radu (kamarádka)

Anonym207903
4.7.24 12:04

Potřebuji radu ( kamarádka )

Odpovězte mi! Prosím o pomoc Kamarády Iveta a Nataša ( jmenuji se jinak ) ta na 1 místě byla Iveta s Natašou jsem se bavila jen kvůli Ivetě a jednoho dne jsem byla s Ivetou venku a ona začala něco řikat o Nataše a já se neudržela zacala ji malinko pomlouvat a ona to řekla nataši přišli jsme po prázdninami do školy a oni mě odstrkovali a já nechtěla se nějaká vnucovat tak jsem šla pryč ale ve třídě jsem neměla kamarády myslela jsem že to bude další den lepší ono ne za začala mi Nataša říkát nečum a Iveta musela poslouchat a řikat mi to občas taky no po 4 mešicich ná mě čekali na zastávce kuli jednomu starému videu s nima na TT a. já když už tak řikam mě to je hrozně líto co jsem udělala No a pak jsme pokračovali v konverzaci o tom videu že ho smažu atd ve škole na záchodech a já že to nemyslela blbě to jsem odbočila do kamarádství a že bych to už neudělala a Iveta utekla na záchod a tam brečela třeba hodinu a nataša na mě no ona to snáší hrozně blbě že už se stěbou nemůže bavit snažim se jí to vymazat z hlavy a já úplně :?. Myslím si že za všechno muže Nataša ( už se nebavíme skoro rok ) skoro pořad na to myslím / chci získat spátky Ivetu a začit od znova / co mám delat když se nebavíme a nechci ji strátit jenom kuli Nataše která ji zmanipulovala ) prosím o radu ale ne ve stylu zapomeň na ni, nebo najdi si jinou a zase nechci byt ta co bude pořad dolizat

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2059
4.7.24 12:09

Co 8o? Kdyby ses raději naučila česky. Tohle nemá hlavu ani patu.

Příspěvek upraven 04.07.24 v 12:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
4.7.24 12:10

Proste jsou 3 holky a tu jednu odstrčily.
Počkej na střední se to zlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
4.7.24 12:11

Víš o tom, že pokud Ti není alespoň 16 let nemáš tady co dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
4.7.24 12:11

Proboha kolik ti je let? 😂 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
4.7.24 12:12
@heluska1992 píše: Více

Na střední ze to nezlepší, pokud jí nedojde, že se nepomlouvá 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
4.7.24 12:18
@veis141 píše: Více

Pravda :lol: :lol: :lol: :lol:
Tohle je tak Adélka 6.A možná 7.B

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65203
4.7.24 12:23
@Apolena05 píše: Více

Uz je to jen 15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76675
4.7.24 12:25
@heluska1992 píše: Více

tahle tmavá komunita se na střední nedostane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
4.7.24 12:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
4.7.24 12:38

Tak umělá inteligence té tvé slátanině na rozdíl ode mě porozuměla a radí ti následující:

Rozumím, že jste se ocitla v obtížné situaci. Kamarádství může být složité a někdy se stane, že se dostaneme do konfliktů s lidmi, které máme rádi. Zde je několik kroků, které byste mohla zvážit:

Komunikace: Pokuste se s Ivetou otevřeně promluvit. Vysvětlete jí, jak se cítíte, a že jste litovala svých slov. Možná si neuvědomuje, jak moc jste to brala vážně. Může být překvapena, že jste se kvůli tomu cítila tak špatně.
Omluva: Pokud jste se cítila, že jste něco udělala špatně, můžete se Ivetě omluvit. Omluva může pomoci obnovit důvěru a ukázat, že jste ochotna se změnit.
Návrh na setkání: Navrhněte setkání s Ivetou mimo školu. Můžete spolu pokecat a pokusit se vyjasnit situaci. Možná budete potřebovat čas na obnovení vztahu, ale pokud máte upřímný zájem, můžete to zkusit.
Zamyslete se nad vlastními pocity: Je důležité, abyste se také zamyslela nad tím, co od kamarádství očekáváte. Je Ivetino chování něco, co byste chtěla tolerovat dlouhodobě? Měla byste se cítit podporována a respektována.
Hledání nových přátel: Nebojte se hledat nové přátele. Můžete se připojit k zájmovým kroužkům, sportovním týmům nebo dobrovolnickým organizacím. Nové přátelství může přinést nové zážitky a perspektivy.
Pamatujte, že kamarádství jsou složitá a mění se. Důležité je, abyste se cítila dobře ve vztahu a byla obklopena lidmi, kteří vás podporují. Hodně štěstí! 🌟

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13755
4.7.24 12:45

@Fee-bee hustá AI :mrgreen: Psychologové nebudou mít co žrát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
4.7.24 13:29

Kamarádka č. 1, 2 a 3. Jeden den nejlepší kámošky. Pak se č.1 a 2 mezi sebou nepohodnou, pomluví u č. 3 jedna druhou a č. 3 ať se nekamarádí s č. 1 a s č. 2. Trojce je to nepříjemné, protože si ani s jednou nic neudělala. Pak ji dvojka uvidí s jedničkou a jednička s dvojkou, vyčtou jí, že je falešná a rázem jsou z 1 a 2 opět nejlepší kámošky. A nemluví s trojkou. Pak je chvíli všechno zase zalité sluncem až do chvíle, kdy se celá situace opakuje v libovolném pořadí. Žádná tragédie, na základce to takhle mezi holkama chodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24684
4.7.24 14:48

Prostě jste lichý, to je vždycky naprd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
4.7.24 16:49

@lucad77 jsme tři kamarádky, již od základní školy (cca 25let) a človek by řekl, že když to vydrželo takhle dlouho, že to funguje, ale stejně ten lichý počet je znát. Jely jsme takto i na dovolenou a to už bych teda neabsolvovala. Buď s jednou nebo s druhou. Takže naprostý souhlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat