First Bike

Napsat příspěvek
Velikost písma:
84
6.8.10 14:39

Holky, kde jste sehnaly nový FB za 2500 i s brzdou? Já jej nikde nenašla, pouze za 2990. Poraďte, dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.10 21:43

Ahojky mi jsem koupily First Bike synovi když mu bylo 21 měsíců a byl to docela prcek 84cm. Na kolo jsme zakoupily adaptér takže krásně dosáhl na zem. Během 2 dnů se naučil co a jak ( neměl žádnou zkušenost ani s motorkou) a řádí jako drak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
4.8.12 15:28

Ahoj maminky. Zvažuju koupi odrážedla First bike, ale popravdě, přijde mi dost předražené. Mátě některá typ, kde by se dalo sehnat levněji než za 2 990? 8o Projížím nabídky, ale nikde jsem ho snad levněji neviděla. Děkuji za rady. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
4.10.16 17:40

Dobry den maminky, chceme male porizovat first bike, koupi ho asi babicka k vanocum, nyni ma mala rok a pul, odhaduju 83cm, tak doufam, ze na jare jak ji budou 2bude trochu vyssi, od jake vysky neni treba porizovat adapter? Chtela jsem to porizovat s internetu, tak by bylo dost tezke urcit jestli ho potrebuje nebo ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2155
4.10.16 17:52

@Trinetka Ahoj, my jsme dali adaptér dolukdyž měla malý 87 ale ještě by ho asi mohl chviličku mít, řekla bych rozumné minimum těch 88.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
4.10.16 18:28

Zalezi, zda dite uz umi drzet rovnovahu nebo ne. Starsi dceri jsme Firstbike kupovali pri vysce cca 88cm a musela mit adapter, protoze se to lepe uci, kdyz dosahne s pokrcenymi nohami nez jen na spickach. Behem par mesicu, kdyz se naucila dobre jezdit, jsme ho sundali - mohla merit cca 90-92cm, ale hlavne uz si byla jista rovnovahou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2155
4.10.16 18:38

@Aliik Na celých chodidlech, ne jen špičkách, by dítě mělo být vždy. Náš to při těch 88 dá, možná jedna noha ne dokonale, takže možná závisí i od dítěte, trošku delší / kratší nohy při stejné výšce.
Ale tady píšou 92 http://www.neobycejne.cz/…RMA-d313.htm a mají hodně dorbé články jak vybírat, tak asi ví, o čem mluví http://www.neobycejne.cz/…-c21_0_1.htm .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
4.10.16 20:36

Dcera má 85 cm a nedosáhne na zem ani s adaptérem, myslím, že do jara povyroste, aby už po druhých narozeninách mohla jezdit. Syn na něm jezdil od 2,5 roku, do té doby měl moc krátké nohy, přesto že byl vysoký. Adaptér jsme ani nesundavali, synovi jsou už 4 a nijak tam nevadí, většinou už stejně jezdí na kole a na jaře ho přenechá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
5.10.16 08:30

Diky za reakce a hlavne za ty odkazy :) Uz to studuji a protoze dcera byla sice vetsi v porodnici, vzhuru ji vyska nejak moc nejde, takze urcite adapter a jeste se budeme modlit aby stacil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
5.10.16 22:08

Já si spíš než výšku dítěte přeměřila výšku rozkroku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
18.3.17 11:15

Prosím zkušenost. Nebude se víc odirat ta černá konstrukce než ta světla?
A taky me zajímají vaše zkušenosti s FB odrazedlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
18.3.17 13:39

Máme to napravo - světlé. Už dva roky a nikde ani škrábnutí a to ho malý teda nešetří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.4.17 14:03

Já jenom nevím, proč jsou ty first biky tak drahé…Klasické odrážedlo se dá sehnat ojeté na bazárku za pár stovek, ale tohle se pod dva tisíce snad nedostane :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
5.4.17 14:34

My jsme koupili FirstBike teď synovi ke 2. narozeninám v březnu. Během pár dní jezdí jako drak. Měří asi 93 cm, ale i tak má adaptér. Koupili jsme ho už v prosinci, protože O2 na ně mělo 15% slevu, takže jsme ho měli asi o 500 levněji. Ale souhlasím, že je to předražené. My jsme koupili pouze kolo, dávat 200 Kč za zvoneček, když normálně ve sportu se koupí kolem 70 Kč, to je nářez. Helmu jsme koupili též levněji ve sportu a přímo jsme vyzkoušeli, která bude sedět. Jinak ale koupě FB nelituji, je lehoučké, takže když se rozhodne, že už nepojede, tak ho hodím přes rameno nebo na kočár a jde se. U tchýně má takové kovové a je to fakt rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
5.4.17 14:37

My kupovali na bazárku růžové s brzdou adaptérem a těma teréníma kolama že je paní na požádaní namontovali na růžovou konstrukci protože jinak se to prý nedělá a tušim kupovali sme ho za 2600,– +jsme dokupovali original kosik first bike taky nejak 300-400,– drahe jak svina :zed: naše malá ho dostala ke 3 narozeninám a jako naučila se na něm hned ikdyž nemotorně :D je menšího vzrůstu ale jak bylo teď minulý víkend hezky tak na něm řádila solidně :-) akorát koncem července má 4.roky a asi by to chtělo kolo se šlapkama ale bojim se aby to pochopila když teprve začala jezdit na tom biku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí