First Bike

292
30.7.10 13:28

First Bike

Ahojte, uvazujeme o kupe First Biku pre syna (20 mesiacov). Nevieme sa vsak rozhodnut, ci vziat s brzdou alebo bez. Prosim vas, mate s nim skusenosti? Bude ju vediet pouzit, bude mat silu stlacit ju? Nie je ta brzda tak trochu zbytocna? Vopred dakujem za vase rady a skusenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30.7.10 13:40

Ahoj, my ho pořídili dceři, když jí byli dva teď je jí skoro dva a půl a ještě na něm nejezdí… :-( Posadí se na něj, ale pak řekne že hapá a tím to zkončí. Ale pořizovali jsme ho s brzdou. A jestli ho budete kupovat, přikupte si i ten adaptér na zmenšení, malá není nejmenší, ale na zem z něj nedosáhla, až když jsme tam přidali to „šikovný udělátko“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
30.7.10 13:40

s brzdou.. teď ji nevyužije, ale vojta už začíná.. a ona pak nejde přimontovat… (navíc, oni děsně sjíždějí boty, jak brzdí špičkama..takže učení brzdit přijde brzy… po prvních botách :) )

určitě ale vyzkoušejte výšku, Vojta dosáhl i s adaptérem až v březnu .. nějakých 2 roky a 4 měsíce…a není zrovna prcek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
30.7.10 13:44

my sme skusili v obchode, na zem dosiahne, je vysoky. na obyc motorke lieta ako strela a ma uz hoooodne pokrcene kolienka, preto chceme uz skusit first bike.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
30.7.10 13:51

Ahoj, já jsem na základě článku uveřejněného na e-shopu, který podobná odrážedla prodává, koupila First Bike bez brzdy. Prý dítěti akorát odvádí pozornost od řízení. Ale nedávno jsem viděla rozhovor v Sama doma, kde paní naopak brzdu doporučovala … A teď babo raď :think: Každopádně dcera na něm neumí pořádně jezdit doteď, natož aby ovládala brzdu, takže nám nechybí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
30.7.10 14:25

my kupovali na veletrhu, přímo na jejich stánku, radila jsem se tam, a hlavně i s lidmi, co ho už měli.. všichni se shodli, že kolem 3 let se děti začnou o brzdu zajímat a učit se to.. a do té doby jim to nevadí, pak by zase chyběla.. Vojtovi pozornost nerozptylovala.. to by spíš dělaly rlzné zvonky, košíčky na řidítka a podobné „vynálezy“..

naučil se na něm jezdit během 2 týdnů.. šlo mu to prakticky hned, ale chvilku trvalo, než zíkal jistotu jak z kopce a tak..

jinak mezi cross a street není rozdíl.. určitě nekupovat s nenafuk koly (to mají pro školky prý..)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
30.7.10 14:54

Já bych koupila určitě s brzdou-prý už z toho byli pěkné úrazy!!Jestli se jí naučí používat to je další věc :think: .asi jak které děcko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
30.7.10 15:11

Tak my koupili First bike dceri ke druhym narozeninam, s brdzdou…a nechce na nem jezdit :cry:
Jak manzel trefne poznamenal, meli jsme ji koupit vetsi motorku a usetrili bysme 2500. Anebo kuchynku.:-)
Na to ses sice neptala, ale zvaz to, jestli neni dcera jeste moc mala. Ja myslim, ze Justina jednou jezdit bude, ale treba klidne az pristi rok. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Piškot1
30.7.10 15:25

Ahoj, můj syn na něm jezdí od 2 let a je od začátku nadšený. A já taky - protože nám to hodně zkrátilo všechny „výlety“. Koupila jsem mu i s brzdou, zezačátku ji nepoužíval vůbec, teď se začíná učit (za 3 měsíce mu budou 3 roky). Jak postupem času zrychluje, myslím, že brzda je dobrá věc, protože když brzdí nohama, spíš ho to rozhodí v pohybu a bojím se, že slítne.

• Citovat
  • Upravit
1209
31.7.10 09:32

Tak koukám, že kluci jsou nadšení a holčičky to moc nebere :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivi
1839
1.8.10 22:00

Ahoj,

máme kolo-odrážedlo s brzdou, ale zatím naprosto nepřichází v úvahu, že by ji malý (26 měsíců) používal. Manžel ji na řidítku trochu pootočil, takže malému nepřekáží. Počítám že snad příští jaro ji bude schopný použít.
Koupila bych s brzdou - teď nevadí, časem se bude hodit.

MGN - 2,5 tisíce? Pořídili jsme za 1200… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
2.8.10 15:43
Ivi píše:MGN - 2,5 tisíce? Pořídili jsme za 1200… :nevim:

Ivi, First Bike (nový) opravdu stojí 2500. Možná máte jinou značku …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivi
1839
2.8.10 21:12

Dneska jsem se schválně dívala - je to Kettler. No a zatím jsme s ním moc spokojení. Budu si muset někde ten pravý First Bike najít a podívat se, v čem se to liší… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
2.8.10 21:48

Máme taky FB a s brzdou. Máme ho do doby, kdy bylo synovi 2 a čtvrt roku, učili jsme ho brzdu používat od začátku. Při jízdě z kopce to chápal, po rovině brzdil nohama. Pak byla zima, a na jaře, když už mu táhlo na třetí rok, začal brzdu užívat běžně. Koupila bych to i s ní, uplatnění časem určitě najde. Měli jsme ale taky adaptér výšky - pro bezpečnou jízdu byl ze začátku nutný - je totiž nutné pořádně dosáhnout na zem mírně pokrčenou nohou a na celé chodidlo, aby se vůbec dalo odrazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
4.8.10 12:31

ahojte, dakujem za vase rady. fb sme kupili, vcera dorazil. vecer manzel zmontoval, syn sa nemohol dockat. skusil a hned pochopil system. najprv ho manzel za sedatko pridrziaval, no po 10 min chcel sam. dnes som s nim bola von, tak vobec, ale vobec nechcel pridrziavat. jazdi sam. kupili sme aj adapter, takze ma krasne celu nozicku na zemi. aj brzdu mame, ale este sme mu ju nevysvetlili, zatial jazdi po rovine.
myslim, ze to nie je o tom, ci je to dievca alebo chlapec, ani na veku nezalezi. zalezi hlavne na tej vyske a ci a dieta k tomu vztah. u nas to bola teda dobra kupa, maleho to hned chytilo, takze mame radost. za nas teda mozem urcite len a len odporucit fb.
este raz vdaka za vase nazory a prajem pekny den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí