Kolo,odrážedlo,nebo koloběžku?

1315
21.7.10 15:33

kolo,odrážedlo,nebo koloběžku?

Ahoj holky,
několik měsíců přemýšlím co koupit synovi ke 4. narozeninám a napadlo mne odrážedlo nebo koloběžku s nafukovacími koly.Bydlíme ve městě a i když na kole jezdí bez přidaných postraních koleček,bojím se , že by mi na kole mohl vlítnout pod auto.Možná by tam vlítl i s odrážedlem nebo koloběžkou,protože některé děti na tom opravdu pomalu nejezdí. :-D
Jde mi o to , že kolo má u babičky a tady ve městě by měl jen tu koloběžku nebo odrážedlo,ale nevím zdali na odrážedlo není velký (105cm).Zatím jezdí na této .Je sice dobrá i když jsme si takovou vůbec nepředstavovali,dostal ji k Vánocům ,když mu byli dva roky.
Chtěla bych poradit,jestli vůbec něco koupit , nebo to odjezdit na této,nebo popřípadě s jakou máte vy zkušenost na tento věk.Ať je to odrážedlo nebo koloběžka.Sama chodím s nejmladším pěšky,tak abych mu když tak i stačila. :lol:
Díky za rady.Hanka a spol.

Příspěvek upraven 21.07.10 v 23:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20518
21.7.10 15:48

Na odrážedlo je určitě už velký. Ne že by ho to nebavilo, ale ani vlastně netuším, jestli se na jeho věk a výšku vůbec odrážedla dělají - ty jsou spíš pro Vendýska … Jára (2,5 roku) má odrážedlo - motorku a je z ní zcela nadšen. Ta kolobrnda není špatný nápad. Hlasovala bych pro kolo, ale důvody, které jsi uvedla, mě spíš vedou k tý koloběžce. Ale kdoví, kluci jsou zbrklíci, kdoví jak rychle bdue uhánět i na tý koloběžce … :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
21.7.10 15:50

Podle mě, když bude chtít, zdrhne ti na čemkoliv. Ale odrážedlo bych už nekupovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl.terka
21.7.10 15:56

Hako,
já teďka kupovala naší tříleté holčičce kolo. Jezdí sice i na koloběžce, ale to kolo mi do města přijde tak nějak nejbezpečnější. Vím, jak šestiletý kluk i tříletá holčina na koloběžkách řádí, ale oba mají docela problém se zabržděním, když jedou z kopečka. Kdežto na kole zabrzdí okamžitě, i za cenu, že na ně musím zařvat. Navíc na kolo si oba bez řečí nandavají helmu, aniž bych jim to musela připomínat - na koloběžku jí nechtějí. Navíc mi přijde, že je ta koloběžka více namáhavá - na kole mi malá dojede z nákupu v pohodě, ale na koloběžce mi v půlce cesty začne kňourat, že už nemůže :nevim: :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
16291
21.7.10 15:57

Já bych hlasovala pro koloběžku, docela se to teď rozmáhá, tak alespoň nebude out :lol: Ačkoliv tohle kdyby někdo řekl mně tak ji asi natruc nekoupím, protože nesnáším „jít s módou“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5044
21.7.10 16:12

Ahoj, my kolo pro Máťu máme, jezdíme s ním na hřiště. Ve školce mají ale koloběžky a Matyáš je z ní nadšený. Takže o kolobrndu budeme psát ježíškovi :-)

Odrážedlo bych určitě nekupovala, už je velký. Bohužel mi tvůj odkaz nejde otevřít, takže nevím, na čem pořádně malý jezdí, ale pro skladnost a taky díky městu bych hlasovala asi spíš pro koloběžku. Zvlášť když na kole může řádit u babičky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
21.7.10 16:22

Ve čtyřech letech, už by mohl mít kolo… koloodrážedlo bych nekupovala je to spíš pro menší děti i když píší, že se používá do 6let.. Jednou ho určitě budete chtít naučit jezdit na kole a teď je asi ta nejlepší příležitost :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
21.7.10 17:31

Ke 4. narozeninám vloni dostal syn koloběžku a byl to jeden z nejlepších dárků, co kdy dostal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
21.7.10 18:52

já bych hlasovala pro koloběžku. jestli už kolo má…my dávali koloběžku s nafuk. koly starší ke 3 narozkám. zatím je jí dost velká, ale jezdit na ní umí. pro 4 leťáka to určitě bude super dárek!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
21.7.10 23:31

Ahoj nevím proč odkaz nejde,proto vkládám fotografii koloběžky co máme doma. koloběžka Tak snad se to zobrazí.
Děkuji za názor a rady.Odrážedlo jsem tedy vyloučila,klidně pište dál,víc hlav , víc ví.A ještě popř.jakou koloběžku?S jakou jste max.spokojeni?Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí