Fisher Price akvarium

bara 1
16.2.13 17:20

fisher price akvarium

Ahoj holky, mám v plánu si koupit tuto houpačku http://www.hracky-kocarky.com/…kci-809.html, zajímalo by mne, jrstli jí tady někdo má a jak je s ní spokojený? děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2417
16.2.13 17:29

MY jí měli pujcenou pro mrňouse, když mu byli asi 3 měsíce a nějak mu to bylo jedno, jestli se houpe nebo ne. Takže já bych to ale nekoupila, za mě je to zbytečné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
16.2.13 17:32

My jí měli a je to skvělá věc, malej mi nechtěl přes den spát v postýlce a v této houpačce usnul vždy hned. Těžko jsem se s ní loučila, když mu byla už malá (je myslím jen do 9 kg). Na mmb nebo na aukru se občas tyto houpačky objeví, vyplatí se zapátrat, pokud nemusíte mít vyloženě novou :) Za mě rozhodně doporučuji! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65387
16.2.13 17:35

Já jí kupovala sestře pro malého. Byl v tom moc spokojený ale já sehnala krásnou použitou. Nová je zbytečně drahá na tu chvíli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara 1
16.2.13 17:45

Takže je to podle Vás lepší jak obyč lehátko? no my bychom jí nechali pro druhé mimi:)

• Citovat
  • Upravit
7240
16.2.13 17:57

Mně to přijde zbytečné, to samé by udělala autosedačka a mírně houpat. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
16.2.13 18:44
@rejžička píše:
Mně to přijde zbytečné, to samé by udělala autosedačka a mírně houpat. :-)

presne tak, my jsme pouzivali autosedacku, kdyz byl maly jeste uplne maly a pak jsme meli Fisher Price lehatko vibracni (tohle: http://detska-lehatka.heureka.cz/…tko/galerie/?…), dokonce jsem v nem krmila, kdyz uz jedl prikrmy a je to 18-ti kg, takze v nem sedel i pozdeji (ted uz moc nechce, ale ted ho zase nechavame pro malou)… ;)

Takze za me spis lehatko nez houpacku, protoze houpacka je sice super, ale dite si na ni udajne rychle zvykne a pak nechce spat v normalni postylce, kdyz se nehoupe… Ale osobni zkusenost s houpackou nemam…

Ale lehatko mohu jenom doporucit.. ;)

• Citovat
  • Upravit
bara 1
16.2.13 19:56

Teď mám tedy brouka v hlavě, já teda vůbec teď nevim, moc se mi líbila a měla jsem radost, že jsem jí sehnala za 2 000kč, když jinak stojí skoro 4000kč a bazarová okolo 1500kč.

• Citovat
  • Upravit
1315
16.2.13 20:41

@bara 1 šla bych do ní a přinejhorším, když prcka nebude zajímat nebo v ní nebude chtít být, tak myslím, že jí snadno na bazárku prodáš skoro za cenu, co jí koupíš (když je v akci za 2000,–). Já jí kupovala na bazárku už použitou a pak jsem jí prodala dál za 1600, už dávno po záruce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara 1
17.2.13 10:19

@Janik82 :) já do toho jdu, říkala jsem uplně to stejné, dyštak jí prodáme za tu cenu okolo 1500kč.

• Citovat
  • Upravit
398
17.2.13 10:47

Neměli jsme přesně tuhle, ale jinou..starlight papassan.. je to na stejnem principu… byla jsem moc rada, ze ji mame..kdyz nam malinky nechtel spat pres den v postylce, dali jsme ho do houpacky, hrala mu tam hudba, svitily hvezdicky a byl spokojeny :kytka: za me je to vyborna volba a sla bych do toho znovu! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
17.2.13 10:47

S tou autosedačkou to sice není špatný nápad, ale když budu chtít uvařit, nebo uklidit, tak nevím jak ho budu u toho houpat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara 1
17.2.13 12:55

@Markétka91 já do toho nakonec šla a objednala si ho…tak snad se bude melé líbit:) :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1315
17.2.13 18:28
@bara 1 píše:
@Janik82 :) já do toho jdu, říkala jsem uplně to stejné, dyštak jí prodáme za tu cenu okolo 1500kč.
:palec: určo budeš spokojená a mrňousek taky!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara 1
17.2.13 18:55

@Janik82 určitě jo! :hug: děkujeme

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat