Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
MY jí měli pujcenou pro mrňouse, když mu byli asi 3 měsíce a nějak mu to bylo jedno, jestli se houpe nebo ne. Takže já bych to ale nekoupila, za mě je to zbytečné
My jí měli a je to skvělá věc, malej mi nechtěl přes den spát v postýlce a v této houpačce usnul vždy hned. Těžko jsem se s ní loučila, když mu byla už malá (je myslím jen do 9 kg). Na mmb nebo na aukru se občas tyto houpačky objeví, vyplatí se zapátrat, pokud nemusíte mít vyloženě novou
Za mě rozhodně doporučuji! ![]()
Já jí kupovala sestře pro malého. Byl v tom moc spokojený ale já sehnala krásnou použitou. Nová je zbytečně drahá na tu chvíli
Takže je to podle Vás lepší jak obyč lehátko? no my bychom jí nechali pro druhé mimi:)
Mně to přijde zbytečné, to samé by udělala autosedačka a mírně houpat. ![]()
@rejžička píše:
Mně to přijde zbytečné, to samé by udělala autosedačka a mírně houpat.
presne tak, my jsme pouzivali autosedacku, kdyz byl maly jeste uplne maly a pak jsme meli Fisher Price lehatko vibracni (tohle: http://detska-lehatka.heureka.cz/…tko/galerie/?…), dokonce jsem v nem krmila, kdyz uz jedl prikrmy a je to 18-ti kg, takze v nem sedel i pozdeji (ted uz moc nechce, ale ted ho zase nechavame pro malou)… ![]()
Takze za me spis lehatko nez houpacku, protoze houpacka je sice super, ale dite si na ni udajne rychle zvykne a pak nechce spat v normalni postylce, kdyz se nehoupe… Ale osobni zkusenost s houpackou nemam…
Ale lehatko mohu jenom doporucit.. ![]()
Teď mám tedy brouka v hlavě, já teda vůbec teď nevim, moc se mi líbila a měla jsem radost, že jsem jí sehnala za 2 000kč, když jinak stojí skoro 4000kč a bazarová okolo 1500kč.
@bara 1 šla bych do ní a přinejhorším, když prcka nebude zajímat nebo v ní nebude chtít být, tak myslím, že jí snadno na bazárku prodáš skoro za cenu, co jí koupíš (když je v akci za 2000,–). Já jí kupovala na bazárku už použitou a pak jsem jí prodala dál za 1600, už dávno po záruce ![]()
@Janik82
já do toho jdu, říkala jsem uplně to stejné, dyštak jí prodáme za tu cenu okolo 1500kč.
Neměli jsme přesně tuhle, ale jinou..starlight papassan.. je to na stejnem principu… byla jsem moc rada, ze ji mame..kdyz nam malinky nechtel spat pres den v postylce, dali jsme ho do houpacky, hrala mu tam hudba, svitily hvezdicky a byl spokojeny
za me je to vyborna volba a sla bych do toho znovu! ![]()
S tou autosedačkou to sice není špatný nápad, ale když budu chtít uvařit, nebo uklidit, tak nevím jak ho budu u toho houpat ![]()
@Markétka91 já do toho nakonec šla a objednala si ho…tak snad se bude melé líbit:) ![]()
@bara 1 píše:
@Janik82já do toho jdu, říkala jsem uplně to stejné, dyštak jí prodáme za tu cenu okolo 1500kč.
Ahoj holky, mám v plánu si koupit tuto houpačku http://www.hracky-kocarky.com/…kci-809.html, zajímalo by mne, jrstli jí tady někdo má a jak je s ní spokojený? děkuji