Flek - borelióza? svědí, pálí

391
10.3.15 08:04

Flek - borelióza? - svědí?, pálí?

Ahoj holky,
malý se v sobotu v noci probudil, že ho bolí prdelka (pravá půlka), měl tak mapu, vypadala jako kaňka, nebyla ohraničená, jen červená a na omak teplá. Začal si to drbat. Nevíte co by to mohlo být? Volala jsem na pohotovost, tam mi řekli, že se asi praštil, nebo tam má zánět nebo ho něco štíplo, boreliózu tak nějak vyloučili. Jelikož to bylo teplé, řekli, že je to nejspíš zánět, začala jsem to mazat slabým antibiotikem (měla jsem ho doma) - Bactroban ráno a večer, mizí to. A já se chci zeptat, kdo jste měl boreliózu - svědí ten flek, pálí, je na omak teplý? Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
10.3.15 08:09

@malinkaNy o fleku jsem ani nevěděla - za mě - nesvědilo, nepálilo, nic.. on měl klíště?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
10.3.15 08:10

@martina.se Ne, klíště neměl, ale může to být kousanec od hmyzu,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
10.3.15 08:11

Přítel taky klíště neměl a boreliózový flek měl. Antibiotika na boreliózu se dávají tabletky nebo mast?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.3.15 08:11
@malinkaNy píše:
@martina.se Ne, klíště neměl, ale může to být kousanec od hmyzu,…

nepravděpodobné, obzvlášť v zimě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.3.15 08:12
@malinkaNy píše:
Přítel taky klíště neměl a boreliózový flek měl. Antibiotika na boreliózu se dávají tabletky nebo mast?

já měla pilule - borelióza u mě proběhla naprosto bez příznaků, pilule jsem brala téměř rok :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
10.3.15 08:12

Nesvědilo, ale bolely mě nohy, ten flek přímo ne. Byla to borelioza, ale ne od klíštěte, štíplo mě prý něco infikovaného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
10.3.15 08:17

@martina.se A jak teda u Tebe přišli na boreliózu, víš, jak je to vůbec napadlo? Krevní testy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.3.15 08:19
@malinkaNy píše:
@martina.se A jak teda u Tebe přišli na boreliózu, víš, jak je to vůbec napadlo? Krevní testy?

bolesti kloubů po cca roce. Dr mi udělal krevní testy, vyfásla jsem pilule, několikrát mi je změnili a musela jsem na pravidelné odběry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
10.3.15 08:34

@martina.se Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie