Že by neštovice?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14569
8.3.15 19:55

Že by neštovice?

Můžou toto být neštovice? Dnes se nám prcek takto po tělíčku osypal, má to za krčkem, kde jsem fotila, pár pupínků vepředu na hrudníčku a na ručkách. A taky na obličeji mezi očima, dva za uchem a dva ve vlasech. Omlouvám se, že to není moc ostré, ale líp se mi to teď při umělém osvětlení nepovedlo. Jinak mu nic není, jenom je trochu jakoby nachlazený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3175
8.3.15 20:00

Já bych řekla, že to jsou nestovice ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
8.3.15 20:00

Řekla bych že to jsou nešťovice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21502
8.3.15 20:04

Z fotek toho moc nevidim, ale jestli jsou pupinky i ve vlasech, tak bych rekla, ze to nestovice budou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
8.3.15 20:24

Jj to jsou neštovice :) Nejdřív se objeví jedna ve vlasech nebo na obličeji a pak už to jede. Měl předtím den dva horečku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14569
8.3.15 20:31

Horečku neměl, jenom je jakoby nachlazený, ale včera večer ho hlídal manžel a říkal, že se mu zdál teplejší, ale horečku neměl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14569
8.3.15 20:34

Díky za odpovědi :) trochu mě mate, že má ty pupínky takové menší, protože na fotkách bývají spíš velké, ale asi mu to teprve začíná. Jinak některé mají i tu vodnatou vystouplou čepičku, takže podle toho soudím, že to ty neštovice asi budou, ale jistá si jakožto laik nejsem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
8.3.15 20:46

Pokud má něco i ve vlasech, budou to nestaky. Teplotu nemusí mit vůbec. Syn byl jeden den jako by mu začínala viróza, trochu rýma, další den ráno dva puntíky na zádech a dva na obličeji a odpolko se osypala vic. Celou dobu bez teplot, fungoval úplně normalne, nic ho nesvedelo. Pupeny se mu nalily az tak třetí den. Preju dobrej průběh :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
8.3.15 21:18

@Semtex ono se to začne postupne nalevat. Oba kluci i já jsme meli nejdriv jen červene pupinky. Tak ať je průběh neštovic v pohodě :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3318
24.6.19 18:14

Neštovice?

Ahoj holky, prosím kdo už jste měl doma neštovice mohli byste zhodnotit? :mrgreen: ve školce momentálně epidemie neštovic a dneska odpoledne, když jsme přišli domu tak dcera na zádech pupínky, už i trochu na břiše v obličeji nic. Teď má zvýšenou teplotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
24.6.19 18:17

Myslím, že ano. :think: Dcerka je měla před týdnem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
24.6.19 18:19

To mi nepřijde. Je uprostřed puchýřek s tekutinou? Na fotce to není vidět. Pokud ne, tak to neštovice nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
24.6.19 18:21

@zuza92 jo, podle me to jsou. Pred mesicem mely obe deti a mladsi mel presne takove, vlastne v nich ta takutina vubec nebyla :nevim: byvaji hodne pod vlasy, prohledla jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3318
24.6.19 18:24

@azalia některé maji čirou tekutinu jako voda, některé ne

@peta81 ve vlasech jsem našla jen jeden pupínek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3318
24.6.19 18:25