Že by neštovice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3323
24.6.19 18:25

@peta81 ale má je pod vlasy jako na krku docela dost, přímo v hlavě ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
24.6.19 18:28

Jestli je tam čirá tekutina, tak to jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3323
24.6.19 18:32

@azalia jo jo některé pupínky jsou naplněné vodou, jiné ne…můžou se nalít později? No jsem ráda, že si je dcera prodělá, ale chudák zrovna v tomhle horku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
24.6.19 18:50

Jsou to neštovice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
24.6.19 20:20

Jak píší holky výše, jsou to plané neštovice, dcera je měla velmi podobné, také ne všechny typicky nalité tekutinou. Měla jich dost, ale naštěstí mírný průběh bez teplot, mazala jsem Tanno-Hermalem a ani ji moc nesvedily. Přeji také lehký průběh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3323
24.6.19 21:09

@mag12 děkujeme

Jinak dcera se do večera osypala ještě víc tak je to asi jisté. Zítra zavolám doktorce jestli nás bude chtít vidět. A chudák manžel je ještě také neměl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
24.6.19 21:37
@zuza92 píše:
@mag12 děkujemeJinak dcera se do večera osypala ještě víc tak je to asi jisté. Zítra zavolám doktorce jestli nás bude chtít vidět. A chudák manžel je ještě také neměl :mrgreen:

Dceru doktorka vidět chtěla, ale šly jsme bočním vchodem a lékařka jen rychle koukla a bylo jasno. Pokud se nakazi manžel, což pokud je s dcerou v jedné domácnosti, je dost pravděpodobné (myslím, ze se uvádí až 90%), tak nic moc, u dospělých bývá průběh horší, ale je to individuální a třeba je prodělal a ani o tom neví. No, nebude to zrovna příjemný začátek prázdnin, tak hodně sil ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3323
24.6.19 22:08

@mag12 jo jo proto jí budu volat, abychom někoho nenakazili. Manžel je neměl ani jeho bratr a vlastně ani tchýně…tak třeba mají nějaké přirozené protilátky :nevim:. No mrzí mě to, že si nebude moct užívat koupání a sluníčka, ale to si pak vynahradíme :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí