Zhoršení motoriky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14895
7.3.15 17:35

zhorseni motoriky

Ahoj holky, mam syna 23 mesicu a je opozdeny, coz teda resime…nicmene uz aspon slusne chodil u aktivniho choditka, jenze najednou jsem si zacala vsimat ze motorika se zacala zhorsovat ted chodi ale primo udesne jak u choditka, tak xa drzeni rukou..ja nevim, stalo se vam ze by se dite zhorsilo? Je teda hypotonicky..ale i tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7009
7.3.15 17:37

Ma pritom boty, backurky? Treba mu jsou male, velke…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
7.3.15 17:39

To neni botama…tovim jiste..jinak boty ma ortopidicke, ma i sandalky…nicmene to neni tim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
7.3.15 17:43

No ono v tomto veku dokaze diteti poskocit noha behem par dnu, takze najednou jsou male. Pripadne poporoste jen jedna noha a kdyz clovek kontroluje druhou, tak to hnednezjisti.

Ja pozorovala zhorseni kdyz boty byly male, dal naopak u zimnich, ktere byly krapet vetsi. Decentni zhorseni, vtaceni spicek pri unave.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
7.3.15 17:43

A co je nového? Nějaký stres, očkování, nemoc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834
7.3.15 17:46

Není po očkování? Malá se horšila po očkováních… Popř. bych rychle konzultovala na neurologii nebo rehábkách, jestli chodíte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
7.3.15 17:50

Ale ja vimze to botama neni, ma na doma sandale, takze mu na nohy vidim, na ven ma nove. a chodi tak i bez bot. Jinak nevim, co se stalo..horecku mel, ale driv, vratily jsme se pred esimem z lazni, ockovani ma mit az v pondeli..nic tomu nenasvedcovalo jen ze se druhy den v chuzi zhorsil a jde to postupne hur dolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
7.3.15 17:54

Chodime na rehabko ina neurologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
7.3.15 17:56

Neleze na nej něco? Neockovala bych, pokud se deje neco takového, dokud se nenajde pricina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
7.3.15 17:59

Pokud je to fakt porad, muze to byt opravdu nasledek nejake nemoci. A nenaucil se neco noveho, to by tez mohli byt, dite je vnitrne tak zaneprazdnene novou dovednosti, ze flaka ostatni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
7.3.15 19:27

A jak přesně se motorika zhoršila? V jakém slova smyslu? Co znamená " chodí, ale přímo úděsně?"
Zapomněl se postavit a udělat krok nebo je jen takový vice gumový?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
7.3.15 19:32

Vice gumovy, myslim~..tapkal dobre, ale ted se prohyba v pateri, zakopava o sve nohy, dela mu problem kolikrat s nohama se posouvat, nekdy je vlaci…vtaci nohy..no hrozny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
7.3.15 19:39

Já myslim, že se připravuje na nějaký další pokrok, v jiné oblasti než motorické…mě něco podobného udělala dcera, pracně Bobathem vydřené vzpřimování přes rytíře jakoby zapomněla, prostě najednou neuměla postavit, já byla naprosto hysterická, že máme regresi a ona začala se samostaným krmením - pochopila k čemu je lžička a naučila se strčit si ji do pusy… Za paMr dní se pak vrátila i schopnost vzpřímení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
7.3.15 19:50

No to nevim, malej se vzdy zastavil, ale nikdy nesel zpatky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
28.11.19 21:20

Zdravím. Nemáte někdo zkušenost s tím, že by dítě najednou přestalo umět chodit po schodech? Vím, zní to divně, ale triletej syn už snad rok normálně schody zvládal, bez držení, rychle, často i s motorkou v ruce. Ale poslední dny je to katastrofa. Pokaždé, když vleze na schody, tak spadne. Už s ním. chodim za ruku a hodně pomalu, což jsem naposledy dělala asi v době, kdy se to teprve učil. Má chudák narazenou kostrc, modrinu na zadku a na brise…To jen z dneška. Vůbec netuším, co se děje. Navíc poslední dobou mívá chvíle, kdy je strašně smutnej, bez nalady, bez energie, nechce nic dělat, jen sedí u mě. Z toho pak normálně řádí. Jakoby se přepnul. Já se z něj asi brzo zblázním, není den, aby se u něj nemuselo něco řešit. Ale má to i výhodu, nebude trpět syndromem prostředního, protože té pozornosti zatím má suverénně nejvíc.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí