Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobry den, jiz 14 dni mam na kotniku tenhle flicek, nevite nekdo, co to muze byt. O klisteti nevim a nejake stipance od kamaru by to byt mohly, jen je mi divne, ze to vubec nemizne. Ani to nesvedi, nepali, nezvetsuje se to, nemeni vzhled.
Pokud myslíš na boreliozu, tak tu nemusí přenášet jen klíšťata, dcera to tak měla.
Skoč si na krev, praktik vezme a budeš vědět jistě.
Ahojte, mám dotaz na flek na noze, nevíte co to může být? Zničehonic se mi na noze objevil černý flek, nebolel ani jsem tam dřív neměla žádné znamínko. Dneska mi prasknul a trochu ho cítím, jako že bolí, nic z toho ale neteče a je tvrdý
Ani se mi to nechce psát, ale takhle přesně může vypadat melanom. Určitě to nebude, ale už jen právě proto šup šup co nejrychleji k nějakému dermatovenerologovi!
Nevim, co to znamena zničehonic zrovna u tebe, ale vypada to tak, ze bych byla na koznim uz tak před pul rokem.
Před půl rokem jsem tam nic neměla, vytvořil se mi tam malý flíček zhruba před 14ti dnima a bylo to v pohodě, dneska se to ale takhle zhoršilo
Pokud nevíš o žádném bodnutí, zranění v daném místě, tak běž na kožní. Nemám tušení, co to je, ale nemělo by se nic takhle z čista jasna líhnout, a když se to zhoršuje, je čas zjistit, o co jde.
Takhle rychlý vývoj melanomu se mi nezdá pravděpodobný. Měla jsem něco podobného, když mi praskla pod kůží nějaká žilka nebo co. Nejdřív krvavá boule, pak kůže praskla, pak strup. Už je to úplně pryč.
K doktorovi zajdi.
@Anonymní píše:
Ahojte, mám dotaz na flek na noze, nevíte co to může být? Zničehonic se mi na noze objevil černý flek, nebolel ani jsem tam dřív neměla žádné znamínko. Dneska mi prasknul a trochu ho cítím, jako že bolí, nic z toho ale neteče a je tvrdý
Ahoj, co to nakonec bylo? Mám něco podobného.
@Anonymní píše:
Ahoj, co to nakonec bylo? Mám něco podobného.
Ahoj, nepamatuješ si co to bylo? Mám teď něco podobného.