Fleky na bříšku

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3379
3.10.20 08:40

Fleky na bříšku

Dámy, můžete mí, prosím, pomoct při odhalení flíčků na bříšku ( dcera 3,5 roku), co je na fotu? Neškrábe si to, takže jí to zřejmě nesvědí… Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2996
3.10.20 10:32

@Malina7 syn to mel take…obcas cervenejsi, obcas svetle. Pomohly kortikoidy k uplnemu vyleceni. Od te doby se to neudelalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
3.10.20 10:54
@luci.no píše:
@Malina7 syn to mel take…obcas cervenejsi, obcas svetle. Pomohly kortikoidy k uplnemu vyleceni. Od te doby se to neudelalo.

A můžu se zeptat, jakou diagnózu Vám lékař určil, jak dlouho Vám trvala cca léčba a zdali to není infekční? Nikdo z nás nic podobného nic neměl, takže u nás v rodině nulové zkušenosti…Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2996
3.10.20 11:21

@Malina7 maly to mel od cca 4 mesicu. Obcas se to ukazalo, obcas zmizelo. Mel to ale vzdy v ohybech, naposledy i v podpazi. Ted na jare se to opet ukazalo (ve 3 letech) a ja to zacala resit. Poslala jsem fotky doktorce, ta to konzultovala s dermatologem a pry exzem :nevim: Poslala recept na kortikoidy, mazala jsem asi 3 dny a od te doby nic. Jindy se mu to max po 2 mesicich vracelo. Alergolog videl fotky taky a rikal, ze exzem to neni. Tak netusim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
3.10.20 11:36

Podle mě atopák. Hodně to promazavej nějakým mastným kremem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
3.10.20 11:41

@Malina7 Mě to přijde jako plíseň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie