Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dámy, můžete mí, prosím, pomoct při odhalení flíčků na bříšku ( dcera 3,5 roku), co je na fotu? Neškrábe si to, takže jí to zřejmě nesvědí… Děkuji moc
@Malina7 syn to mel take…obcas cervenejsi, obcas svetle. Pomohly kortikoidy k uplnemu vyleceni. Od te doby se to neudelalo.
@luci.no píše:
@Malina7 syn to mel take…obcas cervenejsi, obcas svetle. Pomohly kortikoidy k uplnemu vyleceni. Od te doby se to neudelalo.
A můžu se zeptat, jakou diagnózu Vám lékař určil, jak dlouho Vám trvala cca léčba a zdali to není infekční? Nikdo z nás nic podobného nic neměl, takže u nás v rodině nulové zkušenosti…Děkuji
@Malina7 maly to mel od cca 4 mesicu. Obcas se to ukazalo, obcas zmizelo. Mel to ale vzdy v ohybech, naposledy i v podpazi. Ted na jare se to opet ukazalo (ve 3 letech) a ja to zacala resit. Poslala jsem fotky doktorce, ta to konzultovala s dermatologem a pry exzem
Poslala recept na kortikoidy, mazala jsem asi 3 dny a od te doby nic. Jindy se mu to max po 2 mesicich vracelo. Alergolog videl fotky taky a rikal, ze exzem to neni. Tak netusim…
Podle mě atopák. Hodně to promazavej nějakým mastným kremem.