Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj,
chtěla bych se zeptat, zda nemáte některá z vás podobnou zkušenost. Malému jsou tři měsíce a je plně kojený. Má normální barvu stolice, tj. žlutohnědou, ale cca tři dny v ní má hleny žlutohnědé barvy. Nic jiného mu není, hezky papá, bříško ho nebolí, nezvrací, teplotu nemá. Před týdnem jsme byli na očkování hexavakcínou a proti rotavirům, tak mě napadlo, jestli to nemůže být z toho. Mátě některá z vás podobnou zkušenost? Moc děkuju.
Podrazdene strevo? neco mu asi nesedlo, melo by se to upravit samo. resp. ja resim od zacatku u dcery (3 mesice),ze ma stolici s hlenem a mela uz i nitky krve. doktorka delala vyter, a nic nevyslo. takze jedu dietu, protoze kojim, a vzhledem k tomu, ze dcera pribira, to doktorka nijak neresi ![]()
Děkuju za odpověď. Dcera měla ještě nějaké příznaky? A držíš tu bezlaktozovou dietu? Doktorka říkala, že může mít průjem, ale myslela jsem, že by to přišlo třeba ještě ten den a nebo druhý den. Jemu to začalo asi tak čtyři dny po tom očkování. Dneska jsem mu koupila probiotika BioGaia a uvidíme.