Žlutohnědá stolice s hlenem

55
30.9.20 18:13

Žlutohnědá stolice s hlenem

Ahoj,
chtěla bych se zeptat, zda nemáte některá z vás podobnou zkušenost. Malému jsou tři měsíce a je plně kojený. Má normální barvu stolice, tj. žlutohnědou, ale cca tři dny v ní má hleny žlutohnědé barvy. Nic jiného mu není, hezky papá, bříško ho nebolí, nezvrací, teplotu nemá. Před týdnem jsme byli na očkování hexavakcínou a proti rotavirům, tak mě napadlo, jestli to nemůže být z toho. Mátě některá z vás podobnou zkušenost? Moc děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
30.9.20 20:31

Podrazdene strevo? neco mu asi nesedlo, melo by se to upravit samo. resp. ja resim od zacatku u dcery (3 mesice),ze ma stolici s hlenem a mela uz i nitky krve. doktorka delala vyter, a nic nevyslo. takze jedu dietu, protoze kojim, a vzhledem k tomu, ze dcera pribira, to doktorka nijak neresi :roll:

• Citovat
  • Upravit
55
30.9.20 20:42

Děkuju za odpověď. Dcera měla ještě nějaké příznaky? A držíš tu bezlaktozovou dietu? Doktorka říkala, že může mít průjem, ale myslela jsem, že by to přišlo třeba ještě ten den a nebo druhý den. Jemu to začalo asi tak čtyři dny po tom očkování. Dneska jsem mu koupila probiotika BioGaia a uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí