Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Vypadá to jako nestovice. Má to i na tváři nebo zezadu pod vlásky?
@-Sára píše:
Vypadá to jako nestovice. Má to i na tváři nebo zezadu pod vlásky?
Má jen na tvaricce 3 flíčky a takhle na tom hrudnicku..
@Anonymní píše:
Má jen na tvaricce 3 flíčky a takhle na tom hrudnicku..
A jak dlouho to má?pokud by to byli nestovice mělo by se jich udělat víc po těle.je v tom jakoby tekutina?
@-Sára píše:
A jak dlouho to má?pokud by to byli nestovice mělo by se jich udělat víc po těle.je v tom jakoby tekutina?
Udělalo se mu to před chvílí, tekutina v tom není jen takhle červený flicek není to ani vystouplý.
Vypadá to opravdu na neštovice, holky měly taky nejdřív fleky…byli jste v kontaktu s někým kdo to má ??
@Megane 123 píše:
Vypadá to opravdu na neštovice, holky měly taky nejdřív fleky…byli jste v kontaktu s někým kdo to má ??
Nene nebyli… Teď jsem koukala a má další dva na rameni
Tak na hrudnicku mu to začalo mizet ale naskakaly mu jich pár na zádech
Tez mi to prujde jaoo nesrovice dcera mela jeden do rana dalsi tri, mysleli jsme, ze ji postipal komar no a zadlsi tri hodky jich mela 14 a do vecera, tak 30 … doporucuji s tim k doktorovi, at to zhodnoti.
@Pidulka1991 píše:
Tez mi to prujde jaoo nesrovice dcera mela jeden do rana dalsi tri, mysleli jsme, ze ji postipal komar no a zadlsi tri hodky jich mela 14 a do vecera, tak 30 … doporucuji s tim k doktorovi, at to zhodnoti.
K doktorovi se chystám ale dětská doktorka už tam není takže jedině do nemocnice jenže kde o to že to mizí a naskočí mu jinde… Aby jsme nepřijel k doktorovi a fleky nikde ???????? tak nevím
Nestovice by nezmizeli, tech by bylo vic a vic.. se zeptam mozna blbe, ale nelezel na brisku, ze by.ho tam neco otlacilo a pak na zadech??
@Anonymní píše:
K doktorovi se chystám ale dětská doktorka už tam není takže jedině do nemocnice jenže kde o to že to mizí a naskočí mu jinde… Aby jsme nepřijel k doktorovi a fleky nikde ???????? tak nevím
Pokud to jsou nestovice, jako, že u nás takto začaly, tak jediné co ti doktor řekne, je mazat(nam dost pomahal imazol), dokud budou vodovate, nebo velké stroupky tak nekoupat a jen otirat zinkou. Takhle začaly u starší a nalily se až večer, dopoledne když jsme byly s dcerou u lékařky byl jen sem tam vodovy a ona si nestovicema nebyla jistá. Kamaradky syn je měl tak, že se mi střídavě objevovaly a mizely 3 pupinky po těle.
Jestli to mizí a objevuje se na jiných místech, bude to nejspíš alergická kopřivka.Zkus mu dát Fenistil a uvidíš, zda to zmizí.
Ahoj holky, u prcka(7mesicu) se objevili flíčky po těle nevíte co by to mohlo být?? Přidávám foto díky za reakce