Fleky po těle

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
MarAdr
11.3.24 14:26

Fleky po těle

Zdravim, chtela jsem se zeptat, dceři se minuly týden udělali fleky na rukou a nohou viz foto, které za 2dny zmizely, byli jsme na kožním, kde nám bylo řečeno, ze to bude nejspíš alergie. Teď v neděli se zase osypala a tak jsme byly u dětské lékařky, která řekla, ze vyléčení muže trvat i delší dobu a dala atb. mast, teď jsem se s ni domluvili, ze máme jít ve ct na krev a na výtery z krku, ale už se mi nechce čekat, tak přemýšlím, ze tam s malou zitra zajdu at ji tu krev vezme co nejdřív. Nesetkala jste se s tím některá? Dcera je jinak čilá, veselá, teploty nemá, jen ji to svědí a bolí na dotek. Dekuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
180
11.3.24 14:44

Moc se mi to nelibi, sla bych co nejdriv. Nejde poznat z fotky, jakou to ma strukturu…..vypada to jsk modrak.Je to hrubsi jako ekzem, puchýřky nebo jen hladka kuze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarAdr
11.3.24 14:48

@kvetka29 my právě byly s dcerou dnes a pak jsem to ještě konzultovala s kožní a mám ji nechat udělat základní krevní obraz, jestli v sobě nemá infekci, doktorka mi dala termin na čtvrtek, ale ja mám chuť tam zajít zitra, nechce se mi čekat do čtvrtka. Je to hladké, jen to svedí, osypala se takhle během 10min. Taky se mi to nelíbí, minuly týden se osypala st a ct,3 dny klid a v neměli večer tohle :-(

Příspěvek upraven 11.03.24 v 14:58

• Citovat
  • Upravit
180
11.3.24 14:58

Mé dveři se sem tam objeví, toxoalergicky elkzém-ale ten vypada jinak. Nejsem lekař, ale moc se mi to nezdá, nevim, proč čekat s odberem krve až do čtvrtka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
11.3.24 15:00

Dceři-překlep.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarAdr
11.3.24 15:01

@kvetka29 taky si myslím, pojedeme tam zitra hned ráno a budu trvat na těch odběrech, už jsem se rozhodla. My byli v lednu 3tydny v exotické, tak je možné, ze jsme si něco dotáhli domu, uvidime a dekuji.

• Citovat
  • Upravit
180
11.3.24 15:12

Super, drzim palce, at je vse v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarAdr
19.11.24 21:51

@kvetka29 dekuji za podporu, nakonec krev ukázková, všechny hodnoty v normě, kožní nám dělala ty testy na kovy a taky v pořádku, zjistila jsem, ze se to dceři dělalo ve chvíli, kdy byla ve stresu nebo měla větší fyz. zátěž. Teď musim zaklepat už to dlouho neměla.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA