Flíčky na bříšku

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
19.12.20 18:48

Flíčky na bříšku

Ahoj, chtela bych se zeptat, můj 5měsíční syn má fleky na bříšku (viz foto). Doktorka řekla, že to mám mazat, tak mažu, ale rozlézá se mu to. Asi před měsícem jsme začali s příkrmy, ale nevím, zda to neměl už před tím. A ještě se chci zeptat, někdy, když mu podávám hračku, tak když si ji bere, tak se mu trošku klepou ručičky, je to normální? Nevím, jestli to dělal i dřív, všimla jsem si toho až teď. Díky! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3724
20.12.20 21:44

Ahoj, s obojim bych tedy znovu sla za pediatrou. Fleky se nelepsi, mel by to videt spis kozni doktor. A to klepani rucicek bych urcite taky zminila. Jako nahodne jednorazove to muze mit i jiny priciny. Zima, stres? To jen strilim od boku, ale sla bych s tim za pediatrem. Tady ti asi nikdo neporadi. Tres rukou uplne bezny neni si myslim. Nas syn se trese jen, kdyz ma strach, coz jsem zazila 2×. Jednou koupani ve vetsim bazene a zrovna dneska ho muj bracha vzal „na kone“, ale je jeste maly a najednou byl vysoko, tak hned jsme ho sundali, ale to se mu klepaly ruce, jak mel strach z ty situace chudak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí