Florcentrum Foltýnová - práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Florcentrum Foltýnová - práce
Ahoj, měla bych zájem dělat floristku ve Florcentrum Foltýnová, ale co jsem viděla, tak hodně lidí na tuhle práci nadává. Nepracoval tam někdo z vás? Moc by mi to pomohlo. Všude jsou jen samé špatné recenze na tuhle práci. Předem děkuji za odpověď a hezký zbytek dne. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tady u nas v OC taky je, hodne se jim to tam stridalo, presny duvod nepovim, kdyz se mne to netyka, tak nevyzvidam
Vim, ze kolovaly klepy, ze tamni vedouci je… ale je to jen o lidech, nedala bych asi uplne na anonym recenze na webu a zkusila to. Pripadne odejdes ve zkusebce ![]()
- Citovat
- Upravit
Pracovala tam kamaradka, prosim o anonym.
S pani Foltynovou je spatna domluva, v nicem nechce vyjit vstric, dovolena je problem, zdravotni problemy neakceptuje. Na prodejne meli kameru a byli porad sledovani, narok na prestavku na jidlo nemeli. Pracovat museli treba i nekolik dvanactek po sobe. Zkratka tam vubec nebyla spokojena.
Ale jak je zmineno vyse, za zkousku nic nedas, odejit muzes vzdycky ![]()
- Citovat
- Upravit
Já jsem teda docela překvapená z reakcí. Ve Florcentrum Foltýnová pracuji 2 roky, teď nastupuji na mateřskou a za 2 roky jsem neměla nejmenší problém. Právě naopak. Je to kreativní práce, člověk se nenudí, finanční ohodnocení je nadstandartní. Pravda, mají to postavené hodně na výsledcích, ale to chápu. Domluva s šéfama je taky bezproblémová, když jsem něco potřebovala, byli ochotní a milí. Teď když byl koronavirus, hodně mých kamarádek odcházelo se základním platem nebo skončily bez práce. Zde jsem se naopak setkala s tím, že peníze zůstaly stejné, spíš lepší a pokud vím, tak nikoho nepropouštěli.
Je pravda, že práce je tam celkem dost a člověk se musí umět otáčet, ale koho kytky baví, ten si v tom fakt může vyhrát.
Za mě vážně úžasná práce. Naopak doufám, že se po mateřské budu moct vrátit zpátky. Z mojí strany můžu naopak jenom doporučit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedoporučuji z vlastní zkušenosti, jednání s vedením problémové
Tak dobrý je, že není na pobočce žádná vedoucí a pokud plníte plán tržeb a odpisů, tak je fajn že je na vás co tvoříte, ten prostor pro kreativitu tam je. Co se peněz týče tak veškeré prémie jdou bokem do obálky na ruku, když jsou přesčasy tak vám je dají ve výplatnici jako prémie. 14 dní dovolené v kuse je problém. Celodenní směny jsou běžné i několik 14ti hodinových za sebou, pauza na jídlo taky žádná - proste jíte za pochodu, když jste ten den ano prodejně 14 hodin sama, tak můžete zavřít jen když musíte na WC. Pokud o onemocníte, tak vás nahánějí ať se už vrátíte si práce.. ty věrnostní prémie jsou tuším až po 2 letech a nedej bože, že pak odejdete… Jsou podmíněny tím, že tam budete pracovat i nadále… Tím že jsou veškeré prémie na ruku, tak je pak problém když končíte… Prostě se může stát, že nic nedostanete… Já tohle řešila s PN na rizikové těhotenství a jednání paní Foltýnové děs, prostě na jízdné a prémie nemám dle ní nárok z důvodu, že za mě platili neschopenku… Práce je to hezká a naplňující, ale pod tímto vedením je to o nervy, a to nezapomenu zmínit že inzerována hrubá mzda je pak ve výplatnici cca o 10 tisíc méně ( např. v inzerátu 30.000-36.000,– počítejte s hrubou mzdou 25.000,– oni do toho započítávají i ty prémie co dostanete na ruku)
- Citovat
- Upravit