FN Ostrava - je nutná registrace?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
72725
13.5.14 20:08

FN Ostrava - je nutná registrace?

Ahoj,
prosím všechny, které rodili v FN poruba - je nutná předem nějaká registrace? Teď mi zmátli v porodnici ve F-M, protože do Poruby údajně berou hlavně předčasně narozené - do 35 tt a pro ostatní je třeba registrace, jak třeba v Pze u Apolináře. Ať hledám, jak hledám, nemůžu nic najít. Kdo tam rodil poslední dobou - jaké jsou zkušenosti? Třeba se hlásit předem, nebo není problém tam přijet skutečně až na porod? :think: Díky předem za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3038
13.5.14 20:11

Rodila jsem v Porubě loni v červenci a žádná registrace potřeba nebyla. Rodila jsem normálně v termínu, ani jsem tam nestihla kontrolu, na kterou mě poslal do porodnice už můj Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2593
13.5.14 20:11

@martina.se já jsem tam rodila loni v srpnu a registrace nutná nebyla. Je sice fakt, že jsem tam chodila už do rizikovky na kontroly, ale dr.mi tehda říkal, že se nikde hlásit nemusím, že berou všechny :-) Ale je to teda už 9 měsíců, takže nevím nejčerstvější info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
13.5.14 20:12

Ahojky, slysela jsem od znamych, ze tam muzete normalne prijet az na porod, ale taky to nevim jiste.
Zrovna zitra tam jedu na prohlidku porodnice :-) tak to zjistim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
13.5.14 20:37

Rodila jsem tam nedávno, registrace není nutná…
http://www.fno.cz/…rodit-ve-fno
Bod 9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5154
13.5.14 21:10

Rodila jsem v únoru. Regostrace není nutná. Vezmou tě bez problémů. Ležela jsem tam měsíc a za tu dobu tam porodilo X holek, z celého ms kraje, žádná se neregistrovala, prostě přijely, porodily :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
13.5.14 21:15

@martina.se urcite neni nutna registrace (mam pocit, ze to maji i na strankach), ja tam rodila vloni v dubnu a to jsem si vymyslela 10 dni pred porodem, predtim jsem chodila do poradny do Opavske porodnice a tam me nastvali, tak jsem zdrhla do Ostravy a dobre jsem udelala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.5.14 06:28

Holky, díky za reakci. Já počítala s tim, že je to bez problémů (stěhuju se měsíc před porodem, kam budu chodit na ozvy a spol zatím vůbec netuším).. A teď, když jsem byla ve Frýdku, tak mi sestra tam říkala, že Poruba pouze rizikové rodičky a zbytek s registrací :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5154
14.5.14 12:06

@martina.se Tak to je nesmysl. Naposledy měla v Porubě problém s přijetím kamarádka, která spadala po Fifky, před 8 lety - baby boom. Dneska úplně v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.5.14 19:23

@Lajka09 super, díky fakt za info. Já sice nevím, kam přesně budu spadat, ale mám takového tucha, že spádová bude právě ta Poruba :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
14.5.14 20:36

Ahojky, tak dnes jsem byla na exkurzi ve fakultce. V dnesni dobe je jedno pod koho spadas, pokud chces rodit ve FN, tak muzes, i kdyz bydlis v jinem meste. Zadna registrace predem ani se nemusis nejak ohlašovat, ze tam jedes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5154
14.5.14 20:57

@martina.se A kde budeš bydlet, smím-li se zeptat? Třeba budem susedy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
14.5.14 21:06

@martina.se
do FN OV se registrovat netřeba, berou vše co přijede. Ovšem jako v každé porodce se může stát, že budou mít stop stav na normální porody, ale to se často nestává, max. 1× za čtvrtrok :-), samo pokud už by to bylo akutní tak vemou, ale jak mají plné sály tak smolík, ale jak říkám často to není. Pak jsou výborné i Vítkovice /pokud není nějaká komplikace již předem známa/. Tak tfuj tfuj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.5.14 06:38
@Lajka09 píše:
@martina.se A kde budeš bydlet, smím-li se zeptat? Třeba budem susedy :kytka:

ve výškovicích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.5.14 06:39

@Petranka79 díky. Já to tam vůbec neznám, tak právě netuším. :think: Musím počenichat, kde to bude lepší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková