Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj,
prosím všechny, které rodili v FN poruba - je nutná předem nějaká registrace? Teď mi zmátli v porodnici ve F-M, protože do Poruby údajně berou hlavně předčasně narozené - do 35 tt a pro ostatní je třeba registrace, jak třeba v Pze u Apolináře. Ať hledám, jak hledám, nemůžu nic najít. Kdo tam rodil poslední dobou - jaké jsou zkušenosti? Třeba se hlásit předem, nebo není problém tam přijet skutečně až na porod?
Díky předem za odpovědi.
Rodila jsem v Porubě loni v červenci a žádná registrace potřeba nebyla. Rodila jsem normálně v termínu, ani jsem tam nestihla kontrolu, na kterou mě poslal do porodnice už můj Dr.
@martina.se já jsem tam rodila loni v srpnu a registrace nutná nebyla. Je sice fakt, že jsem tam chodila už do rizikovky na kontroly, ale dr.mi tehda říkal, že se nikde hlásit nemusím, že berou všechny
Ale je to teda už 9 měsíců, takže nevím nejčerstvější info
Ahojky, slysela jsem od znamych, ze tam muzete normalne prijet az na porod, ale taky to nevim jiste.
Zrovna zitra tam jedu na prohlidku porodnice
tak to zjistim
Rodila jsem tam nedávno, registrace není nutná…
http://www.fno.cz/…rodit-ve-fno
Bod 9.
Rodila jsem v únoru. Regostrace není nutná. Vezmou tě bez problémů. Ležela jsem tam měsíc a za tu dobu tam porodilo X holek, z celého ms kraje, žádná se neregistrovala, prostě přijely, porodily ![]()
@martina.se urcite neni nutna registrace (mam pocit, ze to maji i na strankach), ja tam rodila vloni v dubnu a to jsem si vymyslela 10 dni pred porodem, predtim jsem chodila do poradny do Opavske porodnice a tam me nastvali, tak jsem zdrhla do Ostravy a dobre jsem udelala ![]()
Holky, díky za reakci. Já počítala s tim, že je to bez problémů (stěhuju se měsíc před porodem, kam budu chodit na ozvy a spol zatím vůbec netuším).. A teď, když jsem byla ve Frýdku, tak mi sestra tam říkala, že Poruba pouze rizikové rodičky a zbytek s registrací ![]()
@martina.se Tak to je nesmysl. Naposledy měla v Porubě problém s přijetím kamarádka, která spadala po Fifky, před 8 lety - baby boom. Dneska úplně v pohodě.
@Lajka09 super, díky fakt za info. Já sice nevím, kam přesně budu spadat, ale mám takového tucha, že spádová bude právě ta Poruba ![]()
Ahojky, tak dnes jsem byla na exkurzi ve fakultce. V dnesni dobe je jedno pod koho spadas, pokud chces rodit ve FN, tak muzes, i kdyz bydlis v jinem meste. Zadna registrace predem ani se nemusis nejak ohlašovat, ze tam jedes.
@martina.se A kde budeš bydlet, smím-li se zeptat? Třeba budem susedy ![]()
@martina.se
do FN OV se registrovat netřeba, berou vše co přijede. Ovšem jako v každé porodce se může stát, že budou mít stop stav na normální porody, ale to se často nestává, max. 1× za čtvrtrok
, samo pokud už by to bylo akutní tak vemou, ale jak mají plné sály tak smolík, ale jak říkám často to není. Pak jsou výborné i Vítkovice /pokud není nějaká komplikace již předem známa/. Tak tfuj tfuj ![]()
@Lajka09 píše:
@martina.se A kde budeš bydlet, smím-li se zeptat? Třeba budem susedy
ve výškovicích.
@Petranka79 díky. Já to tam vůbec neznám, tak právě netuším.
Musím počenichat, kde to bude lepší..
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.