Focení pod vodou
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Focení pod vodou
AHoj mamky. Máme se v pavání fotit, nemáte nějaké rady aby fotky stály za to? Doplňky, různé pózy…?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jako u všech focení — rodič neustále kouká do objektivu a tváří se „fotograficky“ a mezitím doufá, že na jedné fotce z dvaceti udělá dítě totéž.
Jakmile začne rodič koukat na dítě a organizovat ho, tak se tváří všelijak a fotka prostě nevyjde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BaMaK Tak nevím, jak ti prcek vydrží dlouho pod vodou, aby to bylo na pozu
ale u nás to bylo stylem „jsem ráda, že mám nějakou fotku“…
Jo a pod vodou se blbě zatahuje břicho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme hezké fotky, když se potopím tak, že se mi dítě drželo kolem krku a já plavala přes bazén trochu šikmo směrem k fotografovi – jednak jsem já byla v pohybu a trochu prohnutá (hezké tělo to udělalo) a druhak jsme se oba dívali, kde je fotograf, takže těch fotek vyšlo několik.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Super dík, zkusím to, snad se neutopím. Malá je v pohodě- je krásná pořád, jen nám nechtějí dělat fotky „zepředu“. Malá má 9 měsíců a chodíme do plavání od září, zatím se potápíme jenom v „mušličce“ ale myslím, že by to zvládla i po bříšku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď jsem tu našla jednu svojí fotku (amatérskou) a musela jsem se smát ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky otviram tuhle diskuzi. Chtela bych poradit chodime s malou do prvniho kurzu (chodime necele 2 mesice) potapet se teprve ucime. A ted prisla nabidka ze bude foceni pod vodou. Myslite ze to ma se 7 mesicni holcockou cenu se fotit. Kdyz se potapeni na zacatku. Nemela bych spis pockat na dalsi kurz az do budem umet. Nebo jak to probiha foceni myslite ze by jsme to zvladli. Vubec si to neumim predstavit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Focení probíhalo u nás tak, že se fotografka potopila a my jsme buď ponořily dítě, nebo jsme se s ním potápěly pod vodu i my. A pak z toho vznikly fotky, některé dobré, některé ne
.
Já jsem myslím syna takhle malpého fotit nenechávala, ani jsem ho moc nepotápěla, neměl to rád a mně se to příčilo. Ale později už pak jo, sice to neměl rád ani pak, ale zvládl to
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neboj, to zvládnete. Já chodila s první dcerou, potápět jsme se učily celkem dlouho. Fotky Máme moc pěkné, ale i ty co stojí za prd. I přesto, že trénink byl pozvolný, dceři se to asi moc nelíbilo a Já z toho byla ve stresu. S druhou dcerou s námi trénovala velice krátce jina instruktorka. Mně se to zdálo hrozně málo. Asi 2× malou polila kelimkem, 2× zapomněl a a mezitím byla i nemocná. Do ponoru se mi nechtělo i po zkušenostech s prvorozenou. A světe div se, malá miluje skákání do vody a první ponor, zvládla na jedničku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit